ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מעוניין לדעת יותר על האייפון
מנהל: מפקחים
מעוניין לדעת יותר על האייפון
לאחר שראתי יאת המכשיר אצל הרבה אנשים ולא הבנתי מה ההתקהלות וההתלהבות הילדותית במכשיר פלאפון...
התחלתי להתסכל עליו קצת יותר מקרוב ולהתעסק איתו..
ובצער רב וביגון אני מודיע כי נפלתי ונשבתי ב"קסמיו" של האייפון...איך נפלו גיבורים..
כעת אני אולי אבקש מדוד בקנדה שיקנה לי ויביא לי...הוא מברר לי מחירים...
מי שיש לו את המכשיר ויוכל לספר לי יותר...על תהליך הפריצה למה זה טוב?...הגי פי אס הוא חינם? או שמשלמים על זה שהוא מופעל?
מה מחיר טוב ?
מה אפשר לעשות איתו מעבר ללדבר ולגלוש באיזור רשת אלחוטי?
אם יש תקלה למי פונים?
תודה לכולם...
התחלתי להתסכל עליו קצת יותר מקרוב ולהתעסק איתו..
ובצער רב וביגון אני מודיע כי נפלתי ונשבתי ב"קסמיו" של האייפון...איך נפלו גיבורים..
כעת אני אולי אבקש מדוד בקנדה שיקנה לי ויביא לי...הוא מברר לי מחירים...
מי שיש לו את המכשיר ויוכל לספר לי יותר...על תהליך הפריצה למה זה טוב?...הגי פי אס הוא חינם? או שמשלמים על זה שהוא מופעל?
מה מחיר טוב ?
מה אפשר לעשות איתו מעבר ללדבר ולגלוש באיזור רשת אלחוטי?
אם יש תקלה למי פונים?
תודה לכולם...
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: מעוניין לדעת יותר על האייפון
אם אתה לא קונה בארץ תצטרך לעשות ביטוח חיצוני או בעת תקלה (שלא תצטרך) לפנוות למעבדה פרטית. לא חסר כאלה.
תהליך הפריצה מאפשר לך בין השאר להוריד תוכנות\משחקים שעולים כסף, בלי כסף.
אייפון הוא נגן משוכלל, סרטים, מוסיקה, משחקים. וגם לקהל העסקי יותר הוא מעולה, מיילים, יומנים, חישובים, תיכנונים.
אני אישית מציע לך לבדוק את סמסונג גלקסי.
http://www.youtube.com/watch?v=HODhXCfcf4c
http://www.youtube.com/watch?v=Y0BMBiYEKVE
אני מקווה שממש בקרוב אצלי

תהליך הפריצה מאפשר לך בין השאר להוריד תוכנות\משחקים שעולים כסף, בלי כסף.
אייפון הוא נגן משוכלל, סרטים, מוסיקה, משחקים. וגם לקהל העסקי יותר הוא מעולה, מיילים, יומנים, חישובים, תיכנונים.
אני אישית מציע לך לבדוק את סמסונג גלקסי.
אני מקווה שממש בקרוב אצלי
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
לחבר טוב שלי יש אותו..אבל לפי המון אתרים וביקורות שקראתי האייפון 4 עולה עליו ברוב הקטגוריות...
אין ספק גלקסי הא מכשיר רב שימושי כמו האייפון..
אם למישהו יש תשובות לשאלות ששאלתי אשמח לשמוע.. אני א מבין בכל הגרסאות ואני צריך למסור גרסה לדוד שלי בח"ול...
תודה ושבת שלום..
אין ספק גלקסי הא מכשיר רב שימושי כמו האייפון..
אם למישהו יש תשובות לשאלות ששאלתי אשמח לשמוע.. אני א מבין בכל הגרסאות ואני צריך למסור גרסה לדוד שלי בח"ול...
תודה ושבת שלום..
האייפון לא עולה על הרבה (הרבה!) מאוד פלאפונים.
