ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

יום עצוב בישביליי!!

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
daniel
גוזל
גוזל

Re: יום עצוב בישביליי!!

שליחה על ידי daniel »

תודה רבה לכולם ואלי אחי אני מחר יסע ויביא נקבה חדשה וניראה מה העיניינים ועוד פעם תודה שאתם איתי בזה אתם לא מבינים איך בכיתי עדין זה נשמה שהלכה אפילו שזה לא ג'אקו או משהו עדין היא הייתה כמו ילדה שלי נישארו לי שני ילדים עכשיו הכלבה והזכרתמונהתמונהתמונהתמונהתמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תצליח ידידי תמונה
פשושית
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי פשושית »

אתה עוד עצוב? הבאת תוכית?
סמל אישי של משתמש
daniel
גוזל
גוזל

שליחה על ידי daniel »

פשושית תודה על הדאגה עצוב כן אין מה לעשות זה כאילו בת מישפחה נהרגה אין מה לעשות אבל ולא הבאתי עוד עוד תוכונית כי הייתי בחנות חיות וניגמרו לו אני מקווה ליסוע עוד מעט לקניון ליראות עם יש להם שם
תמונה
סמל אישי של משתמש
daniel
גוזל
גוזל

שליחה על ידי daniel »

דרך אגב גם הזכר מעוד מיתגעגע אליה הוא הייתה איתה מאז שנולדו תמונהתמונה שבאתי להוציא אותה מהכלוב ראיתי את הזכר עומד לידה מיסכן תמונהתמונהתמונהתמונה
תמונה
פשושית
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי פשושית »

זה מאוד עצוב,את זה אני יכולה להבין,פעם מת לי דג ואני בכיתי
ואני חולה ופחדתי על טופי והלב שלי בכה
אמן שתמצא תוכית בקניון,חבל שאין לי תוכית הייתי נותנת לך.
סמל אישי של משתמש
daniel
גוזל
גוזל

שליחה על ידי daniel »

אוקי אז ככה עידכיון קטן היום חברה של אבא שלי עשתה לי הפתעה לנחם אותי והביאה לי תוכונית נקבה עכשיו הצבע שלה זה הכל לבן ובזנב טיפה כחול ובבטן לא כחול כאילו תכלת עכשיו הבנאדם אמר לה שהיא בוגרת בת שנה והביאה כבר גוזלים אבל לי לא ניראה כי העיין שלה בצבע שחור אדום מלא ובלי חישוק לבן והדוגנית שלה בצבע טיפה וורוד ולבן אז משהו לא מיסתדר לי פה ודרך אגב הנסתי אותה לכלוב אבל הזכר שלי מפחד מימנה טיפה וכל דקה הוא או היא מיתקרבים ונותנים אחד בשני את המקור במהירות זה ניראה כמו נשיקה אבל לא יודע מוזר כזה ובורחים מה עושים?? ואני ביכלל לא יודע עם זה זכר או נקבה הוא אמר לה נקבה שעבדה והביאה גוזלים אבל לא ניראלי תעזרו לי חברה ודרך אגב אלי אחי דיברתה עם יעקוב בישבילי?
פשושית
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי פשושית »

בזה אני לא מבינה,אבל אני שמחה שיש לך תוכית חדשה,תתחדש ומזל טוב.
סמל אישי של משתמש
daniel
גוזל
גוזל

שליחה על ידי daniel »

פשושית תודה רבה אבל אני לא יודע ביכלל עם זה זכר או נקבה חח מחר אני יעלה גם תמונות שאולי יעזור לכם וסירטון של מה שאני מיתכוון
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

היי דניאל,

תעלה תמונה של התוכונית זה יעזור,ההתנהגות שלהם לפי התיאור שלך בסדר גמור אבל תשגיח מידיי פעם,

הבטחתי לך ודיברתי איתו,שלחתי לך באישי את תגובתו,אם תרצה אני אכתוב כאן.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”