יש לי ג׳אקו ואחי רוצה להכניס איתו לכלוב בראון הד האם זה אפשרי???
תודה מראש לכל העונים
נ.ב. ג׳אקו שקט ובראון הד יהיו שקטים???
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ג׳אקו ובראון הד מסתדרים ביחד?
מנהל: מפקחים
Re: ג׳אקו ובראון הד מסתדרים ביחד?
ג'אקו גדול בהרבה מראש חום,ככה שהם לא מתאימים בתור דיירים לאותו כלוב.
חוץ מי זה כל תוכי צריך כלוב בנפרד.
תיקח בחשבון ששני תוכים לא רועשים כמו תוכי אחד.
ואם הראש חום יהיה רועש אז יש מצב שהג'אקו יהפוך פתאום לרועש.
חוץ מי זה כל תוכי צריך כלוב בנפרד.
תיקח בחשבון ששני תוכים לא רועשים כמו תוכי אחד.
ואם הראש חום יהיה רועש אז יש מצב שהג'אקו יהפוך פתאום לרועש.

אתה יכול לגדל כל סוג בכלוב נפרד , כך תישמר רמת ההחתמה .
יתכן מאוד שהג'אקו יחקה שריקות של הראש חום אבל בקול של וברמת רעש של ג'אקו טלא של ראש חום. בקיצור תיקח בחשבון שיותר שקט לא יהיה, כמה יותר רועש קשה להגיד לך.
יתכן מאוד שהג'אקו יחקה שריקות של הראש חום אבל בקול של וברמת רעש של ג'אקו טלא של ראש חום. בקיצור תיקח בחשבון שיותר שקט לא יהיה, כמה יותר רועש קשה להגיד לך.
הבראון הד מוחתם? בן כמה הוא?
רמבו שלי (בראון הד) היה שורק בהתחלה בעיקר בבוקר, שריקות גבוהות חדות (אמנם לדעתי לא "מחרישות אוזניים")
אבל התעלמתי מהשריקות והוא דיי הפסיק עם זה, כיום הוא בעיקר מפטפט, או מחקה את השריקות של הקוקטיילים, או צליל "ביפ" של
הפלאפון..
אז אם התוכי שלי מחקה את הקוקטיילים, יכול להיות שהג'אקו שלך יחקה את השריקות של הבראון הד, ואם שניהם "מעודדים" זה את זה
לתקשר בשריקות גבוהות - לא יהיה שקט במיוחד
לגביי הכלוב - מסכימה עם קודמיי, שים כל אחד בכלוב נפרד
רמבו שלי (בראון הד) היה שורק בהתחלה בעיקר בבוקר, שריקות גבוהות חדות (אמנם לדעתי לא "מחרישות אוזניים")
אבל התעלמתי מהשריקות והוא דיי הפסיק עם זה, כיום הוא בעיקר מפטפט, או מחקה את השריקות של הקוקטיילים, או צליל "ביפ" של
הפלאפון..
אז אם התוכי שלי מחקה את הקוקטיילים, יכול להיות שהג'אקו שלך יחקה את השריקות של הבראון הד, ואם שניהם "מעודדים" זה את זה
לתקשר בשריקות גבוהות - לא יהיה שקט במיוחד
לגביי הכלוב - מסכימה עם קודמיי, שים כל אחד בכלוב נפרד

הם יכולים להיות אחד ליד השני כדי שלא ישתעממו