ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
WMM
מנהל: מפקחים
Re: WMM
למה?
XP הייתה הצלחה מסחררת.. אתה לא יכול להגיד שלא.
Vista לעומת זאת נכשל בגדול. זה ברור.
7 מצוין מכל בחינה לדעתי!
יותר טוב מויסטה ו-XP ביחד.
ואני לא כזה בעד הסגנון מערכת הפעלה של אפל.. בכלל לא..
עם לינוקס אני עוד בסדר. אבל אפל ממש לא טובה לדעתי (לפעילות שלי לפחות, גיימר).
XP הייתה הצלחה מסחררת.. אתה לא יכול להגיד שלא.
Vista לעומת זאת נכשל בגדול. זה ברור.
7 מצוין מכל בחינה לדעתי!
יותר טוב מויסטה ו-XP ביחד.
ואני לא כזה בעד הסגנון מערכת הפעלה של אפל.. בכלל לא..
עם לינוקס אני עוד בסדר. אבל אפל ממש לא טובה לדעתי (לפעילות שלי לפחות, גיימר).
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
ממש גולשים מהנושא אבל.....
XP הייתה הצלחה ביחס ל-. תחשוב שאם אתה מכיר רכבים שנוסעים על 20 ונתקעים רק 4 פעמים בשעה, שיוצא רכב
שמאפשר נסיעה של 60 קמ"ש ונתקע פעם אחת בשעה זה הצלחה מסחררת. XP הייתה מערכת הפעלה טובה..
ויסטה הייתה טובה יותר לבעלי משחבים חזקים, 7 טוב יותר מכולן אבל לא חסר איפה אפשר לשפר. הם בדרך הנכונה.
סגנון המערכת, לא אומר שדרך העבודה תהיה זהה... אפשר שזה יהיה ווינדוס עם פיצ'רים של ושל...
XP הייתה הצלחה ביחס ל-. תחשוב שאם אתה מכיר רכבים שנוסעים על 20 ונתקעים רק 4 פעמים בשעה, שיוצא רכב
שמאפשר נסיעה של 60 קמ"ש ונתקע פעם אחת בשעה זה הצלחה מסחררת. XP הייתה מערכת הפעלה טובה..
ויסטה הייתה טובה יותר לבעלי משחבים חזקים, 7 טוב יותר מכולן אבל לא חסר איפה אפשר לשפר. הם בדרך הנכונה.
סגנון המערכת, לא אומר שדרך העבודה תהיה זהה... אפשר שזה יהיה ווינדוס עם פיצ'רים של ושל...
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
אתה לא יכול להשוות עכשיו חידושים. ברור ש-XP פחות טובה מהחידושים שלה.
אבל כשהיא יצאה, לא הייתה טובה?
לא השתדרגה ונהייתה טובה יותר?
בכל מערכת יש מה לשפר. אין אפס בנושא.
גם ב-XP שהיא כבר "ותיקה" יש עוד מה לשפר.
אני מאוד מקווה שיהיה שילוב מוצלח של שתי המערכות.
שלא ימהרו להוציא מערכת פגומה.
אבל כשהיא יצאה, לא הייתה טובה?
לא השתדרגה ונהייתה טובה יותר?
בכל מערכת יש מה לשפר. אין אפס בנושא.
גם ב-XP שהיא כבר "ותיקה" יש עוד מה לשפר.
אני מאוד מקווה שיהיה שילוב מוצלח של שתי המערכות.
שלא ימהרו להוציא מערכת פגומה.
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
אני יכול. במערכת ההפעלה תמיד הייתה השוואה למערכת הקודמת ולכן הדוגמא לעיל.
אין פה נושא של חידושים וטכנולוגיה.. כי טכנולוגיה וחידושים היו בשוק, מייקרוסופט פשוט לא היו שם, גם ב-XP.
XP הייתה מערכת טובה, אך יחד עם זאת לאור כל האפשרויות שהיו בשוק היה אפשר לעשות אותה אחרת לחלוטין.
ממערכת הפעלה שעולה כסף (ולא מעט) אני מצפה שיהיה ניצול מקסימלי. קח לדוגמא את ויסטה, שעל פניו מערכת הפעלה
טובה יותר מ-XP (לבעלי חומרה סבירה +), היו מרוצים ממנה? לא. איפה שהוא בצדק... מחכים 7 שנים למערכת הפעלה
שבתקופה כל כך קצרה לאחר מכן יוצאת 7 שהיא עולם אחר לגמרי... אז למה הוצאתם את ויסטה כאשר בעצם "הטכנולוגיה"
והיכולת שלכם לעשות אחרת? כסף. נקודה. הם רוצים להציא כל תקופה מערכת ובכל פעם להוציא מספר רב של גרסאות.
יצרן רכב אם הוא יכול להוציא 5 כוכבי בטיחות ולשבור שיא במהירות הרכב, נוחות ובמקום על דלק הרכב יסע על חול היצרן לא
יהסס אפילו לשניה. למה? כי יש לו תחרות. למייקרוסופט אין.
דוגמא: אתה יודע שבעת התקנה החוק מחייב לאפשר בחירה של דפדפן? הם לא עשו כך. אז מה קורה? תובעים אותם.
אתה חושב זה מטריד אותם? לא. צריך לפרט למה?
אין פה נושא של חידושים וטכנולוגיה.. כי טכנולוגיה וחידושים היו בשוק, מייקרוסופט פשוט לא היו שם, גם ב-XP.
XP הייתה מערכת טובה, אך יחד עם זאת לאור כל האפשרויות שהיו בשוק היה אפשר לעשות אותה אחרת לחלוטין.
ממערכת הפעלה שעולה כסף (ולא מעט) אני מצפה שיהיה ניצול מקסימלי. קח לדוגמא את ויסטה, שעל פניו מערכת הפעלה
טובה יותר מ-XP (לבעלי חומרה סבירה +), היו מרוצים ממנה? לא. איפה שהוא בצדק... מחכים 7 שנים למערכת הפעלה
שבתקופה כל כך קצרה לאחר מכן יוצאת 7 שהיא עולם אחר לגמרי... אז למה הוצאתם את ויסטה כאשר בעצם "הטכנולוגיה"
והיכולת שלכם לעשות אחרת? כסף. נקודה. הם רוצים להציא כל תקופה מערכת ובכל פעם להוציא מספר רב של גרסאות.
יצרן רכב אם הוא יכול להוציא 5 כוכבי בטיחות ולשבור שיא במהירות הרכב, נוחות ובמקום על דלק הרכב יסע על חול היצרן לא
יהסס אפילו לשניה. למה? כי יש לו תחרות. למייקרוסופט אין.
דוגמא: אתה יודע שבעת התקנה החוק מחייב לאפשר בחירה של דפדפן? הם לא עשו כך. אז מה קורה? תובעים אותם.
אתה חושב זה מטריד אותם? לא. צריך לפרט למה?
UziDesign
UziDesign
כן, אני יודע על התביעה.
למרות שהחוק הזה לא נראה לי הכי הגיוני, ופה אני תומך במייקרוסופט.
הם שילמו למתכנתים שייבנו בשבילם את מערכת חלונות ואת IE8.
פתאום באה חברה ופיתחה דפדפן בשם FireFox.
למה אני, בתור חברה, צריך לקדם אותם במערכת הפעלה שלי ועוד בחינם?! אם היא רוצה פרסום נוסף, שתפתח מערכת הפעלה משל עצמה או לחלופין שתשלם כסף עבור הפרסום. ואם מחר אני אחליט לפתח דפדפן? גם אותו הם יהיו חייבים לשים?
צריכים גבולות. מייקרוסופט לא צריכה לסחוב על עצמה עוד 4 דפדפנים.
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]
למרות שהחוק הזה לא נראה לי הכי הגיוני, ופה אני תומך במייקרוסופט.
הם שילמו למתכנתים שייבנו בשבילם את מערכת חלונות ואת IE8.
פתאום באה חברה ופיתחה דפדפן בשם FireFox.
למה אני, בתור חברה, צריך לקדם אותם במערכת הפעלה שלי ועוד בחינם?! אם היא רוצה פרסום נוסף, שתפתח מערכת הפעלה משל עצמה או לחלופין שתשלם כסף עבור הפרסום. ואם מחר אני אחליט לפתח דפדפן? גם אותו הם יהיו חייבים לשים?
