ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ביצים ריקות אצל הפינקים
מנהל: מפקחים
ביצים ריקות אצל הפינקים
יש לי זוג פינקים וכבר פעם רביעית או חמישית שיוצא לי ביצים ריקות למה זה קורה ומה אפשר לעשות הם זוג זכר ונקבה.
קחו את החיים בשושו
Re: ביצים ריקות אצל הפינקים
ראשית לוודא שמדובר בזכר ונקבה .
האם אתה רואה זיווגים? האם הנקבה דוגרת ?
האם אתה רואה זיווגים? האם הנקבה דוגרת ?
כן יצא לי כמה פעמים ליראות זיווגים והנקבה דוגרת על הביצים ואחרי שבועיים שלוש אני בודק את הביצים רואה אין בהן שום דבר
קחו את החיים בשושו
יתכן שמדובר בפגם אצל הנקבה או הזכר אבל זה נדיר.
כדאי לבדוק את מקלות העמידה שהם יציבים ומתאימים. כדאי להעשיר את המזון ולהוסיף ויטמינים ומזון ביצים.
כדאי לבדוק את מקלות העמידה שהם יציבים ומתאימים. כדאי להעשיר את המזון ולהוסיף ויטמינים ומזון ביצים.
אלי הכל טוב זה ממש מעניין אותי אוכל טוב אני נותן מקלות יציבות לא בשמש או ברוח אולי אני יחליף נקבה או זכר וניראה מה עושים זה קרה לי בעבר גם עים הקנרים.
קחו את החיים בשושו
זה לא משהוא שלא קורה, זה קורה ויתכן מאוד שהחלפת זכר יפתור את הבעייה אך לא בטוח שכבר בהטלה הראשונה תראה תוצאות.
אם יש לך סבלנות תמתין עוד קצת, אני לא אוהב להפריד בין זוגות מאחר ואני חושב שיש קשר ביניהם וזה חבל.
כשהיו לי מיקרים כמו שאתה מציין השארתי את הזוג והוספתי זוג נוסף , זה קרה לי בתוכים ולא ציפורים , לא התייחסתי לריבוי ואמרתי
שכשיהיו גוזלים זה יהיה בונוס, בינתים נהנתי מהתוכים עצמם. וזה בא, היו לי קוקטילים שחיכיתי להטלה פוריה כמעט שלוש שנים ולא החלפתי
לא זכר ולא נקבה על אף שכל פעם הביצים היו לא פוריות , והמענין הוא שהיו זיווגים בלי סוף..
החלטה שלך כמובן ..
בהצלחה.
אם יש לך סבלנות תמתין עוד קצת, אני לא אוהב להפריד בין זוגות מאחר ואני חושב שיש קשר ביניהם וזה חבל.
כשהיו לי מיקרים כמו שאתה מציין השארתי את הזוג והוספתי זוג נוסף , זה קרה לי בתוכים ולא ציפורים , לא התייחסתי לריבוי ואמרתי
שכשיהיו גוזלים זה יהיה בונוס, בינתים נהנתי מהתוכים עצמם. וזה בא, היו לי קוקטילים שחיכיתי להטלה פוריה כמעט שלוש שנים ולא החלפתי
לא זכר ולא נקבה על אף שכל פעם הביצים היו לא פוריות , והמענין הוא שהיו זיווגים בלי סוף..
החלטה שלך כמובן ..
בהצלחה.
אוקיי תודה רבה על התשובה אני ימתין בנתיים וניראה מה יוליד יום
קחו את החיים בשושו