ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
Ipad
מנהל: מפקחים
Re: Ipad
לחברים שלי יש אייפד וגם לי בקרוב והוא מחליף וחצי מחשב נייד למרות זאת אני ממליץ על הטאבלט החדש של ווינדוס בגלל שהוא עובד בדיוק כמו אייפד רק יותר מהיר יותר איכותי כרטיס מסך יותר גבוהה יותר קטן יותר נייד וגם בהרבה יותר זול (בעיקרות הוא בידיוק כמו מחשב נייד רק מסך מגע)
זה שאתה נושם זה לא אומר שאתה חי
עידו אז מה ההבדל? יש גם מחשבים ניידים עם מסך מגע.
בגלל שזה מסך מגע זה ההבדל? הצעצוע שבזה? S:
בגלל שזה מסך מגע זה ההבדל? הצעצוע שבזה? S:

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
ניתן מאוד להתווכח על הנושא.5212 כתב:לחברים שלי יש אייפד וגם לי בקרוב והוא מחליף וחצי מחשב נייד למרות זאת אני ממליץ על הטאבלט החדש של ווינדוס בגלל שהוא עובד בדיוק כמו אייפד רק יותר מהיר יותר איכותי כרטיס מסך יותר גבוהה יותר קטן יותר נייד וגם בהרבה יותר זול (בעיקרות הוא בידיוק כמו מחשב נייד רק מסך מגע)
אי פעם קראת את הפרטים הטכניים של הדבר הזה?
אני אלך איתך על ה-Ipad הכי טוב שיש.. עם 64GB..
הנה סיכומון קצר:
מחיר: בין 3,990 ש"ח ל-5,899 ש"ח (נאמר ואני קונה ב-3,900.. אפילו שיחק לי המזל והצלחתי להשיג ב-3,500..).
מעבד: 1GHz A4 של Apple.
מסך: 9.7 אינץ'.
זיכרון מקסימלי: 64GB
זיכרון ראם: לדעתי זה 512MB.. מקסימום אם אני טועה - נלך על 1GB.
והנה מחשב נייד, סתמי, בלי שום בחירה מראש.. אפשר להוציא יותר טובים במחירים האלה אבל הנה לך:
HP G62-B50SJ LD655EA
מחיר: 2,590 - 2,389 (נגיד שהלכתי לחנות יקרנית.. קניתי ב-2,800.. עבדו עליי).
מעבד: Intel Core i3.
מסך: 15.6 אינץ'.
זיכרון: 320GB.
זיכרום ראם: 3GB.
בכסף שנשאר אני קונה מצלמה שלא רואה ממטר את המצלמה של ה-iPad.
להחליף מחשב? אולי אחד צולע, מגמגם וישן..
בנוסף - ה-iPad בטח לא תומך בפורמטים השונים של הצפייה כמו MKV (שהוא פורמט נפוץ מאוד לסרטי HD).
ואם הוא כן תומך - הסרט כנראה ייתקע ולא ירוץ חלק.
אין ספק שמחשב נייד לוקח כל גימיק עלוב שכזה.
אוקי, אחרי שרובכם פה לא בעד האייפד אני מתחילה לנטו (ככה כותבים?) גם לא ככ להיות בעדו..
עכשיו חבשבתי אולי ללכת על מחשב נייד עם מסך מגע (ממש באלי
) אבל אני לא מבינה במחשבים בצד הטכני שלהם, למישהו יש הצעות? ראיתי כמה בזאפ אבל ההשואה היחידה שאני יכולה לעשות ביניהם היא של המחיר למה בכל השאר אני לא מבינה...
נאמר אתה יכולים אולי להסביר לי מה משמעות המושגים זיכרון ראמ, מעבד וכו'..
תודה לעוזרים!
עכשיו חבשבתי אולי ללכת על מחשב נייד עם מסך מגע (ממש באלי
נאמר אתה יכולים אולי להסביר לי מה משמעות המושגים זיכרון ראמ, מעבד וכו'..
תודה לעוזרים!
הצטברות של כעס זה כמו ערמה של חומרים דליקים שרק גפרור קטן היה חסר כדי להצית אותה.

