ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

איזה מצלמת IP יותר טובה?

תמיכה טכנית, מדריכים שונים והורדות.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

Re: איזה מצלמת IP יותר טובה?

שליחה על ידי uzibu »

מור אני לא טוען שאין מוצרים איכותיים בסין. מהניסיון שלי במכירות גם בנושא תוכים וגם במחשבים ידוע לי מצוין כי הכל מיוצר שם.
יחד עם זאת, לשלם מחיר על מוצר שהינו חיקוי בעל הבדלים מכל מיני בחינות מחיר של מקורי או קרוב לכך זה לא פשוט לא הגיוני. בנוסף, בנוגע למצלמה הזו ספציפית הרשת מלאה באנשים שקנו חיקויים והמצלמה פשוט התחילה להתפרק להם, המנוע נהרס מהר מאוד, מנורי אינפרה נפלו להם זה אחר זה, לא ניתן להתקין רום של פוקסון ואז בתוכנה שזרקו על הלינקוס בחיקויים ישם הרבה הגבלות ואפשרויות שלא קיימות וכו'.

לכן, אין לי בעיה שפוקסון תייצר בסין. אני פשוט רוצה לדעת שקיבלתי מוצר שבחרתי. זה כמו לרכוש כלוב מסדרת A המקורית שמיוצר בסין עם ביקורת איכות של החברה, כלים מנירוסטה, צבע בתנור ועוד.. אל מול סדרת A חיקוי שגם הוא מיוצר בסין עם צבע שמתקלף אחרי תקופה קצרה (מכיר מישהו שהתקלף לו באותו היום), כלים מפח ועוד כל מיני מגרעות ולרכוש באותו המחיר ולפעמים גם יותר יקר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
שלח תגובה

חזור אל “מחשבים כללי”