ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פאקו לועס את העיתון, זה מסוכן ?
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: פאקו לועס את העיתון, זה מסוכן ?
כאשר יש צורך במעקב אני מעדיף להשתמש בנייר מגבת, כמו שאני עושה כל הזמן עם גוזלים.
מהניסיון שלי עם נייר A4 הוא לא סופג כמו עיתון ויש צורך בהחלפות מרובות ולמרות שיש לי אפשרות קבלה של חבילות A4 ללא תשלום אני מעדיף עיתון. אגב, אולי מהדפים שמיועדים לגריסה\מחזור צריך להיזהר? לא יכול להיות שהם עם דיו רעיל? או שכולם עברו לדיו שאינו מכיל עופרת?
מהניסיון שלי עם נייר A4 הוא לא סופג כמו עיתון ויש צורך בהחלפות מרובות ולמרות שיש לי אפשרות קבלה של חבילות A4 ללא תשלום אני מעדיף עיתון. אגב, אולי מהדפים שמיועדים לגריסה\מחזור צריך להיזהר? לא יכול להיות שהם עם דיו רעיל? או שכולם עברו לדיו שאינו מכיל עופרת?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
לגוזלים גם אני שמה נייר מגבת..התכוונתי כשרוצים לוודא שאין לתוכי בוגר שינויים קיצוניים בלשלשת, או ההיפך, לזהות/להכיר איזה שינויים
מאכלים מסויימים גורמים, הכי קל לעקוב כשיש מצע לבן\בהיר באופן קבוע.
אצלי ה A4 סופג בסדר גמור..
וציינתי שכל נייר עם הדפס כלשהו זה למצע בלבד שאין לתוכי גישה אליו, אם יש לתוכי גישה עם המקור
והוא תוכי שנוטה לכרסם (כמו פאקו במקרה הזה), אני מעדיפה\ממליצה A4 נקי חדש, ולצעצועי כרסום גם ב A4 או בניירות אפייה של העוגיות..
לא אמרתי שעיתון זה מסוכן או רעיל, אמרתי שלדעתי זה מלוכלך ובגלל זה אני מעדיפה לא להשתמש בזה..
מאכלים מסויימים גורמים, הכי קל לעקוב כשיש מצע לבן\בהיר באופן קבוע.
אצלי ה A4 סופג בסדר גמור..
והוא תוכי שנוטה לכרסם (כמו פאקו במקרה הזה), אני מעדיפה\ממליצה A4 נקי חדש, ולצעצועי כרסום גם ב A4 או בניירות אפייה של העוגיות..
לא אמרתי שעיתון זה מסוכן או רעיל, אמרתי שלדעתי זה מלוכלך ובגלל זה אני מעדיפה לא להשתמש בזה..

פעם הייתי משתמש בנייר A4 לא ממש אהבתי את איך שהוא סופג אז עברתי לעיתונים.
שמתי לב שיש לעיתון יכולת ספיגה הרבה יותר טובה מאשר לנייר A4.
היום אני לא משתמש בנייר אלא בחול חתולים שלדעתי נראה הרבה יותר טוב מאשר עיתון
ויותר קל לנקות לדעתי כי החול מתגבש על הלשלשת ונוצר גוש ואפשר פשוט להרים את זה ולהוציא ולוהסיף קצת חול חדש כדי שלא יחסר.
שמתי לב שיש לעיתון יכולת ספיגה הרבה יותר טובה מאשר לנייר A4.
היום אני לא משתמש בנייר אלא בחול חתולים שלדעתי נראה הרבה יותר טוב מאשר עיתון
ויותר קל לנקות לדעתי כי החול מתגבש על הלשלשת ונוצר גוש ואפשר פשוט להרים את זה ולהוציא ולוהסיף קצת חול חדש כדי שלא יחסר.

- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
התוכים לא מנסים לאכול את זה ?
כבר הרבה זמן אני חושב לקנות חול חתולים, למגש למטה זה יכול להיות טוב אבל ללמלעה יש לזה שתי חסרונות,
התוכים יכולים לאכול את זה, ולפעמים פאקו עומד על הסטנד ומנופף בכנפיים ואז כל החול יעוף לא ?
כבר הרבה זמן אני חושב לקנות חול חתולים, למגש למטה זה יכול להיות טוב אבל ללמלעה יש לזה שתי חסרונות,
התוכים יכולים לאכול את זה, ולפעמים פאקו עומד על הסטנד ומנופף בכנפיים ואז כל החול יעוף לא ?
איזה כלוב יש לך?
התוכים שלי לא מגיעים למגש למטה,יש הפרדה גדולה (כלובים מסדרת הA.) ככה שהם לא יכולים להגיע לשם ולאכול את זה.
אני לא שם למעלה כי זה פשוט מיותר לדעתי,מגבון לח והכל נקי.
וגם אני לא יודע מה החומרים של החול ככה שאי אפשר לדעת אם זה מסוכן או לא ככה שלא לקחת סיכון.
בנוגע לנפנוף-אצלי בתוך הכלוב נתלה הפוך כמו עטלף ומנפנף חזק בכנפיים כמובן שלא קורה כלום.
אם אתה מעוניין בחול חתולים תקנה את הזול ביותר.
אני משתמש בחול של יורוקיטי (תמונה בהמשך)
חול מאוד זול,אפשר למצוא אותו בשופרסל (עדיף מאשר חנות חיות ששם בטח יהיה הרבה יותר יקר)
מתגבש ומתאים מאוד לתוכי מבחינת ספיגה וכ'ו (לחתולים זה חול גרוע מאוד)
הנה תמונה:
התוכים שלי לא מגיעים למגש למטה,יש הפרדה גדולה (כלובים מסדרת הA.) ככה שהם לא יכולים להגיע לשם ולאכול את זה.
אני לא שם למעלה כי זה פשוט מיותר לדעתי,מגבון לח והכל נקי.
וגם אני לא יודע מה החומרים של החול ככה שאי אפשר לדעת אם זה מסוכן או לא ככה שלא לקחת סיכון.
בנוגע לנפנוף-אצלי בתוך הכלוב נתלה הפוך כמו עטלף ומנפנף חזק בכנפיים כמובן שלא קורה כלום.
אם אתה מעוניין בחול חתולים תקנה את הזול ביותר.
אני משתמש בחול של יורוקיטי (תמונה בהמשך)
חול מאוד זול,אפשר למצוא אותו בשופרסל (עדיף מאשר חנות חיות ששם בטח יהיה הרבה יותר יקר)
מתגבש ומתאים מאוד לתוכי מבחינת ספיגה וכ'ו (לחתולים זה חול גרוע מאוד)
הנה תמונה:
- קבצים מצורפים
-
- 41.jpg (5.7 KiB) נצפה 4010 פעמים

- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
פעם הבאה שאמא שלי תעשה קניות אני יגיד לה שתקנה לי,
יש לי A11
כמה בערך זה עולה בשופרסל ?