ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

A11 מעלה חלודה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

תמר
ביצה
ביצה

A11 מעלה חלודה

שליחה על ידי תמר »

הי לכולם,

לפני חמישה חודשים פחות או יותר, קניתי לתוכית שלי כלוב A11.
שמעתי כל כך הרבה המלצות על האיכות ועל כך שזה כלוב לשנים ארוכות... מה גם שהמגדלים הכי טובים מוכרים וממליצים על הסדרה הזו.

לצערי, לאחרונה הכלוב מתחיל להחליד. בהתחלה מאד מעט, אז לא התייחסתי, אבל עכשיו כבר אי אפשר לסגור את דלת קערת המים (וגם של האוכל מתחילה לחרוק) כי הכל מחליד... ואני חושבת שהתחילה להופיע מעט חלודה גם על הסורגים.

הכלוב תמיד נקי, אני לא מנקה אותו במים זורמים (הסורגים עצמם לרוב לא דורשים ניקוי בכלל, ואם כן אז במטלית לחה שטחים מאד קטנים...).
הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב שאולי גרם לזה הוא שהתוכית עושה לפעמים אמבטיות בזעיר אנפין בתוך קערת המים (מכניסה את הראש ואחר כך קצת מנערת אותו), אבל קשה לי להאמין שהיא היחידה.

מישהו נתקבל פעם בתופעה דומה?
יש אחריות על הדברים האלה?

תודה רבה.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: A11 מעלה חלודה

שליחה על ידי eli_lea »

מאיפה רכשת את הכלוב? אני זוכר שהייתה לך גם בעייה במנעול אחרי חודש שקנית אותו...
תמר
ביצה
ביצה

שליחה על ידי תמר »

נכון.
רכשתי בחנות חיות בחולון.
אגב, אחרי כמה שבועות כשאמא שלי סיפרה לבעל החנות על המנעול, הוא נתן לנו אחד חדש. זה היה יפה מצידו.
האמת היא שלא קישרתי בין שני המקרים... אבל עכשיו כשאתה מעלה את זה.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

ייצור הסידרה של כלובי ה A נעשה בסין, בסין כמו בכל מקום אחר בעולם ישנם מספר מפעלים שמייצרים כלובים כאשר רובם מייצרים באיכות גרועה וזה כולל במיוחד את שלבי ההכנה והצביעה ולעומת זאת ישנו מפעל שמשתווה ברמתו לכלובים מאירופה וגרמניה. את הכלוב שבתמונה רכשו כנראה באחד מהמפעלים האלה וכמובן הם מופצים במחירים זולים יותר לחנויות וסוחרים, כשאני כותב "כלובים מקוריים" לעיתים צוחקים, לא רק זה, לא כל מי שכותב שהכלובים אצלו מקוריים הם אכן כך, האריזות מועתקות והכיתוב לכן כדאי לבחור גם במוכר אמין ולא בסוחרים שהיום כאן ומחר אינם. במקרה שלך מדובר בחנות וחבל שהם מחזיקים כלובים זולים ולא איכותיים, את לא היחידה שמתלוננת, לפני מספר חודשים הזמינו אצל עוזי כלוב A11 מאיזור נווה שרת בתל אביב אבל לאחר שבוע ביטלו את ההזמנה כי מצאו זול יותר ב 70 ש"ח. לאחר שבוע וחצי התקשרו שוב לעוזי וביקשו שנביא את הכלוב כי הכלוב שהגיע אליהם היה חלוד כבר בתוך האריזה, מלבד המקרה הזה כבר נתקלנו במספר מקרים נוספים, כנראה זה לא המקרה שלך אבל לעיתים חיסכון של מספר שקלים עולה הרבה יותר יקר מאחר ולתקן את הכלוב כמעט ובלתי אפשרי, כאשר מתחילה לבצבץ חלודה די קשה להיפטר ממנה.
מציע שתפני לחנות בשאלה מדוע המצב של הכלוב כפי שהוא היום ותנסי לקבל תשובה .
אנחנו מוכרים בשנים האחרונות את סידרת כלובי הA ללא תלונות כלשהן.
חגי68
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי חגי68 »

אלי תודה עבור התשובה לשאלה שלא אני שאלתי וזה מסביר לי למה הכלוב שלי החלד אחרי שנה תודה לך אלי חגי
תמר
ביצה
ביצה

שליחה על ידי תמר »

וואו. ממש לא ידעתי את כל זה כשקניתי.
כלומר ידעתי שיש חיקויים, כמו לכל דבר טוב... אבל הכלוב שלי הוא ממש המקור, או לפחות העתק זהה לחלוטין למקור.
אנסה לדבר עם בעל החנות ואני באמת מקווה שלא תהיה בעיה... כי יהיה לי קשה לקנות לה כלוב חדש עכשיו.

המון המון תודה.
אעדכן.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

במידה ותוכלי לצלם את האיזורים שנפגעו מחלודה ומה מידת הנזק תעשי זאת . לא הבנתי האם גם כלי האוכל תפסו חלודה, בכלוב A11 צריכים להיות קיימים 5 כלי אוכל מנירוסטה.
נכון , העתק כמעט מדוייק כמו שהסינים יודעים לעשות לכל מוצר קיים.
תמר
ביצה
ביצה

שליחה על ידי תמר »

לא כלי האוכל הם שהחלידו. ה"מנעול" של אחד הפתחים לאוכל בו אנחנו שמים את המים החליד מבפנים, כך שאי אפשר לנעול את הפתח (אי אפשר להזיז יותר את ה-וו שסוגרת. באותו פתח גם הצירים של הדלת החלידו נורא והדלת הזו בקושי נפתחת. בפתח ממול, בו אנחנו שמים לה את ההשריה, כבר כמעט בלתי אפשרי להכניס את עיגול הברזל שמחזיק את כלי הנירוסטה לחורים הייעודיים, כי בפנים הכל חלודה... וגם הברזל עצמו.
אנסה להעלות תמונות מאוחר יותר, אני פשוט מוכרחה לצאת מהבית.

תודה רבה אלי!
תמר
ביצה
ביצה

שליחה על ידי תמר »

הנה שתי תמונות..

בראשונה החלודה רק מבצבצת... אבל את המנעול כבר אי אפשר לפתוח ולסגור.
גם הצירים של הפתח חלודים מאד מבפנים.

אגב, הכלוב הגיע בקרטון שצבעו כתמתם ללא כיתוב עליו.
זה אומר משהו?
קבצים מצורפים
חלודה 2.JPG
חלודה 1.JPG
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

החלקים של הכלוב היו ארוזים בניילון? היה מדריך הרכבה או משהו כזה?
אולי זה כלוב משומש שניקו צבעו ומכרו אותו כמו כלוב חדש.. מוזר שזה החליד ככה תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”