ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מסך שחור ווינדוס לא עולה
מנהל: מפקחים
Re: מסך שחור ווינדוס לא עולה
ואו מעולה הבנתי מקווה להשיג מימנו את הדיסק מחר ואעדכן אותך אני מיתקשר אליו עכשיו. ביי בנתיים.
היי בוקר טוב .
הבאתי את הדיסק ואל תישאל מה קרה המחשב כבר לא הראה את המסך השחור אלא בכלל לא הגיע אליו וכתב fail ועוד משהו ולהיכנס למערכת איפה שה boot וכו כשלוחצים del וללחוץ f5 ולאשר קיצר עשיתי את זה והמחשב עלה לי אני רוצה לפרמט אותו כי יש לי כבר את הדיסק רק אני מפחד להיסתבך אח"כ עם הדרייברים יש אפשרות להעתיק את הדרייברים עכשיו מהמחשב? אם לא וצריך להוריד מהנט אז איך אני מגיע למסך שמראה לי איזה דרייברים אני צריך למחשב ? אשמח לעזרה בהקדם כי אני היום ליד המחשב עד 30;14 תודה רבה רבה.
הבאתי את הדיסק ואל תישאל מה קרה המחשב כבר לא הראה את המסך השחור אלא בכלל לא הגיע אליו וכתב fail ועוד משהו ולהיכנס למערכת איפה שה boot וכו כשלוחצים del וללחוץ f5 ולאשר קיצר עשיתי את זה והמחשב עלה לי אני רוצה לפרמט אותו כי יש לי כבר את הדיסק רק אני מפחד להיסתבך אח"כ עם הדרייברים יש אפשרות להעתיק את הדרייברים עכשיו מהמחשב? אם לא וצריך להוריד מהנט אז איך אני מגיע למסך שמראה לי איזה דרייברים אני צריך למחשב ? אשמח לעזרה בהקדם כי אני היום ליד המחשב עד 30;14 תודה רבה רבה.
עוזי? אל תישכח אותי.
פליז אני מת כבר להריץ תמחשב
פליז אני מת כבר להריץ תמחשב
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
יוסי, אני מבין את הרצון שלך לסיים ולקבל מענה בגלל סיבות כאלה ואחרות אך יחד עם זאת חוקי הפורום הינם ברורים
ואינם בחירה. הקפצות אסורות! כמו כן, המענה שלי ושל כל חבר הנהלה\צוות\קהילה הינו לפי רצונו, שיקולו וזמנו החופשי.
אתה מוזמן לקבל פתרון מהיר יותר ע"י שרות בתשלום: תיקונים, שדרוגים ומכירת מחשבים
או לחלופין להמתין בסבלנות.
תודה.
ואינם בחירה. הקפצות אסורות! כמו כן, המענה שלי ושל כל חבר הנהלה\צוות\קהילה הינו לפי רצונו, שיקולו וזמנו החופשי.
אתה מוזמן לקבל פתרון מהיר יותר ע"י שרות בתשלום: תיקונים, שדרוגים ומכירת מחשבים
או לחלופין להמתין בסבלנות.
תודה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
ואו מיצטער אני לא מבין מזה ההקפצות האלו שמדובר פה , אני חדש כאן ובכלל בפורומים .
מזה הקפצה? שאני לחוץ ומנדנד? אך לא הייתי כזה נודניק.
מזה הקפצה? שאני לחוץ ומנדנד? אך לא הייתי כזה נודניק.
המטרה היא לעזור ככל שניתן ובאמת מכל הלב, אבל איננו יכולים להיות צמודים וזמינים 24/7 על אף שהמקרים של חלקכם דחופים ואנו בטוחים בכך , לכן לאחר הודעה ששלחת תצטרך להמתין בסבלנות גם אם נראה שזה לוקח הרבה זמן או כשזה באמת לוקח הרבה זמן.
העניין הוא שאף אחד לא מתעלם, תהיה בטוח שכל הודעה נקראת ולכל הודעה תהיה התייחסות ברגע שיתאפשר , לא מפספסים כלום בדרך כלל.
כמו שעוזי ציין אם זה לא נוח וזה מקובל יש תמיד באפשרותכם להיעזר בבעל מקצוע שיפתור לכם את הבעייה באופן מהיר יותר.

העניין הוא שאף אחד לא מתעלם, תהיה בטוח שכל הודעה נקראת ולכל הודעה תהיה התייחסות ברגע שיתאפשר , לא מפספסים כלום בדרך כלל.
כמו שעוזי ציין אם זה לא נוח וזה מקובל יש תמיד באפשרותכם להיעזר בבעל מקצוע שיפתור לכם את הבעייה באופן מהיר יותר.

אוקיי סליחה אם חרגתי מכללי הפורום .
חוסר ידיעה שלי לא יקרה שוב.
עוזי אלי קבלו את היתנצלותי.
תודה.
תודה.
4598 כתב:אוקיי סליחה אם חרגתי מכללי הפורום .
תודה.
אני בטוח שזה מתוך חוסר ידיעה, וההסבר שלי היה באופן כללי לכלל החברים ולא במיוחד כלפיך.
האמן לי שאנו עושים מהלב ובשימחה ואם אין מענה זה לא חלילה בגלל שמתעלמים אלא מתוך חוסר יכולת לתת את המענה הנדרש בזמן נתון.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
יוסי היקר,
ראשית לא קרה כלום. בגלל שאתה חדש בנושא פורומים בכלל ובפרט באתרינו אבקשך לרענן את כללי הקהילה ולו בכדי
להמנע מאי נעימויות כאלה ואחרות.
לנושא,
לא ממש הבנתי בסופו של יום לאיזה שלב אתה יכול להגיע. אבל אסביר: אתה יכול ללחוץ F8 וכאשר מופיע התפריט
לבחור בוט מה-DVD כאשר הווינדוס בפנים כמובן.
דרייברים... לא ניתן לשמור דרייברים פרוסים\מותקנים מהמערכת (יש תוכנות גיבוי, ממש מיותר). מערכת ההפעלה
מעודכנת (במקרה שלך XP SP3) אמורה להתקין את כל הדרייברים הבסיסייים ללא כל בעיה ולאחר מכן תוכל להשלים
מהרשת.
בנושא איזו חומרה יש לך אתה יכול להעזר בתוכנה הזו: http://www.lavalys.com
שהיא מעולה ויהיה לך נוח גם לראות את סוג החומרה+דגם וגם לקבל קישור להורדת דרייברים.
ראשית לא קרה כלום. בגלל שאתה חדש בנושא פורומים בכלל ובפרט באתרינו אבקשך לרענן את כללי הקהילה ולו בכדי
להמנע מאי נעימויות כאלה ואחרות.
לנושא,
לא ממש הבנתי בסופו של יום לאיזה שלב אתה יכול להגיע. אבל אסביר: אתה יכול ללחוץ F8 וכאשר מופיע התפריט
לבחור בוט מה-DVD כאשר הווינדוס בפנים כמובן.
דרייברים... לא ניתן לשמור דרייברים פרוסים\מותקנים מהמערכת (יש תוכנות גיבוי, ממש מיותר). מערכת ההפעלה
מעודכנת (במקרה שלך XP SP3) אמורה להתקין את כל הדרייברים הבסיסייים ללא כל בעיה ולאחר מכן תוכל להשלים
מהרשת.
בנושא איזו חומרה יש לך אתה יכול להעזר בתוכנה הזו: http://www.lavalys.com
שהיא מעולה ויהיה לך נוח גם לראות את סוג החומרה+דגם וגם לקבל קישור להורדת דרייברים.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign