ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תלונות בעירייה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: תלונות בעירייה

שליחה על ידי שרוןןןן »

כן זה ברשות הטבע והגנים מה שאתה אומר כרגע אבל זה לא קשור לחוק עזר עירוני
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

זה רק בחולון הרישיון הזה? או שבכל עיר צריך? בחיים לא שמעתי על דבר כזה.. ממתי בן אדם שמחזיק תוכי בבית כחיית מחמד צריך אישור
וטרינרי? מילא חיות משק, שזה קשור איכשהו לתזונה של אנשים מסויימים וצריך לדאוג לפיקוח וטרינרי.. אבל אדם שמחזיק תוכי צריך פיקוח?
ועוד כל שנה לשלם על זה שיש לו תוכי? ממתי?

ובקשר לרעש במיוחד של הדררות, כי דררות יש בארץ בכל חור, איך אפשר להכריח אותו להיפטר מהם?
מה ההבדל בין 9 דררות שלו לבין 20 שעפים מעל הבית כל בוקר וצועקים? ואצלנו כל היום שומעים אותם.
אני לא מכירה חוק נגד רעש בשעות בין 6\7-לחצות וזה אחרי בירור במשטרה, לעירייה אני חושבת שאין סמכות בעניין..
הם אחראים לרחובות ומקומות ציבוריים, לא פרטיים. לא? זה הבית שלו זה לא חנות או עסק..
ואגב בשתי חנויות כאן יש ארות וג'אקו, מתחת לבנייני מגורים ובאזור מגורים. לא ראיתי שבאו מהעירייה ואמרו להם להעיף את התוכי..
הארה הכחולה בחנות אחת כבר 10 שנים, והארות בחנות השנייה גם לדעתי מעל שנה
ובטח שאין שם פיקוח וטרינרי עם כל התוכים החולים שיש שם והליכלוך בכלובים..

תמונה
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

אבל כל עיר וחוק עזר עירוני שלה גם אני לא שמעתי על דבר כזה ועוד על תוכי שנמצא בבית וברשות הטבע והגנים אומרים לי שצריך לעשות עליהם רישיון משום שזאת חיית בר תוכי נקרא
לא יודע מאיפה נפלה עלי הצרה הזאת גם כן
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כתבת שרשום כך:

"ככה רשום במכתב1 הינך מחזיק ציפורים ללא רישיון וטרינרי עלייך לדאוג להוציא רישיון וטריני הדבר בניגוד לחוק עזר לחולון הינך נדרש בזה לסלק המפגע לעיל תוך 7 ימים ממועד מסירת דרישה זאת לך מובא בזאת לידיעתך כי במידה ולא תמלא אחר הוראות הדרישה לעיל יהא ראש העירייה או הבאים במקומו לסלק המטרד ואת תתבע לשלם את הוצאות סילוק המפגע "

[HR]

אני חושב שצריך להפריד בין הדברים השונים, למיטב ידיעתי בעיית רישוי וטרינרי ניתנת לפיתרון קל, אז בוא ראשית תפנה לוטרינר (אתה יכול גם להתיעץ עם וטרינר האתר שרביט ולקבל אישור.

ברגע שבא פקח אתה אומר לו - הנה אישור וטרינרי , תודה רבה שלום.
ניקיון חייב להיות בכלוב , לא ריח ולא פסולת.

זה דבר ראשון.
על תלונת הרעש לא קיבלת עדיין שום דו"ח או פנייה ולכן אין לך כרגע אל מה להתייחס.
עכשיו מה הסיפור של אישור וטרינרי? תתקשר לוטרינר ותשאל.
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

כן אבל אם שכנים מתלונננים אז אין לי אישור לרישיון ככה אמרו לנו

ואיזה אני יכול לקבל עם ד"ר שרבטיט?. של מה אבל כרגע הוא לא נמצא הוא במילואים
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

שרון את מי זה מעניין השכנים? קיבלת הודעה מהעירייה שאין לך אישור וטרינרי להחזיק תוכים... תביא להם אישור מוטרינר.
תפנה לוטרינר ותגיד לו שאתה רוצה אישור וטרינרי, הוא יבוא יראה יאשר.

אני לא ראית ישכתוב לך "תלונה על רעש" . כתוב "אישור אחזקה וטרינרי" כרגע בזה תטפל.
לאחר שיהיה לך אישור תדברו עם השכנים, אני מציע לכם להדפיס טופס רישום עם שמות השכנים וללכת דירה דירה ולבקש שיחתמו שאין התנגדות לאחזקת התוכים. עם השכנים הבעייתים אם יהיו תתמודדו אחר כך.
נושא הרעש יותר מסובך בעבור הפקחים כי הם צריכים להוכיח שאכן רמת הרעש עוברת את המותר בחוק, לכן הם פנו לצד הוטרינרי.

ד"ר שרביט במילואים אז ישנם גם וטרינרים אחרים בארץ, תפנה לד"ר קמינסקי למשל שנמצא בחולון.

תמצא את הפרטים שלו בלינק הבא:
Re: שאלות נפוצות - בריאות, סכנות, אופי, מזון, כלובים, רבייה

תמשיך לעדכן בהתפתחויות.
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

התקשרתי לד"ר קמינסקי והוא גם לא נמצא הוא יהיה מחר לגבי האישור רשום ככה חתמו את אבא שלי היום אני מבקש לקבל היתר לשנת 2010 להחזקת בעלי חיים עפי התיאור המפורט א. תוכים 10 פרטים בעלי חיים אלו נמצאים בבעולתו ברחוב ___ ידוע לי כי היתר ינתן רק אם רופא הוטרינר יאשר זאת בכתב לאחר שיבקר במקום והוא אשר יקבע התנאים ומספר בעלי החיים שאהיה רשאי להחזיק טרם קבלת ההיתר אני מתחייב לשלם האגרה כנדרש עפ"י הוראות חוק העזר הנ"ל רצ"ב מלוא הפרטים של השכנים המסכימים לקיומם של בעלי החיים שבמקום

רשום שאני צריך אישור מהשכנים אישור בלי זה אני לא יכול לקבל את הרישיון
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כתוב למלא את הפרטים של השכנים המסכימים...לא כתוב שבלי שהשכנים מסכימים אין אישור...אתה מוסיף דברים שלא כתובים.

תנקה את הכלוב שיהיה מבריק, כלי אוכל ומים, ניקיון בתחתית הכלוב, נקה מסביבו אם יש שאריות ליכלוך או גזם יבש.
כשהוטרינר יגיע שהכל יהיה נקי ומסודר. קבל ממנו אישור ולאחר מכן תעלו להחתיםפ את הדיירים, מה לכולם יש בעייה עם התוכים?
תחתימו את מי שאין לו בעייה ואת השאר תשאירו לסוף.
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל

שליחה על ידי שרוןןןן »

אבל אמרתי את זה לאבא שלי מה שאמרת כרגע והוא אומר שאם יש תלונה אז קודם מחתימים את השכנים ככה הוא אומר שהסבירו לו
תמונה
סמל אישי של משתמש
zoriel
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: :]
איש קשר:

שליחה על ידי zoriel »

למה אתה תמיד חושב נגד... תעשה מה שאלי אמר נראה לי הכי הגיוני. גם אם שכן אחד או שניים לא יחתמו לא נראה לי שתהיה בעיה
תמונה
"If you never try, you'll never know"
תמונה"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”