ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מגבלות ותפקוד של תוכי שחסרות לו ציפורניים ברגליים
מנהל: מפקחים
Re: מגבלות ותפקוד של תוכי שחסרות לו ציפורניים ברגליים
מוטי לקנות תוכי בעל מום או שאת המום קיבל אצלך זהשני דברים שונים חגי
נכון אני מסכים עם זה אבל השאלה פה היתה האם זה יכול להשפיע על התוכי ואני עניתי על השאלה
לגבי העניין הזה אתה צודק במאה אחוז בגלל זה צריך לשים לב כשקונים תוכים שהם בריאים מכל הבחינות
למרות שמצד שני תוכי כמו זה ששירלי מתארת עדיף שהוא ימצא בית אצל מישהו שמבין בתוכים ולא אצל מישהו שזה התוכי הראשון שלו
אבל זו רק דעתי בעניין
לגבי העניין הזה אתה צודק במאה אחוז בגלל זה צריך לשים לב כשקונים תוכים שהם בריאים מכל הבחינות
למרות שמצד שני תוכי כמו זה ששירלי מתארת עדיף שהוא ימצא בית אצל מישהו שמבין בתוכים ולא אצל מישהו שזה התוכי הראשון שלו
אבל זו רק דעתי בעניין
עדכון מאחר הצהריים: כשהגעתי לחנות המוכר אמר שהקוקטילית שמורה למישהו שאמור לקחת אותה היום (כנראה בלוף)
יכולתי "להתעקש" ולשלם מחיר מלא אבל הייתה לי הרגשה שלא כדאי לקחת אותה.. היא רעדה קצת בכלוב, אמנם היה קריר אבל כל שאר
התוכים והציפורים לא רעדו
לא יודעת, פחדתי שאני עושה טעות..
מקוה שהיא תגיע לבית טוב..
בכל מקרה תודה שוב לכולם על היעוץ
יכולתי "להתעקש" ולשלם מחיר מלא אבל הייתה לי הרגשה שלא כדאי לקחת אותה.. היא רעדה קצת בכלוב, אמנם היה קריר אבל כל שאר
התוכים והציפורים לא רעדו
לא יודעת, פחדתי שאני עושה טעות..
מקוה שהיא תגיע לבית טוב..
בכל מקרה תודה שוב לכולם על היעוץ

אני מקווה בשבילה שהיא תגיע לבית חם וטוב.
בהצלחה החיפוש הנקבה שירלי
בהצלחה החיפוש הנקבה שירלי

מצאתי נקבה.. הלכתי לחנות אחרת לחפש תאי הטלה וראיתי שיש קוקטיילים..
כואב לי על הקוקטיילית וקשה לי להודות בזה אבל אני שמחה שלא קניתי אותה כי בסופו של יום מצאתי קוקטיילית בדיוק במוטציה שרציתי
לטוויטוש שלי מההתחלה עוד לפני שג'וני הגיע.. מעין שמחה מהולה בעצב
בכל מקרה אני אחזור לחנות השבוע לבדוק אם קנו אותה, אולי זה לא היה שקר ומישהו באמת רצה לגדל אותה כי היא מוחתמת..
כואב לי על הקוקטיילית וקשה לי להודות בזה אבל אני שמחה שלא קניתי אותה כי בסופו של יום מצאתי קוקטיילית בדיוק במוטציה שרציתי
לטוויטוש שלי מההתחלה עוד לפני שג'וני הגיע.. מעין שמחה מהולה בעצב
בכל מקרה אני אחזור לחנות השבוע לבדוק אם קנו אותה, אולי זה לא היה שקר ומישהו באמת רצה לגדל אותה כי היא מוחתמת..
אז אם לא מכורה את תקני אותה במקום הזאת שראית בחנות אחרת?

התכוונתי שקניתי כבר.. אז אין "במקום"..
אבל אני גולשת מהנושא, את הקוקטיילית עם הבעיה ברגליים אני לא אקנה כנראה, אני לא רוצה יותר מ 2 זוגות כרגע
אני אראה בהמשך השבוע אם קנו אותה או לא, אני מקווה שכן..
אבל אני גולשת מהנושא, את הקוקטיילית עם הבעיה ברגליים אני לא אקנה כנראה, אני לא רוצה יותר מ 2 זוגות כרגע
אני אראה בהמשך השבוע אם קנו אותה או לא, אני מקווה שכן..
יופי מזל טוב שירלי, שמח בשבילך שמצאת לטויטוש חברה, לגבי הקוקוטיילית מכיר את ההרגשה אבל אין מה לעשות אי אפשר לגדל את כולם ולטפל בכולם.
בהצלחה
בהצלחה