אם כך אני חושב זה סבבה...
רק שאם יש לך דודים או אחים קטנים שלא יתנפלו עליו וינסו לגעת בו כל הזמן כי בסופו של דבר זה רק יעצבן אותו... (טלוי באופי)
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לקחת את הקוקטייל לשישי
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
Re: לקחת את הקוקטייל לשישי
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
אני אישית הייתי לוקחת איתי את לימה גם לטיולים החוצה וגם לנסיעות ארוכות למשל כשנסעתי בפסח לאמא שלי , לקחתי את לימה איתי , והיא ישבה לי על הכסף כל הנסיעה ולא נלחצה בכלל , להפך , הייתה רק מסתכלת מהחלון (שהיה סגור .. ) ומתעניינת בסביבה .
אני מציעה לך לנסות לעשות איתה סיבוב קטן בבנין , רק למטה ואז לעלות הביתה , ולראות איך היא מתנהגת .
אם היא רגועה ושלווה , לדעתי תוכל לקחת אותה וכמו שדודה שלך הציעה לשים בחדר שקט ...
אבל אם היא נלחצת , אז תצטרך להשאירה בבית ולחכות עד שהיא תבטח בך עד הסוף .
כי אני לא ישר לקחתי את לימה לנסיעות . היא קודם חודש ומשו התרגלה אלי .. ורק אז למדה לבטוח בי ..
אבל בכל זאת ... כשיש הרבה מאוד אנשים (8 ומעלה .. ) לא ממולץ בכלל ..
אם יש מעט (משו כמו 5 ומטה .. ) אז זה יהיה יותר נוח .
חדר שקט משלה יכול אולי גם להרגיע אותה , אבל יכול גם להלחיץ באותה מידה , בכל זאת , היא רק עברה מעבר אחד , ועכשיו עוד פעם שמים אותה בחדר לא מוכר ..
תנסה את השיטה של הבניין ותעדכן איך היא התנהגה .
אני מציעה לך לנסות לעשות איתה סיבוב קטן בבנין , רק למטה ואז לעלות הביתה , ולראות איך היא מתנהגת .
אם היא רגועה ושלווה , לדעתי תוכל לקחת אותה וכמו שדודה שלך הציעה לשים בחדר שקט ...
אבל אם היא נלחצת , אז תצטרך להשאירה בבית ולחכות עד שהיא תבטח בך עד הסוף .
כי אני לא ישר לקחתי את לימה לנסיעות . היא קודם חודש ומשו התרגלה אלי .. ורק אז למדה לבטוח בי ..
אבל בכל זאת ... כשיש הרבה מאוד אנשים (8 ומעלה .. ) לא ממולץ בכלל ..
אם יש מעט (משו כמו 5 ומטה .. ) אז זה יהיה יותר נוח .
חדר שקט משלה יכול אולי גם להרגיע אותה , אבל יכול גם להלחיץ באותה מידה , בכל זאת , היא רק עברה מעבר אחד , ועכשיו עוד פעם שמים אותה בחדר לא מוכר ..
תנסה את השיטה של הבניין ותעדכן איך היא התנהגה .
תודה לכולם!
אני אצל דודה שלי,עם התוכי..
בהתחלה היא חששה מעט,לאחר מכן עשינו ארוחת שישי היא נרגעה בחדר ובאנו הוצאנו אותה ושיחקנו חופשי,כל בני הבית שיחקו איתה והיא התלהבה דווקא,כרגע היא לידי,עוד מעט אני חוזר..
אני אצל דודה שלי,עם התוכי..
בהתחלה היא חששה מעט,לאחר מכן עשינו ארוחת שישי היא נרגעה בחדר ובאנו הוצאנו אותה ושיחקנו חופשי,כל בני הבית שיחקו איתה והיא התלהבה דווקא,כרגע היא לידי,עוד מעט אני חוזר..

יופי שמח לשמוע שהיא קיבלה את המפגש בצורה טובה 

תודה רבה לכולם על העצות!
אלי,עם כמה ששיחקנו איתה והכול,אני לא הייתי חוזר על זה ולא הייתי ממליץ לאף אחד אחר,אני מאמין שבכל זאת התוכי היה מעדיף להישאר בפינה שלו ולנוח מאשר להסתגל זמן מה ורק אז לשחק ולשמוע קולות שונים....
מקרה חד פעמי שלא יחזור על עצמו!
אלי,עם כמה ששיחקנו איתה והכול,אני לא הייתי חוזר על זה ולא הייתי ממליץ לאף אחד אחר,אני מאמין שבכל זאת התוכי היה מעדיף להישאר בפינה שלו ולנוח מאשר להסתגל זמן מה ורק אז לשחק ולשמוע קולות שונים....
מקרה חד פעמי שלא יחזור על עצמו!