ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
העברת שירים מדיסק למחשב
מנהל: מפקחים
העברת שירים מדיסק למחשב
אהלן,
קניתי דיסק.. אני רוצה להעביר חלק מהשירים שיש בו למחשב.. איך אני עושה את זה? ניסיתי לעשות את זה ע"י גרירה.. אבל זה מראה לי אותם כדרך קיצור... ואי אפשר להפעיל אותם:
קניתי דיסק.. אני רוצה להעביר חלק מהשירים שיש בו למחשב.. איך אני עושה את זה? ניסיתי לעשות את זה ע"י גרירה.. אבל זה מראה לי אותם כדרך קיצור... ואי אפשר להפעיל אותם:
- קבצים מצורפים
-
- שירים.JPG (8.1 KiB) נצפה 3249 פעמים

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
Re: העברת שירים מדיסק למחשב
תנסי להפעיל אותם דרך המדיה פלייר יש אפשרות העתקה מתקליטור...בהצלחה
יש לך מושג איפה האפשרות הזאת?

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אל תגררי,
תלחצי על השיר תעשי ctrl-c ואז תעשי על המחשב ctrl-v
תלחצי על השיר תעשי ctrl-c ואז תעשי על המחשב ctrl-v
אריאל מאיר תורג'מן
נחמד להיות חשוב אבל חשוב יותר להיות נחמד
ואריאל כי זה דיסק מקורי יכול להיות שיש איזה חסימה של היוצרים...
איזה מדיה פלייר יש לך? עם 11 אז קבלי תמונה:http://www.siz.co.il/my/zkytmnilnmix.bmp
ואם את לא מצליחה תגידי לי איזה שירים אלה ואני יעלה לך אותם לשרת של הורדות ותורידי וזהו...
איזה מדיה פלייר יש לך? עם 11 אז קבלי תמונה:http://www.siz.co.il/my/zkytmnilnmix.bmp
ואם את לא מצליחה תגידי לי איזה שירים אלה ואני יעלה לך אותם לשרת של הורדות ותורידי וזהו...
מצאתי את האפשרות הזאת.. אצלי זה באנגלית אז אצלי זה נקרא Rip.
את השירים יש לי על המחשב אבל פשוט בדיסק הם באיכות המקורית שלהם ובגלל זה אני רוצה משם.
זה הקפיץ לי הודעה וכתוב כזה שאני צריכה לסמן שאני מבינה שעל הדיסק יש זכויות יוצרים ואם אני בכל זאת רוצה להעתיק..
אם אני אעתיק בכל זאת? אני יכולה? או שאסור? מה יכולים "לעשות" לי אם אני אעתיק? אף אחד לא באמת יודע שאני מעתיקה את זה לא
זה לא לשימוש חיצוני, זה לשימוש שלי. אני חושבת.. אני מקווה שהבנתי נכון את מה שכתוב שם..
את השירים יש לי על המחשב אבל פשוט בדיסק הם באיכות המקורית שלהם ובגלל זה אני רוצה משם.
זה הקפיץ לי הודעה וכתוב כזה שאני צריכה לסמן שאני מבינה שעל הדיסק יש זכויות יוצרים ואם אני בכל זאת רוצה להעתיק..
אם אני אעתיק בכל זאת? אני יכולה? או שאסור? מה יכולים "לעשות" לי אם אני אעתיק? אף אחד לא באמת יודע שאני מעתיקה את זה לא
זה לא לשימוש חיצוני, זה לשימוש שלי. אני חושבת.. אני מקווה שהבנתי נכון את מה שכתוב שם..
Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
את יכולה להעתיק אין בעיה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **