ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטילים האכלת יד לא מתחברים ומידי פעם רבים
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
קוקטילים האכלת יד לא מתחברים ומידי פעם רבים
עבר כבר חודש מאז שקניתי את הקוקטייל החדש שלי בשבוע האחרון הוא התחיל לשיר אבל מתוקית ממשיכה לתקוף אותו שהוא מתקרב אליה הוא מנסה לנקות אותה כל הזמן והיא כל הזמן בורחת או תוקפת מה לעשות? הם 100 אחוז זכר ונקבה הנקבה בת 4 והוא בן 6 חודשים לפי טענת המגדל אבל בגלל העובדה שהוא עכשיו התחיל לשיר וגם כשקניתי אותו הוא היה לא יציב ורק עכשיו הוא קיבל יציבות

Re: קוקטילים האכלת יד לא מתחברים ומידי פעם רבים
לא צריך לעשות דבר, זה טבעי אם לוקח להם מספר חודשים להתחבר..

הנקבה גם קטנה בגיל ואינה מוכנה לריבוי ולכן היא דוחה אותו בצורה כזו, תן לזמן לעשות את שלו אי אפשר לזרז או להיות חסר סבלנות, יש תהליך מסויים שהתוכים עוברים ביחד עד להגיעם למצב של זוג מחובר .
-
NATANCOHEN
- בקיעה

הנקבה בת 4 שנים לא 4 חודשים (אם היא הייתה רק 4 חודשים לא הייתי אומר שהיא ב100 אחוז נקבה ) האמת שפעם ראשונה שהיא ראתה תוכי אחר בחיים שלה הייתה שהיא הייתה בגיל 3 שנים וגם אותו תוכי פצע אותה בעין ככה שנראה שיש לה פחד מתוכים אחרים היא אצלי מאז שהיא הייתה בגיל 3 חודשים ככה שאני יודע את כל ההיסטוריה שלה יש לה החתמה יחסית טובה יותר משל הזכר אני זוכר שלפני 4 שנים שהביאו לי אותה היא כבר הייתה מוכנה שילטפו אותה ואפילו ביקשה את זה יכול להיות שיש קשר לזה שרמת ההחתמה שלה מאוד גבוה?
יכול להיות שבמהלך החודש היא המשיכה לתקוף אותו בגלל העובדה שהוא לא ידע לשיר אז מבחינתה הניסיון לנקות אותה היה ניסיון לתקוף אותה ולא לחזר אחריה?(רק השבוע הוא התחיל לשיר)
יכול להיות שבמהלך החודש היא המשיכה לתקוף אותו בגלל העובדה שהוא לא ידע לשיר אז מבחינתה הניסיון לנקות אותה היה ניסיון לתקוף אותה ולא לחזר אחריה?(רק השבוע הוא התחיל לשיר)
נערך לאחרונה על ידי NATANCOHEN ב 30 אוגוסט 2011 12:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

יתכן מאוד שיש לה פחד, עדיף היה שתפריד אותם לכלובים נפרדים צמודים כדי לתת ביטחון לנקבה ובחירה מתי ליצור קשר ולהתקרב אל הזכר.
-
NATANCOHEN
- בקיעה

יש לי עוד שתי כלובים אבל הם מאוחסנים במחסן כי אין לי איפה לשים אותם האפשרות היחידה להפריד זה לשים אותו בכלוב של התוכונים שהוא צמוד לכלוב של הקוקטילים אבל אחת הנקבות של התוכונים תוקפנית והיא זו שפצעה את מתוקית ואני לא רוצה לקחת סיכון שהיא תיפצע את הזכר חוץ מזה שהכלוב שלהם מרווח מאוד ויש לה אפשרות לשמור מרחק

להפריד בכלוב שיש בו תוכי נוסף זה לא עוזר , המטרה היא להפריד אבל לגרום להם להתעניין אחד בשני מבלי הפרעות של תוכים נוספים.