ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה תוכי אתם מציעים??
מנהל: מפקחים
איזה תוכי אתם מציעים??
שלום אנשי הפורום, החלטנו שאנחנו רוצים להביא תוכי, אבל בנתיים לא ממש יודעים איזה, הדרישות שלי זה שהיה יחסית שקט, נחמד לילדים, ושיהיה לו קושר דיבר, והכי חשוב שהיה חברותי, (הגודל של התוכי לא משחק לי תפקיד), מחכה לתשובות תודה על העזרה

Re: איזה תוכי אתם מציעים??
יש לך את הקוקטייל. תוכי שקט ונוח לגידול. הכושר דיבור שלו ירוד מאוד.. יש כאלו שמגיעים לכמה מילים בודדות.
התוכי שאני הכי ממליץ לך הוא גא'קו. אם תקנה גוזל אתה והמשפחה שלך תוכלו להנות ממנו,לאט לאט שהוא יתבגר הוא יתחיל לדבר.
התוכי שאני הכי ממליץ לך הוא גא'קו. אם תקנה גוזל אתה והמשפחה שלך תוכלו להנות ממנו,לאט לאט שהוא יתבגר הוא יתחיל לדבר.
חברותי זו שאלה של החתמה טובה
אז חשוב מאוד לקנות ממגדל מאוד מאוד טוב שנתן הכל לגוזל
במידה וחשוב לך הדיבור אז באמת לך על הגאקו יש לו יכולת דיבור טובה
אך באמת הכי הכי חשוב תקנה רק תוכי צעיר שגדל בבית גידול טוב, ומגדל שיודע לתת לך הדרכה להמשך הגידול
יש באתר לפחות מגדל אחד או שניים ברמה הכי טובה בארץ,
תפרסם מודעה לקניה ואני מאמין שהם שיצרו קשר
בהצלחה
אז חשוב מאוד לקנות ממגדל מאוד מאוד טוב שנתן הכל לגוזל
במידה וחשוב לך הדיבור אז באמת לך על הגאקו יש לו יכולת דיבור טובה
אך באמת הכי הכי חשוב תקנה רק תוכי צעיר שגדל בבית גידול טוב, ומגדל שיודע לתת לך הדרכה להמשך הגידול
יש באתר לפחות מגדל אחד או שניים ברמה הכי טובה בארץ,
תפרסם מודעה לקניה ואני מאמין שהם שיצרו קשר
בהצלחה
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
המליצו לי תוכי מיסוג מאייר מה אתם אומרים אליו???
תוכי מאיירס הינו תוכי משפחת האפריקאים (כמו הג'אקו) שנחשבים לנוחים , אך קח בחשבון שהוא לא ניחן בכושר דיבור טוב במיוחד.
כמו שאמר שי, ההחתמה חשובה וכמובן לא פחות חשוב לקבל הדרכה וליווי מקצועי על מנת למנוע בעיות במהלך הגידול.
אם כושר הדיבור חשוב מאוד לך לכיוון הג'אקו.
כמו שאמר שי, ההחתמה חשובה וכמובן לא פחות חשוב לקבל הדרכה וליווי מקצועי על מנת למנוע בעיות במהלך הגידול.
אם כושר הדיבור חשוב מאוד לך לכיוון הג'אקו.
אם חשוב לך הדיבור ממליצה גם על ג'אקו..
אצל מאייר (וסנגל ורד בליד וכל שאר הבינוניים ממשפחת האפריקאים) הדיבור הוא צ'ופר, כלומר יש להם יכולת ללמוד מספר מילים אבל לא
ברמה של ג'אקו.. זה תלוי גם מאוד במגדל.. ככל שתדברו אליו ובהקשר למעשים שלכם ככה יהיה לו קל יותר ללמוד לתקשר ולחקות אתכם
תקח בחשבון גודל כלוב, צעצועים וכל מה שצריך לספק לתוכי..
אם יש ילדים קטנים בבית שנוטים לצעוק תקח בחשבון שהתוכי עלול ללמוד לחקות את הצעקות שלהם
התוכי יהיה קולני בהתאם לסביבה שלו
דע גם שחשוב שכל דיירי הבית יתנו יחס זהה לתוכי, אחרת אם הוא מקבל יחס רק מבנאדם אחד כנראה תהיה לו נטייה להתחבר לבן אדם אחד
ואולי גם להיות תוקפני כלפי השאר... זה תלוי מאוד ביחס של המשפחה והחברים אליו
וזה נכון לגביי כל תוכי.
