שיחקתי בכמה משחקים במשחקייה ע"י כך שלחצתי בקישור שמשתמשים שמו בנושאים שביקשו עזרה אבל לא מצאתי איך אני נכנס לבד לשם.
מישהו יכול להוביל אותי?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך מגיעים לתוך המשחקייה?
מנהל: מפקחים
איך מגיעים לתוך המשחקייה?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
Re: איך מגיעים לתוך המשחקייה?
בסרגל למעלה משמאל יש קישור למשחקיה (מתחת ל TUKINFO והארה האדומה...)
http://www.tukinfo.com/forum/arcade.php
בבקשה.. הינה הקישור למשחקיה!
מעבר לזה, בסרגל למעלה איפה שאתה נכנס לפורום, איפה שאתה רואה את התוכיגולד שלך וכל זה..
מופיעה לך "משחקיה" ממש צמוד לתוכיגולד מצד ימין.
תהנה
בבקשה.. הינה הקישור למשחקיה!
מעבר לזה, בסרגל למעלה איפה שאתה נכנס לפורום, איפה שאתה רואה את התוכיגולד שלך וכל זה..
מופיעה לך "משחקיה" ממש צמוד לתוכיגולד מצד ימין.
תהנה
תקשיב, תלמד, תחכים, תפנים, תתנסה...אבל הכי חשוב תהנה!
תודה רבה לשניכם
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11