ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הכלוב החדש של הקוקטיילים שלי
מנהל: מפקחים
Re: הכלוב החדש של הקוקטיילים שלי
אני מקווה שדבק מגע יחזיק טוב, אני יכול להגיד מניסיון שדבק חם זה כמו הלחמה, אני שוטף את המגשים במים רותחים הדבק לא נפתח.
אני מתאר לעצמי שיש לך ניסיון עם דבק מגע אבל אני אגיד שדבק מגע צריך למרוח על שני הצדדים שמצמידים ויש להמתין לייבוש מלא של הדבק שמרחנו (בסביבות 20 דקות ) לפני שמצמידים.
בהצלחה
אני מתאר לעצמי שיש לך ניסיון עם דבק מגע אבל אני אגיד שדבק מגע צריך למרוח על שני הצדדים שמצמידים ויש להמתין לייבוש מלא של הדבק שמרחנו (בסביבות 20 דקות ) לפני שמצמידים.
בהצלחה

אחרי שמתייבש להצמיד? אבל אז זה לא ידבק לא? 
זה דבק מהיר שתוך כמה שניות מתייבש (אולי לא קוראים לזה דבק מגע? חח..
)
אני אקח שאריות מהפוליגל ואעשה ניסויים
האמת שראיתי בחנות אקדח של דבק חם, אבל קראתי שהייבוש בערך עשרים דקות ואני מעדיפה משהו מהיר..
מקסימום אם הדבק מהיר לא ידביק טוב אני אקנה דבק חם

זה דבק מהיר שתוך כמה שניות מתייבש (אולי לא קוראים לזה דבק מגע? חח..
אני אקח שאריות מהפוליגל ואעשה ניסויים
האמת שראיתי בחנות אקדח של דבק חם, אבל קראתי שהייבוש בערך עשרים דקות ואני מעדיפה משהו מהיר..
מקסימום אם הדבק מהיר לא ידביק טוב אני אקנה דבק חם

דבק חם מדביק תוך 2-3 דקות זה הזמן שהוא מתקרר ואפילו מהר יותר . לא מבין למה כתוב כך, אני מדביק איתו מלא דברים, מצמיד כבלי חשמל לקירות תוך שניות זה נצמד ונדבק לא מבין למה אומרים כך.
את מדברת על דבק מהיר מסוג הדבקים שנקראים 2 שניות אבל שלוקח לפעמים חצי דקה להצמיד את החלקים, תוך כדי את מרגישה שהאצבעות נרדמות וכשאת מחליטה לעזוב את מגלה שהחלקים נדבקו ...לך לאצבע.
יתכן שבפוליגל זה יעבוד טוב אבל אני לא חושב
.
דבק מגע מצריך המתנה לייבוש הדבק שנמרח ורק לאחר מכן מצמידים.
את מדברת על דבק מהיר מסוג הדבקים שנקראים 2 שניות אבל שלוקח לפעמים חצי דקה להצמיד את החלקים, תוך כדי את מרגישה שהאצבעות נרדמות וכשאת מחליטה לעזוב את מגלה שהחלקים נדבקו ...לך לאצבע.
יתכן שבפוליגל זה יעבוד טוב אבל אני לא חושב
.דבק מגע מצריך המתנה לייבוש הדבק שנמרח ורק לאחר מכן מצמידים.
מוזר.. היה כתוב על האריזה באנגלית 20 minutes, אולי התכוונו שהדבק מתחזק/מתייבש תוך עשרים דקות אבל בפועל זה "תופס"/מדביק
כבר בדקות הראשונות?..אולי לא קראתי נכון?...
ויש לי 2 דבק מהיר, אחד נוזלי כזה (שלא נוח להשתמש בו) ואחד ג'ל. את הג'ל שמים בשני צדדים שרוצים להדביק, מצמידים ותוך כמה
שניות הוא נהיה קשה כמו אבן
ואני כמובן שמה כפפות... בפעם הראשונה השתמשתי בדבק הנוזלי לא שמתי כפפות והוא נזל על האצבעות, לא הדביק בכלל את מה שרציתי
ועשה לי כוויה באצבעות וזה לא היה נעים..
ומאז אני משתמשת רק בג'ל כי הוא נוח יותר ולא "בורח" כשמנסים להדביק
אני אנסה עם הג'ל ואם לא ילך אני אקנה את הדבק החם.. או שבעצם עדיף סיכות כמו שעוזי הציע ולא להסתבך עם דבקים..עם המזל שלי
עדיף לי להתרחק ממכשירים כאלה..
כבר בדקות הראשונות?..אולי לא קראתי נכון?...
ויש לי 2 דבק מהיר, אחד נוזלי כזה (שלא נוח להשתמש בו) ואחד ג'ל. את הג'ל שמים בשני צדדים שרוצים להדביק, מצמידים ותוך כמה
שניות הוא נהיה קשה כמו אבן
ואני כמובן שמה כפפות... בפעם הראשונה השתמשתי בדבק הנוזלי לא שמתי כפפות והוא נזל על האצבעות, לא הדביק בכלל את מה שרציתי
ועשה לי כוויה באצבעות וזה לא היה נעים..
ומאז אני משתמשת רק בג'ל כי הוא נוח יותר ולא "בורח" כשמנסים להדביק
אני אנסה עם הג'ל ואם לא ילך אני אקנה את הדבק החם.. או שבעצם עדיף סיכות כמו שעוזי הציע ולא להסתבך עם דבקים..עם המזל שלי
עדיף לי להתרחק ממכשירים כאלה..
הדבק חם פחות נורא מדבק מהיר. הסוללות במצלמה מאוד חלשות אבל אנסה מחר לצלם סירטון כיצד ההדבקה מתבצעת עם דבק חם.
כך תוכלי להחליט ביתר קלות עם מה את מעוניינת להשתמש.
כך תוכלי להחליט ביתר קלות עם מה את מעוניינת להשתמש.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
מכל סוגי הדבקים אני מעדיף את הדבק החם. הוא באמת מתייבש תוך שניות והוא חזק מאוד.
דבק מהיר, אני לא מכיר את הג'ל אבל אם הוא כמו הנוזלי הוא לא יהיה טוב על פוליגל ויפתח מהר. במיוחד כי פוליגל הוא לא ישר, את צריכה משהו שימלא חלל, שיהיה לו נפח. בכל מקרה, זה לא מזיק לנסות, את יכולה לקחת 2 חתיכות קטנות של פוליגל ולעשות ניסוי....
בהצלחה.
דבק מהיר, אני לא מכיר את הג'ל אבל אם הוא כמו הנוזלי הוא לא יהיה טוב על פוליגל ויפתח מהר. במיוחד כי פוליגל הוא לא ישר, את צריכה משהו שימלא חלל, שיהיה לו נפח. בכל מקרה, זה לא מזיק לנסות, את יכולה לקחת 2 חתיכות קטנות של פוליגל ולעשות ניסוי....
בהצלחה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אלי אני אשמח לסירטון 
אני אנסה עם הג'ל מחר ואני אעדכן אם זה יעיל או לא

אני אנסה עם הג'ל מחר ואני אעדכן אם זה יעיל או לא