צריכים גבולות. מייקרוסופט לא צריכה לסחוב על עצמה עוד 4 דפדפנים.
[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ]

- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
יש חוקיות, יש את נושא המונופול. זה שחברה שולטת בשוק לא אומר שהיא יכולה לעשות מה שהיא רוצה. מה שאתה בעצם טוען שמייקרוסופט כמערכת הפעלה יכולה בעצם לשלוט על כל דבר שעובר דרך מערכת ההפעלה דרייברים חומרתיים, שליטה על כל תוכנה שמותקנת במערכת ההפעלה וכו'.. מייקרוסופט לא "עושה טובה". החוקים נמצאים עם סיבה, אם לא היה את הגבול בין יצירת התוכנה לבין שליטה המצב היה גרוע מאוד. תנסה לחשוב על מערכת הפעלה שלא מאפשרת התקנה של אופיס אחר ורק את שלה, קורא PDF, דרייברים ערוכים וסתם כל שרות שעולה לך כרגע לראש וזאת בכדי לשלוט בשוק כי אין מי שיעצור אותם. התחרות הייתה מתה, יצרנים היו סוגרים את הבסטה עוד לפני פתיחה ואנחנו כצרכנים היינו משלמים יותר, הרבה יותר.
כמו שיש לך אפשרות לבחור מערכת הפעלה ככה צריכה להיות לך הבחירה בסוג הדפדפן או כל דבר אחר.. וזה לא צריך להגיע "בכוח" במיוחד כשאתה כאמור משלם.
אם היית קונה רכב כי הוא היה מותאם לצרכים שלך והיו אומרים לך אתה יכול לנהוג אבל רק בכביש 6, 4 ו-40 זה היה נראה לך הזוי. אני יודע שזה קיצוני, אבל תבין שרוב האנשים שעובדים עם IE זה בגלל שאין להם ידע בנושא דפדפנים וזה מה שהיה מותקן... ואם לא היה מותקן כלל, או שהיה את אפשרות הבחירה אזי כבר היו נעצרים לחשוב כיוון שישנה אפשרות נוספת.. אז מה יותר טוב?! וזה בדיוק הפחד של מייקרוסופט.
בדקת תקינות לאחרונה?
IE זה זבל שמזיק למשתמשים, לא מדבר בכלל על תקינות שבגלל מייקרוסופט אתה רואה אתרים בלי סוף שבוחרים אחת משני אפשרויות:
1) או שאומרים "לא מעניין אותנו גולשי IE, במיוחד אלו שגולשים עם IE6. מעניין אותי לתת את מלוא החוויה לאלו שיודעים לבחור נכון".
2) להשאר אי שם מאחור ולא לנצל את מלוא היכולת של הטכנולוגיה.
http://acid3.acidtests.org
פירפוקס "מזובל" עם התקנות והסרות, פרופיל עמוס ודפוק, ים פלאגינים ומה לא..: כרום: IE - נו באמת?!? זה כבר בושה!
כמו שיש לך אפשרות לבחור מערכת הפעלה ככה צריכה להיות לך הבחירה בסוג הדפדפן או כל דבר אחר.. וזה לא צריך להגיע "בכוח" במיוחד כשאתה כאמור משלם.
אם היית קונה רכב כי הוא היה מותאם לצרכים שלך והיו אומרים לך אתה יכול לנהוג אבל רק בכביש 6, 4 ו-40 זה היה נראה לך הזוי. אני יודע שזה קיצוני, אבל תבין שרוב האנשים שעובדים עם IE זה בגלל שאין להם ידע בנושא דפדפנים וזה מה שהיה מותקן... ואם לא היה מותקן כלל, או שהיה את אפשרות הבחירה אזי כבר היו נעצרים לחשוב כיוון שישנה אפשרות נוספת.. אז מה יותר טוב?! וזה בדיוק הפחד של מייקרוסופט.
בדקת תקינות לאחרונה?
