ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם גודל הכלוב מתאים לזוג תוכונים?!
מנהל: מפקחים
האם גודל הכלוב מתאים לזוג תוכונים?!
גודל הכלוב עומק 50 רוחב 1.20 גובה 50 האם הוא מתאים לזוג תוכונים?! למרות שהוא נראה ממש ענק אני שואל בכל זאת.
תודה לעונים!
תודה לעונים!
Re: האם גודל הכלוב מתאים לזוג תוכונים?!
ברור שמתאים והרבה יותר טוב מהרביעיות שפעם גידלתה בהם אם תשתמש בכלוב כזה מגיעה לך צלש כי אתה מגדל שאוהב תציפורים
כלוב מעולה, אפשר לאבזר אותו בצורה מושכלת שתיתן לתוכונים הרבה הנאה , ענפי עמידה מתאימים שיאפשרו לתוכונים לעוף בצורה חופשית , כלי אוכל במספר מקומות שונה כדי ליצור עניין ואפילו כלי אוכל תלויים, הייתי מוסיף גם נדנדות צבעוניות משולבות בחרוזים . יכולה להיות לך הנאה מרובה בצפייה בתוכונים בכלוב כזה. בהצלחה.
אלי להוסיף את כל הדברים האלה שאמרת למרות שזה כלוב שאני רוצה למטרת רביה?
וכמה זוגות אני יוכל להכניס לכלוב הזה?
וכמה זוגות אני יוכל להכניס לכלוב הזה?
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
גודל הכלוב מעולה לתוכונים שים זוג ותפנק אותו עם קעריות רחצה וענפים חיים של עצים בטוחים ותהנה מכל רגע
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
אתה יכול להוסיף עוד זוג שתיים, אני הייתי מציע לך לתת לזוג להתרבות ולהנות מהגוזלים, די מהר אתה יכול לראות שהכלוב מתאכלס סלא מעט תוכים.
אני נראה לי ישאיר אותם ככה שתי זוגות בכלוב הענק הזה נתן להם ככה נוחות (: