ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מי הוא וטרינר טוב בעינייכם?
מנהל: מפקחים
מי הוא וטרינר טוב בעינייכם?
מהם הקריטריונים שלכם לווטרינר טוב?
מקצועיות?
אישיות נעימה?
עלויות נמוכות?
האיזור בו ממוקמת המרפאה?
חוות דעת של האחרים?
מקצועיות?
אישיות נעימה?
עלויות נמוכות?
האיזור בו ממוקמת המרפאה?
חוות דעת של האחרים?
Re: מי הוא וטרינר טוב בעינייכם?
[quote="141";p="15394"]מהם הקריטריונים שלכם לווטרינר טוב?
נושא מאוד חשוב .בוודאי שחשוב ללכת לוטרינר שקיבלתי עליו המלצות מחברים ועוד יותר חשוב שיהיה מומחה לציפורים ולא וטרינר כללי
אני מצאתי את הוטרינר שלי
חשוב לי מאוד שהוטרינר שמטפל בתוכי שלי יהיה מקצוען עם טווח רחב של ידע ומוכנות לעשות מעל ומעבר לנדרש .חשוב לי שיהיה איכפתי ושלא יראה רק את ה-$ מהרגע שנכנסתי ועד שיצאתימקצועיות?
מאוד חשוב .הוטרינר שלי חייב להיות בעל אישיות נעימה שמסוגל לשוחח איתי על בעיותיו של התוכי שלי בלי להסתכל בשעון .ולהסביר לי באורך רוח על כל בעיה שמתעוררתאישיות נעימה?
ממש לא האישיו .לדעתי רוב הוטרינרים לוקחים אותו סכום עבור ביקור במרפאה .כמובן שללקוחות ותיקים יש הנחה אבל זה לא מה שיקנה את ליביעלויות נמוכות?
הוטרינר שלי היה במרחק 2 קילומטר מביתי .רצה הגורל והחליף כתובת להרצליה והתרחק ממני 20 קילומטר הלוך 20 קילומטר חזור .מה איכפת לי האוטו סובלהאיזור בו ממוקמת המרפאה?
[/quote]חוות דעת של האחרים?
נושא מאוד חשוב .בוודאי שחשוב ללכת לוטרינר שקיבלתי עליו המלצות מחברים ועוד יותר חשוב שיהיה מומחה לציפורים ולא וטרינר כללי
אני מצאתי את הוטרינר שלי

מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
[quote="316";p="15450"]שאלה מופקרת וטרינר יש רק אחד שלא חולה על כסף .וטרינר[/quote]
רמי,
האם היית מוכן להסביר את עצמך למעני
האם לאף אחד מכם אין דעה?
רמי,
האם היית מוכן להסביר את עצמך למעני
האם לאף אחד מכם אין דעה?
להסביר את מה אביבתי ? אם הוא כאן, מסקנה שהוא מ"ס אחד בכול התחומים שרשמת אחת מקומו לא היא כאן .

[quote="316";p="15453"]להסביר את מה אביבתי ? אם הוא כאן, מסקנה שהוא מ"ס אחד בכול התחומים שרשמת אחת מקומו לא היא כאן .[/quote]
רמי חביבי, למי הכוונה?
לא התכוונתי לווטרינר ספציפי, אלא ביקשתי את חוות דעתכם על "מי הוא וטרינר טוב בעינייך".
האם לא ירדתי לסוף דעתך?
רמי חביבי, למי הכוונה?
לא התכוונתי לווטרינר ספציפי, אלא ביקשתי את חוות דעתכם על "מי הוא וטרינר טוב בעינייך".
האם לא ירדתי לסוף דעתך?
אותה שאלה במדויק.יש רק אחד שקוראים לו וטרינר ובזכות. והשם שלו זה וטרינר כאן הבית שלו ולא בשום פורום אחר

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
לפי סדר החשיבות שלי:
נותן הסברים על המשך טיפול וכו' אז מבחינתי זה פחות חשוב...... אבל אם זה
גובל בחוסר סבלנות והסבר לקוי זה חשוב לא פחות.
ולא מעבר..
הכי חשוב מבחינתי.
מקצועיות?
חשוב לא פחות... דעה של מכרים לפעמים טובה יותר מכל תעודה מוצגת\ידועה.חוות דעת של האחרים?
השאלה מה זה אישיות נחמדה.. האם הוא סתם לא חייכן אבל כוטרינר מקצועי הואאישיות נעימה?
נותן הסברים על המשך טיפול וכו' אז מבחינתי זה פחות חשוב...... אבל אם זה
גובל בחוסר סבלנות והסבר לקוי זה חשוב לא פחות.
היה מאוד נוח אם המרפאה תהיה קרובה אבל כפי שהתחלתי זה "נוח" בלבדהאיזור בו ממוקמת המרפאה?
ולא מעבר..
מי מאיתנו לא רוצה לשלם פחות? בכל מקרה זה הדבר האחרון שישפיע עליי.עלויות נמוכות?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אביבה באופן כללי כל מה שציינת בשאלותייך מתאים לי למושג וטרינר,מה צריך לבקש יותר מזה?מבחינתי כל התשובות נכונות.
אבל...אם היית שואלת נניח האם מחיר עלות הבדיקה זהה לוטרינר שנמצא ליד ביתי המרוחק כ 100 ק"מ ממרפאתו של ד"ר עדי גנץ (מצב בו אני נמצא היום)
האם במקרה הצורך (לא חירום) הייתי עושה את הנסיעה ומגיע למרפאתו של עדי גנץ או הייתי מטפל אצל וטרינר "רגיל" שאינו מתמחה בחיות אקזוטיות הייתי עונה לך ללא היסוס שהייתי עושה את הנסיעה.
ההבדל בטיפול שנותן וטרינר שאינו מתמחה בציפורים לוטרינר שמומחיותו הינה בבעלי כנף היא כמו ההבדל ללכת ל"מרפא" או רופא.
אבל...אם היית שואלת נניח האם מחיר עלות הבדיקה זהה לוטרינר שנמצא ליד ביתי המרוחק כ 100 ק"מ ממרפאתו של ד"ר עדי גנץ (מצב בו אני נמצא היום)
האם במקרה הצורך (לא חירום) הייתי עושה את הנסיעה ומגיע למרפאתו של עדי גנץ או הייתי מטפל אצל וטרינר "רגיל" שאינו מתמחה בחיות אקזוטיות הייתי עונה לך ללא היסוס שהייתי עושה את הנסיעה.
ההבדל בטיפול שנותן וטרינר שאינו מתמחה בציפורים לוטרינר שמומחיותו הינה בבעלי כנף היא כמו ההבדל ללכת ל"מרפא" או רופא.