IE זה זבל שמזיק למשתמשים, לא מדבר בכלל על תקינות שבגלל מייקרוסופט אתה רואה אתרים בלי סוף שבוחרים אחת משני אפשרויות:
1) או שאומרים "לא מעניין אותנו גולשי IE, במיוחד אלו שגולשים עם IE6. מעניין אותי לתת את מלוא החוויה לאלו שיודעים לבחור נכון".
2) להשאר אי שם מאחור ולא לנצל את מלוא היכולת של הטכנולוגיה.
http://acid3.acidtests.org
פירפוקס "מזובל" עם התקנות והסרות, פרופיל עמוס ודפוק, ים פלאגינים ומה לא..: כרום: IE - נו באמת?!? זה כבר בושה!
UziDesign
UziDesign
אולי בהתחלה היה אפשרי לבצע דבר כזה. היום זה לא אפשרי לטעמי.
אם מייקרוסופט "תסגור" את הדלתות בפני התקנות חיצוניות (מה שלא פותח ע"י מייקרוסופט),
הרוב המוחלט יעבור ל-Mac או ל-Linux.
המעט שלא מבין במחשבים כנראה יישאר עם חלונות.
אף חברה לא תרצה דבר כזה, ולכן לא נראה לי שזו אופציה בכלל.
את פיירפוקס אני מאוד אוהב ולא אחליף אותו בעד שום הון שבעולם.
צריך לדעת להתקין רק את הדברים שצריך, ולא "זבל" לטענתך.
המבחר תוספים שיש הוא עצום טוב שכך. שכל אחד יתאים את הדפדפן לנוחותו.
גוגל כרום נחמד מאוד, מהיר ברוב המקרים יותר מפיירפוקס (בכל זאת.. המון תוספים..).
IE גרוע בכל מידה וזה ברור. למשתמש הממוצע לא כל כך נראה שזה לא מפריע.
לי בתור משתמש מתקדם אין שום בעיה שאחרי התקנת המערכת אני אוריד את
הדפדפן שאני בוחר באופן ידני (ולא משנה אם זה פיירפוקס, אופרה או כל כפדפן אחר).
לעומת זאת - אם היו מאפשרים לנו לבחור איזה דפדפן להתקין אז היו 2 חלוקות:
1) למשתמש המתקדם זה היה חוסך כמה דקות. במקום להתקין באופן ידני.
2) למשתמש המתחיל זה לא היה משנה, והוא ככל הנראה היה בוחר באפשרות הראשונה שתינתן לו.
ומהיכרות שלי ממיקרוסופט - הם יהיו ממוקמים ראשונים ובאופן בולט.
מה זו בדיוק הבדיקה שהבאת?
מה בודק פה Acid3?
אם מייקרוסופט "תסגור" את הדלתות בפני התקנות חיצוניות (מה שלא פותח ע"י מייקרוסופט),
הרוב המוחלט יעבור ל-Mac או ל-Linux.
המעט שלא מבין במחשבים כנראה יישאר עם חלונות.
אף חברה לא תרצה דבר כזה, ולכן לא נראה לי שזו אופציה בכלל.
את פיירפוקס אני מאוד אוהב ולא אחליף אותו בעד שום הון שבעולם.
צריך לדעת להתקין רק את הדברים שצריך, ולא "זבל" לטענתך.
המבחר תוספים שיש הוא עצום טוב שכך. שכל אחד יתאים את הדפדפן לנוחותו.
גוגל כרום נחמד מאוד, מהיר ברוב המקרים יותר מפיירפוקס (בכל זאת.. המון תוספים..).
IE גרוע בכל מידה וזה ברור. למשתמש הממוצע לא כל כך נראה שזה לא מפריע.
לי בתור משתמש מתקדם אין שום בעיה שאחרי התקנת המערכת אני אוריד את
הדפדפן שאני בוחר באופן ידני (ולא משנה אם זה פיירפוקס, אופרה או כל כפדפן אחר).
לעומת זאת - אם היו מאפשרים לנו לבחור איזה דפדפן להתקין אז היו 2 חלוקות:
1) למשתמש המתקדם זה היה חוסך כמה דקות. במקום להתקין באופן ידני.
2) למשתמש המתחיל זה לא היה משנה, והוא ככל הנראה היה בוחר באפשרות הראשונה שתינתן לו.
ומהיכרות שלי ממיקרוסופט - הם יהיו ממוקמים ראשונים ובאופן בולט.
מה זו בדיוק הבדיקה שהבאת?
מה בודק פה Acid3?
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
כל הפרטים על אסיד:
http://en.wikipedia.org/wiki/Acid3
אתה טועה. הרוב ישארו עם ווינדוס:
יש את עולם הגיימרים שמה לעשות ווינדוס בנויה לכך הכי טוב.
יש את עולם העסקים, שהעברה למערכת אחרת, קינפוג והדרכת עובדים יעלה להם הרבה יותר ומעבר לכך שהם לא בנויים לכך.
יש את עולם המשתמש הממוצע, שאין לו חצי הבנה במערכות אחרות.
מי "שיתעצבן" ויעבור לבמקרה כזה למערכת הפעלה אחרת בשביל חופש הבחירה אלו אותם אנשים שכבר עברו...
בנוגע לבחירה, זה לא מנשה אם לי זה היה חוסך כמה דקות. לא מדובר כאן על המתשמש המתקדם.
דווקא על אלו שצריכים לשמוע מאחר "תבחר אחרת". וחוץ מזה, זה לא באמת חשוב אם יבחרו אחרת.. מה שחשוב שיש חוק והוא
לא סתם. היום זה דפדפן ומחר??
עוד בנושא המעבר:
ביררת כמה עלות של MAC ממוצע? לצורך העניין מקביל ל-PC ב- 4.5-5 אלף בערך 12 אלף.
אתה יודע כמה "מסובך" לינוקס לעומת ווינדוס? מתי התקנת לינוקס לאחרונה ותוספים \ תוכנות.
דפדפן:
פיירפוקס המועדף גם עליי, ללא ספק. אבל גם כרום מעולה אם בתבוננות ליחס הזמן שהוא קיים ואל מול IE\FF.
זה שהוא מהיר יותר? נכון.. לא לזמן רב. למה? כי גם לו יש הרחבות.
אתה בוחר את פיירפוקס רק בגלל ההרחבות אז הינה לך: https://chrome.google.com/extensions?hl=he
אולי ההרחבות שאתה אוהב כבר קיימות.
בכל מקרה, אסכם את דעתי:
טוב שיש פיקוח גם על חברות כמו מייקרוסופט ו-IE זה זבל שמסכן את המשתמש ומונע ממנו חווית גלישה איכותית.
http://en.wikipedia.org/wiki/Acid3
אתה טועה. הרוב ישארו עם ווינדוס:
יש את עולם הגיימרים שמה לעשות ווינדוס בנויה לכך הכי טוב.
יש את עולם העסקים, שהעברה למערכת אחרת, קינפוג והדרכת עובדים יעלה להם הרבה יותר ומעבר לכך שהם לא בנויים לכך.
יש את עולם המשתמש הממוצע, שאין לו חצי הבנה במערכות אחרות.
מי "שיתעצבן" ויעבור לבמקרה כזה למערכת הפעלה אחרת בשביל חופש הבחירה אלו אותם אנשים שכבר עברו...
בנוגע לבחירה, זה לא מנשה אם לי זה היה חוסך כמה דקות. לא מדובר כאן על המתשמש המתקדם.
דווקא על אלו שצריכים לשמוע מאחר "תבחר אחרת". וחוץ מזה, זה לא באמת חשוב אם יבחרו אחרת.. מה שחשוב שיש חוק והוא
לא סתם. היום זה דפדפן ומחר??
עוד בנושא המעבר:
ביררת כמה עלות של MAC ממוצע? לצורך העניין מקביל ל-PC ב- 4.5-5 אלף בערך 12 אלף.
אתה יודע כמה "מסובך" לינוקס לעומת ווינדוס? מתי התקנת לינוקס לאחרונה ותוספים \ תוכנות.
דפדפן:
פיירפוקס המועדף גם עליי, ללא ספק. אבל גם כרום מעולה אם בתבוננות ליחס הזמן שהוא קיים ואל מול IE\FF.
זה שהוא מהיר יותר? נכון.. לא לזמן רב. למה? כי גם לו יש הרחבות.
