ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שומשום שחור

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
בני691
ביצה
ביצה

שומשום שחור

שליחה על ידי בני691 »

מה בסך הכל אני מבקש סבידות ומספרים לי שלא תמונהנמצא במלאי כעת[עוזי זה לא נמצאה בחוף רק צריך לקחתתמונה]

קראתי על
שומשום שחור

תמונה
[JUSTIFY]מה ולמה: שומשום שחור הוא אחד המקורות הטובים ביותר לסידן (גרם אחד של זרעים מכיל 85 מ"ג סידן). הוא עשיר בחלבון, ברזל, זרחן ומגנזיום, ומסייע להחלמה ממחלות חום ועצירות וזירוז. לפי הרפואה הסינית, השומשום השחור מקושר עם הכליות והכבד ומסייע לבניית הרוח. זרעי השומשום הם התבלין העיקרי ברחבי אסיה, בעיקר ביפן, שם צורכים אותם בכל צורה אפשרית, ובחלקים מסוימים באירופה. [/JUSTIFY]
מה אתם חושבים טוב או לא תמונה שבת שלום נ.ב. עוזי תודה על האוכל לתוכים אני וחגאי חצי חצי...מה אים סבידות?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: שומשום שחור

שליחה על ידי eli_lea »

היי צביקה,

אפשר לתת לתוכי שומשום כתוספת, כון שיש בו הרבה דברים טובים אבל לא צריך לשכוח שכל דבר במינון גדול יכול להזיק.
צריך לתת תוספות בצורה כזאת שלתוכי יהיה מגוון אך עדין אחוז הכופתיות הנדרש ( %75) יהיה הבסיס.
שומשום מכיל מרכיבים תזונתיים רבים כפי שציינת אך גם כמות שומן גבוהה (לא יודע כמה בשחור) ויש להישמר מכך.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”