ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כמה שאלות על אייפי

תמיכה טכנית, מדריכים שונים והורדות.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

כמה שאלות על אייפי

שליחה על ידי שירלי87 »

אני מנסה להכנס להודעות משתמש באתר כתוביות מסוים וכתוב לי your ip is banned למרות שבאתר עצמו אין בעיה לגלוש
שאלתי באתר ואמרו שהאיפי שלי כנראה בטווח שלא רשום באתר, שגלישה מחו"ל חסומה ושרק כתובות וטווחים של אייפי מהארץ עובדים
("כדי למנוע הצפות, ספאם, התחזות וכו'") ושאני אתן את האייפי שלי שיכניסו לטווח..
נשמע הגיוני שזו הסיבה? זה משהו שיכול להסתדר לבד? מומלץ\לא מומלץ לתת את האייפי, ולמה?
תמונה
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

Re: כמה שאלות על אייפי

שליחה על ידי uzibu »

כל הסיפור הזה נשמע מאוד מוזר.
כמה סיבות:
1) אם חוסמים טווחי IP חוסמים גישה לאתר ולא לחלק ספציפי באתר, הרי היכן ששאלת יכלת להספים וכו'.
2) בעל אתר גם ללא ידע כללי יכול לזהות את ה-IP שלך זה חלק מכל מערכת. למה הוא צריך שאת תתני?
אם היית אומרת לי שיש בעיה לדוגמא, הייתי מסתכל על ה-IP שלך ודואג למה שצריך בלי לבקש ממך פרטים.

הייתי ממליץ לרענן IP ולבדוק אם זה עזר. השיטה הקלה ביותר הינה להוציא את המודם מהחשמל לחכות מספר
שניות ואז לחבר. תבדקי כאן לפני ואחרי בכדי לוודא שהתשנה: http://www.whatismyip.com

את ה-IP שלי לא הייתי ממהר לתת, אומנם זה תלוי מי מולי מבקש אבל בכל זאת תמיד אמליץ לא לתת.
מספר IP הינו הזיהוי שלך ברשת. אם אני רוצה לדגומא לגשת למחשב שלך אני צריך את מספר הזיהוי שלך
את אותו מספר IP. כמובן שמספר IP לבד לא יאפשר לנו לגשת למידע במחשב אבל בדיוק כמו שלא תספרי לכל אחד
איפה את גרה למרות שיש לך פלדלת בדיוק אותו הדבר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: כמה שאלות על אייפי

שליחה על ידי שירלי87 »

גם לי זה נשמע מוזר.. תמונה
אני כל יום מנתקת את המודם כשאני מכבה את המחשב, זה לא אמור לרענן את האייפי? אני אנסה שוב בכל מקרה
תודה תמונה

עריכה: ניתקתי בדקתי שהאיפי שונה ועדיין חסום.. תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מחשבים כללי”