ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מחיר לגוזלי קוקטייל.
מנהל: מפקחים
Re: מחיר לגוזלי קוקטייל.
שלומי לא יודע מה להגיד לך הרבה זמן לא ראיתי משהוא שמוכר לטינו במחירים שאתה אומר ...
היום פייד של אפור וטיפה צהוב רוצים 100 שקל .....
היום פייד של אפור וטיפה צהוב רוצים 100 שקל .....
- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
אנחנו מדברים על המשך האכלה בגיל שבועים
לא אמור להיות יותר יקר 75-80₪
אלבינו אפשר לימצוא 120₪ לא קל אבל אפשרי
לא אמור להיות יותר יקר 75-80₪
אלבינו אפשר לימצוא 120₪ לא קל אבל אפשרי
שלומי השוק משתנה .. יש הרבה מחתימים בשוק...
לtukim אתה מוכר ב45 לרגיל כי יש לך תוכים גדולים שיכולים לכסות את כל האוכל והאחזקה במכירה אחת ולא אצל
כולם זה ככה.. חוץ מזה כל מגדל יכול למכור בכמה שהוא רוצה , זה מה שהמגדל חושב
שהגוזלים שלו שווים...
מי שלא רוצה לא חייב לקנות...
לשאלה: המחירים נעים בין 50-110,
לtukim אתה מוכר ב45 לרגיל כי יש לך תוכים גדולים שיכולים לכסות את כל האוכל והאחזקה במכירה אחת ולא אצל
כולם זה ככה.. חוץ מזה כל מגדל יכול למכור בכמה שהוא רוצה , זה מה שהמגדל חושב
שהגוזלים שלו שווים...
מי שלא רוצה לא חייב לקנות...
לשאלה: המחירים נעים בין 50-110,
תראה התוכים הגדולים מכסים לי על ההוצאות אבל מה שאני כן יכול להגיד לך אני לא רואה סיבה למכור קוקוטל בשלבי גמילה ב 100 שקל המחירים אמורים להיות בין 45 שקלים ובלחץ 90 100 שקלים לא יותרר
מעבר לזה זה מוגזם
וכמובן שהתוכים הגדולים שלי לא תמיד מחסים על ההוצאות אז אין לי ברירה ואני מעלה מחירים אבל לא עובר את ה 100 שקלים לפי מה שאומרים כאן אני יכול למכור גוזל אלבינו ב 200 שקל לא נשמע לי הגיוני בכלל
מעבר לזה זה מוגזם
וכמובן שהתוכים הגדולים שלי לא תמיד מחסים על ההוצאות אז אין לי ברירה ואני מעלה מחירים אבל לא עובר את ה 100 שקלים לפי מה שאומרים כאן אני יכול למכור גוזל אלבינו ב 200 שקל לא נשמע לי הגיוני בכלל