ה-Galaxy S וה- HTC Desire HD הם פלאפונים טובים ממנו מהמון בחינות.
הסיבה העיקרית, לטעמי, היא מערכת ההפעלה.
אנדרואיד היא מערכת הפעלה הרבה יותר פתוחה מהאייפון (כלומר אפשר לשנות שם כמעט הכל, אם לא הכל).
למשתמשים "כבדים" זה מצב מעולה. אפשר לשנות את הפלאפון שיהיה בדיוק מה שאתה רוצה.
אני ממליץ בחום ללכת על OS של אנדרואיד ולא OS של Apple.
בכל מקרה, בנוגע לשאלות שלך:
1) תהליך הפריצה מעולה. למה לא?
יש כמה סוגי פריצות - אבל הפריצה שכולם משתמשים בה היא הפריצה שגורמת לכך שתוכל להוריד
אפליקציות, שבד"כ עולות כסף, בחינם.
2) GPS חינם בכל פלאפון. השאלה באיזו תוכנה משתמשים.
Waze לדוגמא היא תוכנה חינמית למכשירי Symbian שאפשר להשתמש בה ללא אינטרנט (עם קצת מניפולציות).
אם יש תוכנה כזו ל-Iphone, אין סיבה שלא תוכל להשתמש בה בחינם.
3) מחיר טוב?
תלוי בכמה זיכרון מדובר.. אבל אם אתה מתכנן להביא אותו בעזרת מישהו מחו"ל, המחיר שלו הוא משהו בסביבות 600$.
הסיבה שזה מאוד יקר זה שאתה מקבל מכשיר ריק.
את ה-Iphone (ובכלל כל פלאפון כמעט) מוכרים בחו"ל עם חבילות של AT&T, שזה חבילות של שיחות + SMS + גלישה באינטרנט.
במצב כזה ה-Iphone יעלה לך רק 300$ אבל יהיה נעול ל-AT&T. מה שאומר שלא תהיה מחובר לסלקום, אורנג' או פלאפון.
קליטה ירודה ועוד הרבה מגרעות.. כבר עדיף לשלם 600$ ולהביא אותו ללא AT&T.
4) פייי.. שאלה קצת מחוץ לקופסא.
אפשר לעשות עוד המון דברים. לא חסר.
אני לא אפרט בוודאי כי זה ייקח לי שעות, אבל חפש עליו סרטונים שמדגימים משחקים ואפליקציות נחמדות..
5) פונים למנהל הבנק ומבקשים למשוך עוד 600$

חברות הסלולאר לא מטפלות במצבים מעבר לשריטה בפאנל או בעייה חומרתית קלה שדורשת פירמוט.
ישנן חנויות פרטיות שיכולות לתקן אבל הן ממש מעטות וצריך לחפש טוב טוב..
ה-Iphone 4 באמת התעלה על הגירסאות הקודמות שלו,
אבל אין ספק שהאדרואידים נכנסו חזק מאוד לשוק ויש להם התפתחות גדולה.
הייתי ממליץ לך לשקול שוב את ה-Galaxy S ואת ה- HTC Desire HD.
חפש השוואות ביוטיוב, תראה סרטונים (ולא כאלה של דקה, אלא כאלה של 20-30 דקות+).
מבטיח לך שהגישה שלך תשתנה במהירות
שיהיה בהצלחה!
ה-Galaxy S וה- HTC Desire HD הם פלאפונים טובים ממנו מהמון בחינות.
הסיבה העיקרית, לטעמי, היא מערכת ההפעלה.
אנדרואיד היא מערכת הפעלה הרבה יותר פתוחה מהאייפון (כלומר אפשר לשנות שם כמעט הכל, אם לא הכל).
למשתמשים "כבדים" זה מצב מעולה. אפשר לשנות את הפלאפון שיהיה בדיוק מה שאתה רוצה.
אני ממליץ בחום ללכת על OS של אנדרואיד ולא OS של Apple.
בכל מקרה, בנוגע לשאלות שלך:
1) תהליך הפריצה מעולה. למה לא?
יש כמה סוגי פריצות - אבל הפריצה שכולם משתמשים בה היא הפריצה שגורמת לכך שתוכל להוריד
אפליקציות, שבד"כ עולות כסף, בחינם.
2) GPS חינם בכל פלאפון. השאלה באיזו תוכנה משתמשים.
Waze לדוגמא היא תוכנה חינמית למכשירי Symbian שאפשר להשתמש בה ללא אינטרנט (עם קצת מניפולציות).
אם יש תוכנה כזו ל-Iphone, אין סיבה שלא תוכל להשתמש בה בחינם.
3) מחיר טוב?
תלוי בכמה זיכרון מדובר.. אבל אם אתה מתכנן להביא אותו בעזרת מישהו מחו"ל, המחיר שלו הוא משהו בסביבות 600$.
הסיבה שזה מאוד יקר זה שאתה מקבל מכשיר ריק.
את ה-Iphone (ובכלל כל פלאפון כמעט) מוכרים בחו"ל עם חבילות של AT&T, שזה חבילות של שיחות + SMS + גלישה באינטרנט.
במצב כזה ה-Iphone יעלה לך רק 300$ אבל יהיה נעול ל-AT&T. מה שאומר שלא תהיה מחובר לסלקום, אורנג' או פלאפון.
קליטה ירודה ועוד הרבה מגרעות.. כבר עדיף לשלם 600$ ולהביא אותו ללא AT&T.
4) פייי.. שאלה קצת מחוץ לקופסא.
אפשר לעשות עוד המון דברים. לא חסר.
אני לא אפרט בוודאי כי זה ייקח לי שעות, אבל חפש עליו סרטונים שמדגימים משחקים ואפליקציות נחמדות..
5) פונים למנהל הבנק ומבקשים למשוך עוד 600$

חברות הסלולאר לא מטפלות במצבים מעבר לשריטה בפאנל או בעייה חומרתית קלה שדורשת פירמוט.
ישנן חנויות פרטיות שיכולות לתקן אבל הן ממש מעטות וצריך לחפש טוב טוב..
ה-Iphone 4 באמת התעלה על הגירסאות הקודמות שלו,
אבל אין ספק שהאדרואידים נכנסו חזק מאוד לשוק ויש להם התפתחות גדולה.
הייתי ממליץ לך לשקול שוב את ה-Galaxy S ואת ה- HTC Desire HD.
חפש השוואות ביוטיוב, תראה סרטונים (ולא כאלה של דקה, אלא כאלה של 20-30 דקות+).
מבטיח לך שהגישה שלך תשתנה במהירות
שיהיה בהצלחה!

דבר ראשון תודה על התגובה המפורטת...ועל הזמן שהקדת לענות לי..(מה שמך?)
יש לך אחד מהפלאפונים המדוברים?...
במה באה לביטוי מערכת האנדואיד שיותר טובה מהמערת של אייפון?...
והאם אתה יודע איך מצב המחירים של הגלקסי בח"ול?
זה בעיה להפוך אותו לעיברית או שזה משהו מובנה כמו שאמרו לי על האייפון לגביי השפות?..גם לגלקסי יש פריצה?...
מצתער שאני "נופל" עליך פשוט אין לי את מי לשאול..(יש לי חבר שיש לו גלקסי הוא קיבל אותו אתמול דרך מסלול התחייבות והוא לא מכיר את המכשיר כל כך)
יש לך אחד מהפלאפונים המדוברים?...
במה באה לביטוי מערכת האנדואיד שיותר טובה מהמערת של אייפון?...
והאם אתה יודע איך מצב המחירים של הגלקסי בח"ול?
זה בעיה להפוך אותו לעיברית או שזה משהו מובנה כמו שאמרו לי על האייפון לגביי השפות?..גם לגלקסי יש פריצה?...