והעצה הכי חשובה שיש לי - תקנה ממגדל אמין, כי שלב ההחתמה הוא קריטי וישפיע מאוד על התוכי הן מבחינה התנהגותית (חברותיות,
דיבור..) והן מבחינה בריאותית.. אל תתפתה ל"מציאות" ..
כשאתה בא למגדל תראה מה הסביבה שהתוכי גדל בה, מה התזונה שלו.. זה חשוב מאוד
כמובן תבדוק מראה חיצוני של התוכי, אם הוא מתנשם בכבדות או אם יש הפרשות מהנחיריים או העיניים הוא כנראה חולה או שיש לו בעיה
תראה שהאחוריים שלו נקיים ולא מלוכלכים..
בהצלחה
אצל מאייר (וסנגל ורד בליד וכל שאר הבינוניים ממשפחת האפריקאים) הדיבור הוא צ'ופר, כלומר יש להם יכולת ללמוד מספר מילים אבל לא
ברמה של ג'אקו.. זה תלוי גם מאוד במגדל.. ככל שתדברו אליו ובהקשר למעשים שלכם ככה יהיה לו קל יותר ללמוד לתקשר ולחקות אתכם
תקח בחשבון גודל כלוב, צעצועים וכל מה שצריך לספק לתוכי..
אם יש ילדים קטנים בבית שנוטים לצעוק תקח בחשבון שהתוכי עלול ללמוד לחקות את הצעקות שלהם
התוכי יהיה קולני בהתאם לסביבה שלו
דע גם שחשוב שכל דיירי הבית יתנו יחס זהה לתוכי, אחרת אם הוא מקבל יחס רק מבנאדם אחד כנראה תהיה לו נטייה להתחבר לבן אדם אחד
ואולי גם להיות תוקפני כלפי השאר... זה תלוי מאוד ביחס של המשפחה והחברים אליו
וזה נכון לגביי כל תוכי.
והעצה הכי חשובה שיש לי - תקנה ממגדל אמין, כי שלב ההחתמה הוא קריטי וישפיע מאוד על התוכי הן מבחינה התנהגותית (חברותיות,
דיבור..) והן מבחינה בריאותית.. אל תתפתה ל"מציאות" ..
כשאתה בא למגדל תראה מה הסביבה שהתוכי גדל בה, מה התזונה שלו.. זה חשוב מאוד
כמובן תבדוק מראה חיצוני של התוכי, אם הוא מתנשם בכבדות או אם יש הפרשות מהנחיריים או העיניים הוא כנראה חולה או שיש לו בעיה
תראה שהאחוריים שלו נקיים ולא מלוכלכים..
בהצלחה

ממליץ על ג'אקו
גם פיונוס נחמד- אין לו יכולת דיבור כמו הג'אקו
גם פיונוס נחמד- אין לו יכולת דיבור כמו הג'אקו
תודה רבה עזרתם ;-)
ומה ההבדל בין פיונוס למאייר
????
הפיונוס מגיעה ממשפחה אחרת (נאוטרופים) בעיני הוא תוכי מאוד פסיבי אבל זה תלוי בסביבה ובגודל הכלוב, לא הכי פופולרי בארץ על אף שבשנים האחרונות שומעים עליו יותר, חלק מהגדלים אותו מעידים על ריח מתקתק שהוא פולט , יש מי שלא מייחס חשיבות ויש מי שאינו יכול לסבול.
כושר דיבור בינוני ומטה אם כי ישנם יוצאים מן הכלל .
הסוגים העיקריים שנפוצים בארץ הם:
פיונוס מקסימיליאן, פיונוס כיפה לבנה ופיונוס ראש כחול.
http://www.tukinfo.com/forum/gallery/thumbnails-63.html
כושר דיבור בינוני ומטה אם כי ישנם יוצאים מן הכלל .
הסוגים העיקריים שנפוצים בארץ הם:
פיונוס מקסימיליאן, פיונוס כיפה לבנה ופיונוס ראש כחול.
http://www.tukinfo.com/forum/gallery/thumbnails-63.html