ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלות על רכישת זוג תוכים לריבוי
מנהל: מפקחים
Re: שאלות על רכישת זוג תוכים לריבוי
מה התברר בדיוק בבדיקה שלאחר המוות?
שהיא מתה מביצה כלואה,בסדר.
יש 100 סיבות למה היה לה ביצה כלואה,מי אמר שזה מהגרעינים.
שהיא מתה מביצה כלואה,בסדר.
יש 100 סיבות למה היה לה ביצה כלואה,מי אמר שזה מהגרעינים.

תודה על העזרה
בתקציב אני יוכל להוסיף עוד כסף אפילו 200 שח
(למה אתה לא מאשרת את החתימה שלי?)
בתקציב אני יוכל להוסיף עוד כסף אפילו 200 שח
(למה אתה לא מאשרת את החתימה שלי?)

אז לדעתי זה יספיק לקנות זוג קוניור גרין צ'יק, אבל חכה לעוד תגובות..
שאלות לגביי האתר יש לשאול בפורום "על האתר" שאלות שאינן מעניין הקהילה יש לשאול דרך טופס "צור קשר"
שאלות לגביי האתר יש לשאול בפורום "על האתר" שאלות שאינן מעניין הקהילה יש לשאול דרך טופס "צור קשר"
מי זה המגדל הגדול הזה?
אשמח לדעת את השם... אני אוהב ללמוד ולבקר בבתי גידול שעוד לא הייתי...
אם הייתי השותף השלך...הייתי מזמן אומר לך להחליף את הכלובים שלך... ולא הייתי נותן לגדל להקת תוכונים ליד זוגות של קוניורים נדירים ביותר ו40 זוגות אנגליים..
אם הייתי השותף השלך...הייתי מזמן אומר לך להחליף את הכלובים שלך... ולא הייתי נותן לגדל להקת תוכונים ליד זוגות של קוניורים נדירים ביותר ו40 זוגות אנגליים..
למקרה שלא שמת לב אני אחזור על זה -994 כתב:מי זה המגדל הגדול הזה?
חברים תצמדו בבקשה לנושא! עמרי מבקש המלצה על זוג שמתאים לתקציב שלו, ואיכשהו הדיון התפתח על מגדל כלשהו.
עמרי, לגביי החתימה הערתי לך -
שאלות לגביי האתר יש לשאול בפורום "על האתר" שאלות שאינן מעניין הקהילה יש לשאול דרך טופס "צור קשר".
וואי שתיקה שווה זהב כמו שהרבה מגדלים ובתוכם **צונזר** אומרים .
חברה לא לריב חחחח .
על תביא זוג גרינציק ירוק ב 800 היום זה קשה עד בילתי אפשרי למכור גוזלים ירוקים מוחתמים או לא במחיר נורמלי (מה לעשות כל אחד רוצה לחסות הוצאות ולקנות גם תוכים חדשים או להרוויח לכיס זה טבע האדם).
[empty]הודעתך נערכה.
אין פרסום שמות של מגדלים בקהילה.[/empty]
חברה לא לריב חחחח .
על תביא זוג גרינציק ירוק ב 800 היום זה קשה עד בילתי אפשרי למכור גוזלים ירוקים מוחתמים או לא במחיר נורמלי (מה לעשות כל אחד רוצה לחסות הוצאות ולקנות גם תוכים חדשים או להרוויח לכיס זה טבע האדם).
[empty]הודעתך נערכה.
אין פרסום שמות של מגדלים בקהילה.[/empty]