לילה טוב לכולם!
ככה,כמו שחלקכם פה יודעים רכשתי אתמול קוקטייל אלבינו האכלת יד בן חודש וחצי,אני מרוצה ממנו מאוד,ההחתמה ברמה גבוהה,הוא מאוד פעיל,אוהב ידיים....
הייתי רוצה לשאול איך בעצם אתם משחקים עם התוכי שלכם?..
אני מוציא את שלי מהכלוב ומגיע למצב שחוץ ממדרגות וליטופים אין לי מה לעשות,דווקא בגיל הזה,שזה הגיל הכי כיף שיש,שהם עוד גוזלים הייתי רוצה להרגיל אותו למשחקים שונים....
ניקח לדוגמא את היום,הוא היה שעתיים בבוקר מחוץ לכלוב
ושעתיים אחר הצהריים,אני מוציא נותן לו לטפס עליי קצת,מלטף קצת וזהו...מידי פעם מנסה להביא לו איזה כדור קטן או משהו,זה לא מעניין אותו כלכך,הגעתי למצב שאני שם אותו על האצבע מלטף,מפסיק ועם הזמן הוא נרדם...
הייתי רוצה לשמוע על עוד עיסוקים לתוכי...
תודה ושבת שלום לכולם!
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך לשחק עם התוכי?
מנהל: מפקחים
Re: איך לשחק עם התוכי?
תנסה בעוד כמה ימים להתחיל לאלף אותו כמו עלה רד וכ'ו.
ואח"כ תתחיל באילוף מתקדם..
תבנה לו צעצועים וכ'ו.
תסתובב איתו בבית.
ואח"כ תתחיל באילוף מתקדם..
תבנה לו צעצועים וכ'ו.
תסתובב איתו בבית.

משחק שלך עם התוכי = אילוף (תביא חפץ, תכניס כסך לקופה, תטפס על הסולם וכד'),
משחק של התוכי עם עצמו = צעצועים ו\או סטנד מגרש משחקים
אפשר גם לפזר חרוזים או דברים דומים על הריצפה (בגודל גדול שהתוכי לא יבלע חרוז) ולסדר אותם\להזיז אותם כך שהתוכי יתעניין ויזיז
אותם בעצמו ואז אתה לוקח לו והוא לך כמו כדורגל..
משחק של התוכי עם עצמו = צעצועים ו\או סטנד מגרש משחקים
אפשר גם לפזר חרוזים או דברים דומים על הריצפה (בגודל גדול שהתוכי לא יבלע חרוז) ולסדר אותם\להזיז אותם כך שהתוכי יתעניין ויזיז
אותם בעצמו ואז אתה לוקח לו והוא לך כמו כדורגל..
תודה לשניכם...
לגבי אילוף,אני לא יודע איך וממה להתחיל,פירסמתי נושא חדש בפורום אילוף,אשמח אם תענו לי שם
לגבי אילוף,אני לא יודע איך וממה להתחיל,פירסמתי נושא חדש בפורום אילוף,אשמח אם תענו לי שם