מצתער שאני "נופל" עליך פשוט אין לי את מי לשאול..(יש לי חבר שיש לו גלקסי הוא קיבל אותו אתמול דרך מסלול התחייבות והוא לא מכיר את המכשיר כל כך)
אין בעיה בכלל. שואלים כדי לדעת 
שמי כפיר.
כפי שציינתי לפני כן, האנדרואיד (Android) יותר פתוחה ממערכת ההפעלה של האייפון (iOS).
אתה תוכל לשנות אותה בדיוק לטעמך.
מלבד זאת - טלפונים שעתידים לצאת עם Android יהיו יותר טובים מה-iPhone במחינת חומרה.
כלומר, יהיה להם מעבד טוב יותר, מצלמה טובה יותר, מסך טוב יותר וכו' וכו'..
ועד שייצא אייפון חדש שיוכל להתמודד מולם... יש זמן
ולדעתי האפליקציות, המראה החיצוני (של הפלאפון עצמו), המראה הפנימי (היופי של מערכת ההפעלה עצמה)
פשוט עולה על זו של ה-iPhone.
מה גם שאני מאוד אוהב את ה-Widgets של האנדרואידים. שינוי מאוד מרענן
Widgets = התוכנות שאתה מציב על מסך הפתיחה. מאפשר מבט מהיר על הרבה מאוד דברים (כמו אימייל, חיוג בעזרת תמונות, יומן וכו'..)
כן. אבל הפריצה של הגלקסי היא שונה.
הפריצה היא בעצם של ה-Market (חנות האפליקציות של ה-Android).
זה מאפשר לך להוריד את התוכנות בחינם (במקום לשלם עליהם כסף).
בכל מקרה, ובצורה הכי פשוטה שאפשר לומר את זה. הכל טעם אישי.
יכול להיות שבגלל שאני מאוד אוהב להוציא את המקסימום מהפלאפון אני אעדיף את Android.
אבל אולי מישהו אחר שהוא משתמש יותר בסיסי יימצא שימוש טוב יותר ב-iPhone עם מערכת ההפעלה שלהם.
אני ממליץ לך לצפות בהשוואה שעשו ביניהם (אם לא צפית לפני כן):
זאת סקירה שעוברת על שני הפלאפונים.
אח"כ תוכל כבר לבחור בעצמך
את המחיר אני באמת לא יודע. לדעתי דווקא המחיר שלו בארץ לא כל כך יקר.
אני לא יודע אם אתה יכול להפוך אותו לעברית בעצמך, אבל בכל מקרה יש הרבה חנויות פרטיות שעושות את זה עבור תשלום סימלי (50-100 ש"ח).
אתה ממש לא "נופל" עליי. אני פה בשביל לעזור.
אני אישית הייתי בכלל עושה השוואה בין ה-Galaxy S וה-HTC Desire HD ומוציא את ה-iPhone מהמשוואה.
הם פלאפונים טובים בהרבה (לטעמי) מה-iPhone.
אבל, לשיקולך.
http://www.youtube.com/watch?v=75YvokzYmrg
רוצה לדעת מי ניצח?
בהצלחה! 
שמי כפיר.
כפי שציינתי לפני כן, האנדרואיד (Android) יותר פתוחה ממערכת ההפעלה של האייפון (iOS).
אתה תוכל לשנות אותה בדיוק לטעמך.
מלבד זאת - טלפונים שעתידים לצאת עם Android יהיו יותר טובים מה-iPhone במחינת חומרה.
כלומר, יהיה להם מעבד טוב יותר, מצלמה טובה יותר, מסך טוב יותר וכו' וכו'..
ועד שייצא אייפון חדש שיוכל להתמודד מולם... יש זמן
ולדעתי האפליקציות, המראה החיצוני (של הפלאפון עצמו), המראה הפנימי (היופי של מערכת ההפעלה עצמה)
פשוט עולה על זו של ה-iPhone.
מה גם שאני מאוד אוהב את ה-Widgets של האנדרואידים. שינוי מאוד מרענן
Widgets = התוכנות שאתה מציב על מסך הפתיחה. מאפשר מבט מהיר על הרבה מאוד דברים (כמו אימייל, חיוג בעזרת תמונות, יומן וכו'..)
כן. אבל הפריצה של הגלקסי היא שונה.
הפריצה היא בעצם של ה-Market (חנות האפליקציות של ה-Android).
זה מאפשר לך להוריד את התוכנות בחינם (במקום לשלם עליהם כסף).
בכל מקרה, ובצורה הכי פשוטה שאפשר לומר את זה. הכל טעם אישי.
יכול להיות שבגלל שאני מאוד אוהב להוציא את המקסימום מהפלאפון אני אעדיף את Android.
אבל אולי מישהו אחר שהוא משתמש יותר בסיסי יימצא שימוש טוב יותר ב-iPhone עם מערכת ההפעלה שלהם.
אני ממליץ לך לצפות בהשוואה שעשו ביניהם (אם לא צפית לפני כן):
זאת סקירה שעוברת על שני הפלאפונים.
אח"כ תוכל כבר לבחור בעצמך
את המחיר אני באמת לא יודע. לדעתי דווקא המחיר שלו בארץ לא כל כך יקר.
אני לא יודע אם אתה יכול להפוך אותו לעברית בעצמך, אבל בכל מקרה יש הרבה חנויות פרטיות שעושות את זה עבור תשלום סימלי (50-100 ש"ח).
אתה ממש לא "נופל" עליי. אני פה בשביל לעזור.
אני אישית הייתי בכלל עושה השוואה בין ה-Galaxy S וה-HTC Desire HD ומוציא את ה-iPhone מהמשוואה.
הם פלאפונים טובים בהרבה (לטעמי) מה-iPhone.
אבל, לשיקולך.
http://www.youtube.com/watch?v=75YvokzYmrg
רוצה לדעת מי ניצח?
ספוילר! :
כפיר עוד שאלה..
הבנתי מחבר שלי שיש לו את הגלקסי שכל הקטע של המגע ומשחקים שקשורים לכך פחות טובים מהאייפון מכיוון שהם רשומים על פטנט עלשהו לגביי המגע...
ועוד שאלה אם יש לי את הפלאפון ללא אינטרנט...ואני מוריד אפליקציות כשאני מתחבר לראוטר..
עדיין המשחקים וכל האפליקציות עובדות כמו GPS וכו"?
בשני המכשירים?..
תודה..
הבנתי מחבר שלי שיש לו את הגלקסי שכל הקטע של המגע ומשחקים שקשורים לכך פחות טובים מהאייפון מכיוון שהם רשומים על פטנט עלשהו לגביי המגע...
ועוד שאלה אם יש לי את הפלאפון ללא אינטרנט...ואני מוריד אפליקציות כשאני מתחבר לראוטר..
עדיין המשחקים וכל האפליקציות עובדות כמו GPS וכו"?
בשני המכשירים?..
תודה..
באמת שאין לי מושג על מה הוא מדבר. ספציפיות יכולה מאוד להועיל.
אבל אני יכול להגיד לך שהמשחקים שלו ממש לא מאכזבים.
ולידיעה כללית - רוב חברות משחקי הסלולאר (לדוגמא gameloft) מייבאות את המשחקים שלהן גם לאנדרואיד.
כל בעל אייפון ינסה להוציא את האייפון שלו הכי טוב שאפשר, אבל זה פשוט לא המצב
ה-Market (שזה ה-AppStore של האנדרואידים) צומחת פי 3 יותר מהר מה-AppStore של ה-iPhone.
אז משחקים ואפליקציות זה דבר שהוא בוודאי לא יכול להשמיץ באנדרואידים.
בלבלת פה שני דברים שונים לחלוטין.
GPS זה GPS ואינטרנט זה אינטרנט. הם לא עובדים על אותו דבר.
אם המשחק אינו דורש חיבור לאינטרנט - הוא יעבוד. אם הוא כן דורש חיבור - הוא לא יעבוד.
