ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זה בסדר להשאיר מחשב דלוק במשך כל היום מבחינה טכנית?
מנהל: מפקחים
זה בסדר להשאיר מחשב דלוק במשך כל היום מבחינה טכנית?
שלום לכולם.
אני רוצה לבדוק אם אפשר שהמחשב יהיה דלוק כל היום וכל הלילה הוא יהיה מכובה.
פשוט בבוקר אני שם לקוקטיילית שלי שהעליתי אותה בכלוב אחר לחדר סמוך אני שם לה בבוקר ערוץ 10 בנענע ועד שאני חוזר הביתה ב2 וחצי בערך במחשב עדיין על הערוץ ומ2 וחצי בעיקר המחשב משמש למשחקים או באינטרנט. קיים איזשהו מצב שאיזה חלק מהמחשב יישרף?
או שעדיף לוותר על הערוץ 10 שאני שם לתוכית שלא תשתעמם ותחשוב שמדברים אליה?
יום טוב.
אני רוצה לבדוק אם אפשר שהמחשב יהיה דלוק כל היום וכל הלילה הוא יהיה מכובה.
פשוט בבוקר אני שם לקוקטיילית שלי שהעליתי אותה בכלוב אחר לחדר סמוך אני שם לה בבוקר ערוץ 10 בנענע ועד שאני חוזר הביתה ב2 וחצי בערך במחשב עדיין על הערוץ ומ2 וחצי בעיקר המחשב משמש למשחקים או באינטרנט. קיים איזשהו מצב שאיזה חלק מהמחשב יישרף?
או שעדיף לוותר על הערוץ 10 שאני שם לתוכית שלא תשתעמם ותחשוב שמדברים אליה?
יום טוב.
Re: זה בסדר להשאיר מחשב דלוק במשך כל היום מבחינה טכנית?
ללא בעיה בכלל, אצלי למשל המחשב לא מתכבה בכלל, עובד ללא הפסקה יום ולילה .
אמרו לי שדווקא עדיף שהוא יהיה דלוק כל הזמן, שלכבות ולהדליק כל יום זה לא טוב למחשב

בסדר גמור תודה חברה כל בוקר אני אשים לה את הערוץ בווליום נמוך שתחשוב שמדברים איתה ושתוכל גם לישון בלי בעיה. כשאני חוזר מבית ספר כמעט כל היום היא מחוץ לכלוב והיא לא גזורת כנפיים אני פותח לה את הכלוב ובאה אליי יושבת לי על המקלדת כמו נודניקית ולא נותנת לשחק בשקט חחח
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
זה נכון ולא נכון. זה תלוי מה הכוונה "דלוק". המחשב יכול להיות פיזית דלוק, אבל "בסטנד ביי", מסך מתכבה אחרי X, כוננים קשיחים מתכבים אחרי Y וכו'. אין טעם שחלקי מחשב כאלה ואחרים יעבדו כשאנחנו לא ליד המחשב.4007 כתב:אמרו לי שדווקא עדיף שהוא יהיה דלוק כל הזמן, שלכבות ולהדליק כל יום זה לא טוב למחשב
אגב, אם אין הפסקת חשמל ו\או החלפת חלק\שדרוג המחשב דלוק אצלי מהרכישה ועד הרכישה הבאה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
כנ"ל.. המחשב שלי לא מתכבה לעולם (למרות שלאחרונה יש מקרים של הפסקות חשמל, ולכן אני כן מכבה עד שאני אראה שהכל שוב יציב)2 כתב:זה נכון ולא נכון. זה תלוי מה הכוונה "דלוק". המחשב יכול להיות פיזית דלוק, אבל "בסטנד ביי", מסך מתכבה אחרי X, כוננים קשיחים מתכבים אחרי Y וכו'. אין טעם שחלקי מחשב כאלה ואחרים יעבדו כשאנחנו לא ליד המחשב.4007 כתב:אמרו לי שדווקא עדיף שהוא יהיה דלוק כל הזמן, שלכבות ולהדליק כל יום זה לא טוב למחשב
אגב, אם אין הפסקת חשמל ו\או החלפת חלק\שדרוג המחשב דלוק אצלי מהרכישה ועד הרכישה הבאה.
אגב, שכחת לציין מקרים של ניקוי
למה שיתעייף? הוא חשמלי.3145 כתב:כשהמחשב עובד 7\24 זה לא גורם לו "להתעייף"?
תחשוב על זה ככה: אדם שפעיל, הולך למכון כושר ומתאמן - נשאר חזק ובריא.
אדם שלא עושה כלום (דהיינו מחשב כבוי) מתחיל לאט לאט לאבד כושר.
במחשבים זה בדיוק ככה. וזה יתבטא בחלודה, במאווררים שמסרבים להסתובב, בחלקיפ פגומים.
כמובן שאם יוצא לך לנסוע לחו"ל או משהו - אני יכול להמליץ לך לכבות כי פשוט חבל על החשמל.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
כפיר... לא יהיה חלודה, לא מאווררים שמסרבים להסתובב ולא חלקים פגומים במצב של מחשב כבוי אלא אם הוא במצב כבוי בחוץ שישנה לחות גבוהה או חשיפה לגשם. כמו שטלויזיה תהיה מחוץ לחשמל\כבויה ולא במצב של "סטנד ביי" לא יהיה לה חלודה או חלקים פגומים.
ההפך, חלקי חשמל עובדים בדרך כלל על "שעות עבודה" החיים שלהם הולכים ומתקצרים ע"י זמן שעובר. יחד עם זאת רוב החלקים שיש לנו במחשב יוחלפו טרם ניצול שעות החיים שלהם.
כשאין שימוש יומי במחשב מומלץ לכבות. הכיבוי הפיזי ללילה אינו מומלץ כמו כל רכיב חשמלי שבו ישנה פעולת הדלקה וכיבוי וישנה עדיפות להכניס למצב של סטנד ביי. גם במחשב כאשר הוא במצב דלוק, הכוונה להכניס חלקים שאינם בשימוש למצב סטנד ביי \ כיבוי על ידי ניהול צריכת חשמל ולהחזירם לפעולה ע"י תזוזת עכבר\מקלדת ובכך למנוע כיבוי והדלקה בתקופות קצרות.
יחד עם זאת כפי שציינתי, אם אין שימוש יומי במחשב (דהיינו במצב בו כל כמה שעות מדליקים ומכבים) בהחלט ניתן לכבות.
ההפך, חלקי חשמל עובדים בדרך כלל על "שעות עבודה" החיים שלהם הולכים ומתקצרים ע"י זמן שעובר. יחד עם זאת רוב החלקים שיש לנו במחשב יוחלפו טרם ניצול שעות החיים שלהם.
כשאין שימוש יומי במחשב מומלץ לכבות. הכיבוי הפיזי ללילה אינו מומלץ כמו כל רכיב חשמלי שבו ישנה פעולת הדלקה וכיבוי וישנה עדיפות להכניס למצב של סטנד ביי. גם במחשב כאשר הוא במצב דלוק, הכוונה להכניס חלקים שאינם בשימוש למצב סטנד ביי \ כיבוי על ידי ניהול צריכת חשמל ולהחזירם לפעולה ע"י תזוזת עכבר\מקלדת ובכך למנוע כיבוי והדלקה בתקופות קצרות.
יחד עם זאת כפי שציינתי, אם אין שימוש יומי במחשב (דהיינו במצב בו כל כמה שעות מדליקים ומכבים) בהחלט ניתן לכבות.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign