ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

דילמה ענקית

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
RPG777
ביצה
ביצה

דילמה ענקית

שליחה על ידי RPG777 »

שלום אני בעוד כמה ימים רוצה לקנות תוכי אכלת יד ויש לי ידע איך לטפל כי גידלתי תוכים ופני וכיום ואני לא יודע איזה לקנוות

1.גאקו שדוד שלי יש לו חבר שיהיה לו ביצים עוד והוא יביא לי אחד בדוק אבל הבעיה אם גאקו שהו מתרגל אח"כ רק לאדם אחד ואני
רוצה שישחק אם כולם ויתרגל לכל המשפחה
2.אני פחות דלוק על גאקו אני יותר בכיוון של אלכסנדרין או סנגל או קוניור ראש כחול וכאלה כי כולם יכולים לשחק איתם בכל גיל.

אם מישהו יכול להגיד לי על איזה תוכי ללכת ומידע על הבינונים מי דברן יותר טוב או יותר חכם או על זן אחר בינוני בבקשה שייתן איזו המלצה

בתודה אושר
rokokokn
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: יבנה

Re: דילמה ענקית

שליחה על ידי rokokokn »

בתור התחלה .
אני ממליץ על קוקטיל \ גרינציק \ סנגל \רופל \ פיונס .
כולם דברנים לא רעים וכולם חכמים .
בהצלחה
השאלה הגדולה היא ממי אני צריך לקנות וזה את תחליט לפי מה שתראה בעיניים שלך בזמן קניה .
תמונה
RPG777
ביצה
ביצה

שליחה על ידי RPG777 »

גידלתי בעבר תוכים קוקטילים האכלות יד דררות היום אני מגדל רוזלות קוניורים ננדיה וכל מיני מזמרים כחולים אופליין לטינו טורקיזנים קוקטיל אלבינו צהוב לבן ועוד
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

היי אושר וברוך הבאתמונה

הסנגל לדעתי תוכי נחמד מאוד ומתאים כתוכי בינוני למשפחה.
נשמח לראות תמונות של התוכים אותם אתה מגדל.
RPG777
ביצה
ביצה

שליחה על ידי RPG777 »

1.בשמחה אני יגיד ממחר או מחרתיים לחבר שלי שילמד אותי להעלות תמונות לאתר

2.מאלכסנדרין סנגל וקוניור ראש כחול מי הכי חכם דברן טוב יודע לעשות דברים כמו לרקוד
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אושר קשה מאוד לקבוע עובדות,יכולת דיבור באופן עקרוני יש לכולם ברמה כזאת או אחרת,נושא הריקוד זהו אימון ואילוף ותלוי בהשקעה ובגישה שלך,גם
לגבי יכולת הדיבור נאמר כבר שכל משפחת התוכאים בעלת כושר חיקוי ברמה כזאת או אחרת אך תמיד ישנם יוצאים מן הכלל לכאן או לכאן,לכן
התאם את התוכי על פי אופיו ללא קשר לדיבור,הדיבור עצמו בדרך כלל מגיע לאחר טיפול וחשיפה נכונה לקולות.
RPG777
ביצה
ביצה

שליחה על ידי RPG777 »

ברור אבל יש כאלה אם קליטה טובה ויש אם פחות קליטה טובה לדיבור וכאלה והיה לי קוקטלית שלימדתי אותה לירקוד

כי כל הזמן היא היתה לידי שהייתי שם שירים וזה.

אז בתכלס אני לא מתחיל אני יותר ממתחיל אז על איזה תוכי הייתם ממליצים לי ללכת אני נדלקתי על קוניור ראש כחול וגם אמרו לי שזה אחד הקוניורים החכמים

תמליצו על איזה טוב חוץ מלורי.

בתודה אושר.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אושר כפי שאתה ציינת לימדת את הקוקטיילית לרקוד מאחר והשקעת בה והשמעת לה שירים,אני מאמין שכל אחד מהתוכים שהזכרת ישכיל
ללמוד עם קצת רצון והשקעה מצידך,בעבר ראיתי שכל שלושת התוכים שהזכרת עושים פעלולים שונים ואף מדברים,אני אישית
חושב שהסנגל מתאים אך ההחלטה בידיך,אולי עוד חברים יביעו דעתם ויקלו על הדילמה שלך.
RPG777
ביצה
ביצה

שליחה על ידי RPG777 »

אמרו שהתוכים האפריקאים הם התוכים שמגיל שנתיים מרגלים לאדם אחד ואני רוצה שהוא יתרגל לכולם
אתה מבין וגם ראיתי היום חלק מהסרט פולי ונדלקתי על הראש כחול

אולי זן אחר יהיה מתאים בשבילי תביאו דוגמאות והמלצות
gako_ro
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי gako_ro »

ממליץ על הסנגל או על לורי {אם כי לורי חייב תזונה שונה וגם החרא שלו .... לכלוך שונה} מה שכן הוא מספר 1 !!!!!!!!!
בהאכלות יד על זה אין וויכח לא משנה אם יגידו לי אחרת ! תוכי שמאד מאד פעיל אנרגטי משחק קשקשן חכם והכל !
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”