ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
Ipad
מנהל: מפקחים
Ipad
למישהו כאן יש אייפאד?
מה דעתכם עלייו?
הוא מחליף מחשב נייד או סתם לא נוח?
כדיי לבזבז עליו כסף או כבר לקנות מחשב נייח/ נייד?
מה דעתכם עלייו?
הוא מחליף מחשב נייד או סתם לא נוח?
כדיי לבזבז עליו כסף או כבר לקנות מחשב נייח/ נייד?
הצטברות של כעס זה כמו ערמה של חומרים דליקים שרק גפרור קטן היה חסר כדי להצית אותה.

-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: Ipad
ראיתי ניסיתי שנאתי גאד'גט גרוע ויקר שלא שווה הרבה בדיוק כמו רוב המוצרים הגרועים של אפל
הרבה יחסי ציבור למשהו שלא עונה על אלפית מהציפיות ואם את רוצה דוגמא מהחיים זה כמו מוצר צרפתי
נראה יפה בהתחלה אחרי חמש דקות מתחיל להתפרק אחרי עשר דקות הוא כבר מריח כמו צרפתי אמיתי (וזה לא מחמאה)
הרבה יחסי ציבור למשהו שלא עונה על אלפית מהציפיות ואם את רוצה דוגמא מהחיים זה כמו מוצר צרפתי
נראה יפה בהתחלה אחרי חמש דקות מתחיל להתפרק אחרי עשר דקות הוא כבר מריח כמו צרפתי אמיתי (וזה לא מחמאה)
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אין מה להשוות בינו לבין מחשב נייד. במחיר שלו אפשר לקנות מחשב נייד חזק שלא יגביל כמו שהאייפד מגביל.
אני דווקא חושב שהוא מכשיר נחמד, אבל כצעצוע ולא יותר. נוח לגלוש באתרים, נוח וחוויה שונה למשחקים,
אפשר להתייחס אליו כאל נגן משולב. אם הוא היה באזור האלף הייתי ככל הנראה רוכש.
אני דווקא חושב שהוא מכשיר נחמד, אבל כצעצוע ולא יותר. נוח לגלוש באתרים, נוח וחוויה שונה למשחקים,
אפשר להתייחס אליו כאל נגן משולב. אם הוא היה באזור האלף הייתי ככל הנראה רוכש.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
האמת שלא ראיתי בו שום דבר רע במיוחד.
סה"כ לא רציתי שהוא יחליף לי את המחשב אלא ישמש כ+ אליו מכך שיש בו מלא אפשרויות שבמחשב אין וכל מי שאני מכירה איתו אומר רק דברים טובים (חוץ מהעובדה שהוא כזה עדין ,כמו האייפון והאייפוד שכולם מפחדים לשבור אותו)
הדברים שהכי נגנבתי בו הן האפליקציות והאפשרויות לשחק משחקים בצורה יוצאת מן הכלל, הספרים שמוקראים שם וכל שאר מגוון האפליקציות שלא ראיתי בשום דבר דומה לו.
תאכלס, זה כמו משחק מאוד מאוד יקר
אני שוקלת לקנות אחד כזה אולי בסוף שנה
ד"א, מישהו יודע אם הוא יכול לשמש גם כTABLET ?
סה"כ לא רציתי שהוא יחליף לי את המחשב אלא ישמש כ+ אליו מכך שיש בו מלא אפשרויות שבמחשב אין וכל מי שאני מכירה איתו אומר רק דברים טובים (חוץ מהעובדה שהוא כזה עדין ,כמו האייפון והאייפוד שכולם מפחדים לשבור אותו)
הדברים שהכי נגנבתי בו הן האפליקציות והאפשרויות לשחק משחקים בצורה יוצאת מן הכלל, הספרים שמוקראים שם וכל שאר מגוון האפליקציות שלא ראיתי בשום דבר דומה לו.
תאכלס, זה כמו משחק מאוד מאוד יקר
אני שוקלת לקנות אחד כזה אולי בסוף שנה
ד"א, מישהו יודע אם הוא יכול לשמש גם כTABLET ?
הצטברות של כעס זה כמו ערמה של חומרים דליקים שרק גפרור קטן היה חסר כדי להצית אותה.

מה זאת אומרת? עד כמה שאני יודעת האייפד מכיל רק סרטים וספרים, יש בו גם אינטרנט וכאלה? הוא מחשב לכל דבר?

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
יש בו גם אינטרנט ומגוון משחקים שניתן להוריד שכמו שאת מבינה הם משחקי מגע מיוחדים ומשחקים עם האיזון (כמו אייפון\אייפוד) -דבר שאין למחשב חח
וכמו שהבנתי הוא אמור להיות מחשב לכל דבר, נדמה לי.. יש שם את כל האפליקציות כמו מסנג'ר אימייל וכאלו.
וכמו שהבנתי הוא אמור להיות מחשב לכל דבר, נדמה לי.. יש שם את כל האפליקציות כמו מסנג'ר אימייל וכאלו.

מומלץ מחשב נייד חזק וטוב...
ד"א יש מחשבים ניידים עם מסך מגע עם בא לך על החוויה של לא להשתמש יותר מידי עם המקלדת...
ד"א יש מחשבים ניידים עם מסך מגע עם בא לך על החוויה של לא להשתמש יותר מידי עם המקלדת...
שטויות לדעתי, אפשר לקנות אייפוד/ אייפון שזה יותר קטן וגם בו לשחק את המשחקים של האיזון. אתמול שיחקתי באייפון של ידיד שלי במשחק כזה שצריך לקלוע את הכדור לחור הראשי מבלי להכניס אותו לחורים המשניים. וגם זה את צריכה להזיז את האייפון עצמו על מנת לשחק.. נחמד מאוד.
בזבוז כסף האייפד הזה אפשר לקנות מחשב רגיל ונורמלי וזהו. כל השכלולים האלה לא מובנים לי s:
בזבוז כסף האייפד הזה אפשר לקנות מחשב רגיל ונורמלי וזהו. כל השכלולים האלה לא מובנים לי s:

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~