אתה בוחר את פיירפוקס רק בגלל ההרחבות אז הינה לך: https://chrome.google.com/extensions?hl=he
אולי ההרחבות שאתה אוהב כבר קיימות.
בכל מקרה, אסכם את דעתי:
טוב שיש פיקוח גם על חברות כמו מייקרוסופט ו-IE זה זבל שמסכן את המשתמש ומונע ממנו חווית גלישה איכותית.
UziDesign
UziDesign
האמת, שהיום אני עובר ללינוקס (Ubuntu ככל הנראה).
אני רק מחכה לחבר שייתחבר ויעזור לי להתקין דרך USB.
Wine קיים כבר קרוב ל-16 שנה, ככה שהנושא שם מפותח מאוד.
כמעט כל תוכנה שעובדת על ווינדוס ניתנת להרצה על לינוקס.
ואמרת בעצמך:
"היום זה דפדפן ומחר??"
אז באמת מה יהיה מחר?
מעכשיו כשאני ארצה להתקין מערכת הפעלה תקפוץ לי הודעה:
"אתה בטוח שאתה רוצה להתקין את Windows 7?
אולי Mac יותר טוב.. רוצה פרטים?".
IE זה בהחלט דפדפן גרוע,
אבל אם הוא בוחר שלא להוריד דפדפן אחר, הוא כנראה
ממילא לא יודע לנצל את היכולות עד תום - כך שאין טעם בשבילו.
ולסיכום שלי:
תעברו ל-XboX.
אני רק מחכה לחבר שייתחבר ויעזור לי להתקין דרך USB.
Wine קיים כבר קרוב ל-16 שנה, ככה שהנושא שם מפותח מאוד.
כמעט כל תוכנה שעובדת על ווינדוס ניתנת להרצה על לינוקס.
ואמרת בעצמך:
"היום זה דפדפן ומחר??"
אז באמת מה יהיה מחר?
מעכשיו כשאני ארצה להתקין מערכת הפעלה תקפוץ לי הודעה:
IE זה בהחלט דפדפן גרוע,
אבל אם הוא בוחר שלא להוריד דפדפן אחר, הוא כנראה
ממילא לא יודע לנצל את היכולות עד תום - כך שאין טעם בשבילו.
ולסיכום שלי:
תעברו ל-XboX.
- uzibu
- ניצוי מלא

- איש קשר:
אתה מאבד כיוון. תחשוב בכדי לבחור דפדפן אחר, אתה גולש דרך דפדפן מסויים שלא בחרת. היכן זכות הבחירה?752 כתב: מעכשיו כשאני ארצה להתקין מערכת הפעלה תקפוץ לי הודעה:
זה לא מערכת מול מערכת, אני משלם עבור דירה לא רוצה שתשים לי רהיטים בפנים (זב או לא זבל) ותגיד לי שיש לי את האפשרות לשים
אחרים בנוסף או לזרוק את אלה... אני רוצה מערכת הפעלה וזהו, אל תדחפו לי מוצרים נוספים בכוח. השורה התחתונה שזו הדרך היחידה
שלהם לדחוף את הזבל הזה.
752 כתב: כמעט כל תוכנה שעובדת על ווינדוס ניתנת להרצה על לינוקס.
שזה יעזור לך לישון טוב בלילה. אגב, בנוגע ל"כמעט" אתה יכול בבקשה "כמעט" להגיב....... (סתם בשביל להדגים לך שאין דבר כזה
כמעט. זה או שכן או שלא. וזה פשוט לא.)
מאק - אחלה מערכת הפעלה לעבודה גרפית. בארץ לא שווה את המחיר, ווינודס עושה את כל מה שהיא עושה ויותר, החומרה הרבה יותר
זולה, מעבדות יותר נגישות ועוד.
לינוקס - מערכת אמינה, מהירה, אבל היעוד שלה מבחינתי: שרתים. ואם אתה איש של "אינטרנט" ואופיס אז איפה שהוא אני אולי גם ימליץ.
אבל פה זה נגמר... שכח ממערכת לינוקס כמערכת לגיימינג, כמערכת לעיבוד גרפי, עריכת וידאו כו'.
תריץ לינוקס על וירטואל ותכיף... מעבר לזה באמת שזה מיותר.
UziDesign
UziDesign