רוב המשחקים אינם דורשים חיבור לאינטרנט. אלה שכן דורשים חיבור לאינטרנט אלו משחקים שממומנים ע"י מפרסמים,
כלומר המפיצים של המשחק רוצים שהמשחק יישאר בחינם ולכן ישנן פרסומות במשחק של כל מני מותגים. משחקים כאלו ידרשו חיבור לאינטרנט.
ישנן כמה וכמה תוכנות GPS שאין בהן צורך בחיבור באינטרנט, למרות שאני ממליץ לחבר לפחות פעם-פעמיים בשבוע כדי לעדכן
את המפות ומצבי הדרך.
אבל אני יכול להגיד לך שהמשחקים שלו ממש לא מאכזבים.
ולידיעה כללית - רוב חברות משחקי הסלולאר (לדוגמא gameloft) מייבאות את המשחקים שלהן גם לאנדרואיד.
כל בעל אייפון ינסה להוציא את האייפון שלו הכי טוב שאפשר, אבל זה פשוט לא המצב
ה-Market (שזה ה-AppStore של האנדרואידים) צומחת פי 3 יותר מהר מה-AppStore של ה-iPhone.
אז משחקים ואפליקציות זה דבר שהוא בוודאי לא יכול להשמיץ באנדרואידים.
בלבלת פה שני דברים שונים לחלוטין.
GPS זה GPS ואינטרנט זה אינטרנט. הם לא עובדים על אותו דבר.
אם המשחק אינו דורש חיבור לאינטרנט - הוא יעבוד. אם הוא כן דורש חיבור - הוא לא יעבוד.
רוב המשחקים אינם דורשים חיבור לאינטרנט. אלה שכן דורשים חיבור לאינטרנט אלו משחקים שממומנים ע"י מפרסמים,
כלומר המפיצים של המשחק רוצים שהמשחק יישאר בחינם ולכן ישנן פרסומות במשחק של כל מני מותגים. משחקים כאלו ידרשו חיבור לאינטרנט.
ישנן כמה וכמה תוכנות GPS שאין בהן צורך בחיבור באינטרנט, למרות שאני ממליץ לחבר לפחות פעם-פעמיים בשבוע כדי לעדכן
את המפות ומצבי הדרך.
תודה על הכל...
שמעת על ה N8 של נוקיה ואתה יודע איך הוא?
שמעת על ה N8 של נוקיה ואתה יודע איך הוא?
מניסיון האנדרואיד יותר טוב .
אין צל של ספק אומנם האייפון הוא מכשיר טוב
אבל הצורה שלו היא יחידה זאת אומרת שאין את האופציה לבחור את מה שאתה אוהב . אני לדוגמא חייב מקלדת מלאת פיזית ולא מגע
ולכן בחרתי במלייסטון כן אומנם זה מוטורולה אבל אין לי שום ספק שהם עשו עבודה טובה במכשיר הזה לאנדרואיד יש את כל מה שהאייפון מציע והרבה יותר ... לדוגמא מכשיר כמו הגאלקסי החדש בעל מעבד כפול ליבה של 1X2 גיגה הרץ ולאייפון רק 1 מה שגורם לו להריץ משחקים ואפליציות בצורה חלקה ביותר (לחבר יש המכשיר פצצה)
אין צל של ספק אומנם האייפון הוא מכשיר טוב
אבל הצורה שלו היא יחידה זאת אומרת שאין את האופציה לבחור את מה שאתה אוהב . אני לדוגמא חייב מקלדת מלאת פיזית ולא מגע
ולכן בחרתי במלייסטון כן אומנם זה מוטורולה אבל אין לי שום ספק שהם עשו עבודה טובה במכשיר הזה לאנדרואיד יש את כל מה שהאייפון מציע והרבה יותר ... לדוגמא מכשיר כמו הגאלקסי החדש בעל מעבד כפול ליבה של 1X2 גיגה הרץ ולאייפון רק 1 מה שגורם לו להריץ משחקים ואפליציות בצורה חלקה ביותר (לחבר יש המכשיר פצצה)