אני חושב שתחכי עוד קצת זמן עד שאת מעבירה אותה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טיפול בקוקטייל צעיר / גמול שלא התפתח טוב
מנהל: מפקחים
- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
Re: טיפול בקוקטייל צעיר / גמול שלא התפתח טוב
איזה כיף לשמוע .. 
גם אני בדעה שיש להמתין מעט , תמתיני שבוע שבועיים נוספים ליתר ביטחון.
סליחה על ההקפצה, אני רוצה "לסגור" את הנושא כמו שקיוויתי עם עדכון אחרון על מצבה של פיצי 
פיצי כמעט השלימה את הניצוי בראש, אפשר לומר שהניצוי מושלם פשוט יש נוצות חדשות שלא נפתחו עדיין
פיצי חברותית להפליא, כמו מוחתמת.. היא מטפסת ועפה (תעבור גזירת נוצות בקרוב), מטיילת בכלוב של הקוקטיילים חופשי
אוכלת כופתיות תערובת זרעים והשרייה
לא שקלתי אותה אבל היא בסביבות 75-80 ג' לדעתי
חיכיתי לרגע הזה שאני אוכל להשוות תמונה שלה לתמונות בתחילת הנושא, לראות את ההבדלים ולהרגיש שהצלחנו..
אני יודעת שצריך לשמור על היגיינה, ושצריך לשמור על התוכים שלנו, אבל אם יש אפשרות לטפל בתוכי במצב רע כשהוא מבודד משאר
התוכים לדעתי צריך לנסות..וזה נכון לגביי כל בעל חיים
ואם מישהו שאין לו תוכים נתקל במצב של הזנחה פושעת שינסה לעזור..אין לו מה להפסיד, רק להרוויח.
זה ישמע קיטשי, אבל לפעמים גם אם זה נראה מאוחר מדי - יש סיכוי
עכשיו רק מחזיקה אצבעות שהיא תתבגר ותחיה אצלי עד גיל 30 לפחות..! אאמממןןןןן

פיצי כמעט השלימה את הניצוי בראש, אפשר לומר שהניצוי מושלם פשוט יש נוצות חדשות שלא נפתחו עדיין
פיצי חברותית להפליא, כמו מוחתמת.. היא מטפסת ועפה (תעבור גזירת נוצות בקרוב), מטיילת בכלוב של הקוקטיילים חופשי
אוכלת כופתיות תערובת זרעים והשרייה
לא שקלתי אותה אבל היא בסביבות 75-80 ג' לדעתי
חיכיתי לרגע הזה שאני אוכל להשוות תמונה שלה לתמונות בתחילת הנושא, לראות את ההבדלים ולהרגיש שהצלחנו..
אני יודעת שצריך לשמור על היגיינה, ושצריך לשמור על התוכים שלנו, אבל אם יש אפשרות לטפל בתוכי במצב רע כשהוא מבודד משאר
התוכים לדעתי צריך לנסות..וזה נכון לגביי כל בעל חיים
ואם מישהו שאין לו תוכים נתקל במצב של הזנחה פושעת שינסה לעזור..אין לו מה להפסיד, רק להרוויח.
זה ישמע קיטשי, אבל לפעמים גם אם זה נראה מאוחר מדי - יש סיכוי
עכשיו רק מחזיקה אצבעות שהיא תתבגר ותחיה אצלי עד גיל 30 לפחות..! אאמממןןןןן

פשש ממש כל הכבוד,מדהים שלקחת את האחריות ושיקמת תוכי ועשית אותו כל כך נפלא...מעריך אותך על זה....!
דרך אגב רשמת שתחיה עד גיל 30 לפחות ,זה היה בציניות או שלא התכוונת 30 "שנים"?
דרך אגב רשמת שתחיה עד גיל 30 לפחות ,זה היה בציניות או שלא התכוונת 30 "שנים"?

- ronihoshen
- בקיעה

- שם פרטי:: ronihoshen
פיצי נראית מדהים היום:) אני כבר ראיתי חנות חיות עם קוקטייל במצב קשה מאוד
והיה לי קשה להסתכל אז הלכתי ... אני כל כך מעריצה אותך על זה שלקחת סיכון וידעת שיכול להיות שלא תצליחי ואת השקעת בה כלכך הרבה והיום אני רואה שהיא מחזירה לך אהבה:)

והיה לי קשה להסתכל אז הלכתי ... אני כל כך מעריצה אותך על זה שלקחת סיכון וידעת שיכול להיות שלא תצליחי ואת השקעת בה כלכך הרבה והיום אני רואה שהיא מחזירה לך אהבה:)

כל הכבוד שירלי , את צודקת בעניין של שמירה על הגיינה וגם בנושא של עזרה לבעלי חיים , לעשות ככל יכולתנו לעזור לתוכים במצב ירוד וקשה
תוך כדי הגנה ושמירה על התוכים הבריאים עד אשר אנו בטוחים ככל שניתן שאין בעייה . את עשית זאת מבלי לחשוב פעמיים והצלחת בגדול לשקם את התוכי ולהעמידו על הרגליים אני לא אגזים אם אומר שהוא חי בזכותך .
תוך כדי הגנה ושמירה על התוכים הבריאים עד אשר אנו בטוחים ככל שניתן שאין בעייה . את עשית זאת מבלי לחשוב פעמיים והצלחת בגדול לשקם את התוכי ולהעמידו על הרגליים אני לא אגזים אם אומר שהוא חי בזכותך .

התכוונתי 30 שנים.. קוקטיילים חיים בממוצע עד 25 לפי מה שידוע לי (לא?)
בכל מקרה עד מאה ועשרים שנים! אמן ואמן:)
עם תזונה טובה והרבה אהבה הכל יתכן