זה לא עניין של תקציב כי אני יכולה לחכות ולחסוך כי יש לי הקצבה מאמא לחודש (500 לחודש לערך) וכמה שאני יותר אחסוך ככה יותר יהיה לי לקנות
ובעיקר למה אני רוצה מחשב נייד זה כי גם המסך שלי מתחיל להתפגר (הוא מהקופסאות הענקיות הישנות) ואני בהתחלה רציתי לקנות אחד חדש אבל התחרטתי..
וגם כי למרות שיש לי איזה 300 ג'יגה פנויים המחשב בקושי זז בפוטושופ ויש לי טבלט לציור שאני לא יכולה להשתמש בה (כי הוא לא זז
) ושלא לדבר על משחקים, בכלל סיוט..
אז במקום לקנות גם מחשב חדש וגם מסך חשבתי כבר לקנות אותם ביחד כנייד (במילא יש לנו פה בבית רשת אלחוטית דיי טובה)
אז תאכלס השימושים זה כמו במחשב רגיל, והמסך מגע בגלל המשחקים ואולי אפילו כטבלט נוסף
ובעיקר למה אני רוצה מחשב נייד זה כי גם המסך שלי מתחיל להתפגר (הוא מהקופסאות הענקיות הישנות) ואני בהתחלה רציתי לקנות אחד חדש אבל התחרטתי..
וגם כי למרות שיש לי איזה 300 ג'יגה פנויים המחשב בקושי זז בפוטושופ ויש לי טבלט לציור שאני לא יכולה להשתמש בה (כי הוא לא זז
אז במקום לקנות גם מחשב חדש וגם מסך חשבתי כבר לקנות אותם ביחד כנייד (במילא יש לנו פה בבית רשת אלחוטית דיי טובה)
אז תאכלס השימושים זה כמו במחשב רגיל, והמסך מגע בגלל המשחקים ואולי אפילו כטבלט נוסף
הצטברות של כעס זה כמו ערמה של חומרים דליקים שרק גפרור קטן היה חסר כדי להצית אותה.

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אין דבר כזה שימוש רגיל של מחשב נייח. חלק יקנו נייח לגרפיקה, חלק לאינטרנט בלבד, חלק לצפיה בסרטים וכו'..
כמו כן, חשוב לציין תקציב מקסימלי, ניידים יכולים לעלות גם 12 אלף, במיוחד טבלטים ואם את לא מתכוונת לחסוך שנתיים כדאי שתציניי מה התקציב שלך.
ושוב אבקש, דיון זה הינו דיון על IPAD. למען הסדר הטוב פתחי דיון חדש.
תודה.

כמו כן, חשוב לציין תקציב מקסימלי, ניידים יכולים לעלות גם 12 אלף, במיוחד טבלטים ואם את לא מתכוונת לחסוך שנתיים כדאי שתציניי מה התקציב שלך.
ושוב אבקש, דיון זה הינו דיון על IPAD. למען הסדר הטוב פתחי דיון חדש.
תודה.

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אין הרבה קשר בין המקום שנשאר לך במחשב והעובדה שהמחשב של מקרטע..
זה יותר עניין של דברים טכניים (מעבד, כרטיס מסך וכו'..).
אם את לא יוצאת הרבה מהבית, אין צורך במחשב נייד / או טאבלט.
אני תמיד בעד שדרוג של מחשב נייח מאשר רכישה של מחשב נייד,
בעיקר אם זה מכוון להיות תחליף למחשב נייח.
*אגב, הצורה הנכונה היא: "אני נוטה ל.." או "אני מתחילה לנטות לצד השני.."
עידו:
לא משנה איזה טאבלט תביא, במחירים שלהם תמיד יהיה אפשר למצוא מחשב נייד טוב יותר..
זה ברור שהטאבלט של ווינדוס טוב יותר מה-iPad, אבל הוא עדיין לא יכול להשתוות כל כך למחשב נייד..
במיוחד בעיקר שהוא עולה 1,000$ +
זה יותר עניין של דברים טכניים (מעבד, כרטיס מסך וכו'..).
אם את לא יוצאת הרבה מהבית, אין צורך במחשב נייד / או טאבלט.
אני תמיד בעד שדרוג של מחשב נייח מאשר רכישה של מחשב נייד,
בעיקר אם זה מכוון להיות תחליף למחשב נייח.
*אגב, הצורה הנכונה היא: "אני נוטה ל.." או "אני מתחילה לנטות לצד השני.."
עידו:
לא משנה איזה טאבלט תביא, במחירים שלהם תמיד יהיה אפשר למצוא מחשב נייד טוב יותר..
זה ברור שהטאבלט של ווינדוס טוב יותר מה-iPad, אבל הוא עדיין לא יכול להשתוות כל כך למחשב נייד..
במיוחד בעיקר שהוא עולה 1,000$ +

רונן