ופתאום ראיתי גוזל קוקטייל רגיל חמוד ויפה מאוד אבל בראש ובגב הוא היה מרוט ... שאלתי אם הוא האכלת יד ואמרו לי שכן וראיתי שהוא ניסה לטפס לי על החולצה ולעלות לי על האצבע אבל הוא היה חלש ... שאלתי כמה הוא עולה אמרו לי 200 שאלתי למה זה נראה שהוא מרוט אז המוכר אמר לי שהוא גוזל (כנראה לא מבין מהחיים שלו או שהוא חושב שהוא יצליח לעבוד עלי) אמרתי לו : נגיד ואני קונה אותו, יש לי כלוב בבית עם עוד שני קוקטיילים ... איך אני מביאה אותו הביתה? אז הוא אומר לי בקרטון אמרתי לעצמי לא נורא הבית שלי דקה מהקניון ...
עכשיו הוא נראה חמוד ושאני יכולה לעזור לו ולטפח אותו ... יש לי 200 ואני יכולה לקנות אותו ... ועוד 9 ימים יש לי יום הולדת אז אחרי היום הולדת אני יכולה לקנות לזוג כלוב רבייה ואז הוא יכנס לכלוב שנמצא אצלי עכשיו...
לדעתכם לקנות אותו? כי הוא נראה סובל שם ונותנים לו רק קערה עם תערובת בלי מים (יש לי תערובת ואני יכולה להעביר אותו לכופתיות)
ועד שאני אביא את הכלוב לזוג איפה אני אשים אותו?
תודה מראש
רוני
נ.ב כל הקטע של הלקחת אותו ולטפל בו הוא השראה משירלי ופיצי ... הם עשו לי חשק להציל תוכי

)
ואני בטוחה שהוא יסכים ... יש לי קופסאות נעליים בכמויות! אני יכולה למצוא לו מקום ... אני ממש רוצה להציל אותו אבל אני מתלבטת ביני לבין עצמי מה לעשות