ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
Ipad
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: Ipad
טבלט טוב לסוכני מכירות. הוא לא יכול להחליף טבטל כמו וואקום ולדעתי הוא לא טוב יותר מ-Ipad במיוחד בבגלל המולטי.
אבל אני מסכים איתך כפיר שאם לא יוצאים הרבה מהבית אין טעם להשקיע בנייד. מחשב נייח במחיר של נייד יתן תמורה הרבה הרבה יותר טובה.
אבל אני מסכים איתך כפיר שאם לא יוצאים הרבה מהבית אין טעם להשקיע בנייד. מחשב נייח במחיר של נייד יתן תמורה הרבה הרבה יותר טובה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
iPad יותר טוב מהטאבלט של ווינדוס בגלל המולטי?2 כתב:טבלט טוב לסוכני מכירות. הוא לא יכול להחליף טבטל כמו וואקום ולדעתי הוא לא טוב יותר מ-Ipad במיוחד בבגלל המולטי.
מה עדיף (לדעתך)?
טאבלט חזק, עם מעבד Core i5, 12.1 אינץ', עם 2GB זיכרון, ויכולת להריץ 1080p בצורה חלקה.
או iPad (באותו מחיר, אולי אפילו קצת יותר יקר), עם מפרט נמוך בהרבה, אבל עם מולטי טאץ'?
ואם דיברת על המולטי טסקינג, אז זה אפשרי גם בטאבלט של וונדוס.
אין לי כל כך הרבה שמץ לגבי וואקום, אני לא מכיר אותם, אבל לדעתי עדיף את הטאבלטל של ווינדוס מאשר iPad.
אם כבר הולכים על טאבלטים. למרות ששוב, אני בעד מחשב נייד / נייח.
הטאבלט שאני דיברתי עליו הוא בכלל לוח ציור גרפי ולא טבלט שהוא כמו האייפד 
הצטברות של כעס זה כמו ערמה של חומרים דליקים שרק גפרור קטן היה חסר כדי להצית אותה.

זה סיפור שונה לגמרי..
את מתכוונת ללוח שאת מציירת עליו וזה מועבר למחשב?
752 כתב:זה סיפור שונה לגמרי..
כן!
וכולכם פה התבלבלתם מסתבר
2 כתב:ההשוואה טאבלט מול טאבלט ולא נייד מול IPAD. אני מעדיף נייד ולא משנה טאבלט או לא.
כמו כן רשמתי שטאבל של ווינדוס לא טוב כמו טאבלט של וואקום. וכן הכוונה ללוח עבור "ציור".
לא הבנתי..
לי יש טאבלת כזה-
http://www.wacom.com/bamboo/bamboo_fun.php

הצטברות של כעס זה כמו ערמה של חומרים דליקים שרק גפרור קטן היה חסר כדי להצית אותה.

הכותרת הייתה על ה-iPad, הנחתי שמדובר בטאבלט כזה ולא של ציור.
בכל מקרה, מה את מחפשת?
אחד טוב יותר ממנו?
בכל מקרה, מה את מחפשת?
אחד טוב יותר ממנו?