ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קניית תוכי מחנות חיות
מנהל: מפקחים
קניית תוכי מחנות חיות
שלום לכולם
כבר כמה זמן שאני מחפש נקבה בוגרת לזכר הדררה שלי.
היום עברתי בחנות חיות(סתם לראות מה חדש,מחירים של כלובים וכו')
ותפסה את העין שלי נקבה מדהימה של דררה בצבע קינמון כחול.
פשוט "התאהבתי" וכבר אמרתי לעצמי אני יביא אותה,יהיה חיבור יפה,יצאו גוזלים מדהימים....
אבל אז נזכרתי שזו חנות חיות.
הדררה עצמה מבחינה חיצונית נראית מצויין.
אין הפרשות,אין צואה דבוקה לביב,מגיבה,אוכלת ושתה,עפה,צועקת.
שאלתי מה המחיר...המוכר ענה לי 500 אבל בשבילי 400 כי אני קונה/קניתי המון בחנות הזאת(מזון וציוד,בעבר תוכים)
עכשיו,מה דעתכם?
כדאי לא כדאי?
כבר כמה זמן שאני מחפש נקבה בוגרת לזכר הדררה שלי.
היום עברתי בחנות חיות(סתם לראות מה חדש,מחירים של כלובים וכו')
ותפסה את העין שלי נקבה מדהימה של דררה בצבע קינמון כחול.
פשוט "התאהבתי" וכבר אמרתי לעצמי אני יביא אותה,יהיה חיבור יפה,יצאו גוזלים מדהימים....
אבל אז נזכרתי שזו חנות חיות.
הדררה עצמה מבחינה חיצונית נראית מצויין.
אין הפרשות,אין צואה דבוקה לביב,מגיבה,אוכלת ושתה,עפה,צועקת.
שאלתי מה המחיר...המוכר ענה לי 500 אבל בשבילי 400 כי אני קונה/קניתי המון בחנות הזאת(מזון וציוד,בעבר תוכים)
עכשיו,מה דעתכם?
כדאי לא כדאי?

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
Re: קניית תוכי מחנות חיות
עדיף לחפש טוב אצל מגדלים כי כמעט בכל חנות חיות(אני א אומר כולםכי אני לא מכיר את כולם) יש תוכים חולים והרבה, לפעמים מספיק שבכלוב לידה ישב איזה תוכון חולה והדביק אותה
(אתה יכול גם לראות אם יש לה טבעת וכך לראות מה גילה ומאיזה מגדל היא באה ואז אולי לקנות ממנו שירות) אם אין ברירה אז אין ברירה תקנה תים בבידוד , תן לה איבומק ,אוכל טוב ויש מי שיואמר לשים אנטי ביוטיקה לדעתי תתן קצת שום וזהו
(אתה יכול גם לראות אם יש לה טבעת וכך לראות מה גילה ומאיזה מגדל היא באה ואז אולי לקנות ממנו שירות) אם אין ברירה אז אין ברירה תקנה תים בבידוד , תן לה איבומק ,אוכל טוב ויש מי שיואמר לשים אנטי ביוטיקה לדעתי תתן קצת שום וזהו
שום איבומק ושום אנטיביוטיקה סתם שתחליש אותה תתרופות האלה יש לי ........... כרגע חיסלתי תגידול כי אני עוד כמה חודשיים מביא זוג גאקו אבל בחיים לא שמתי סתם אנטיביוטיקה זהמחליש תציפור ............
בדרך כלל בקניית תוכית בסכום כזה למוכר צריכה להיות מילה ואם היא מתה חס וחלילה הוא צריך להחזיר לך תכסף ......
אני אישית קונה מחנויות כנרים ומעביר לדוד שלי ותאמין לי אני קונה כנר שמוכרים ב 300 ב 150 וחבל על הזמן ......
רוב בחנויות בודקות תתוכי ליפני שהם קונות עם יש לו נזלת או אם הביב נקי את רמת ההחתמה ...... וכוליי
לא פעם יצאה לי להביא לחנות תוכי שמוחתם לא היטב ואמרו לי אנחנו לא מקבלים אותו ........
אם החנות מקצוענית ההפך אין לך מה לדאוג
בדרך כלל בקניית תוכית בסכום כזה למוכר צריכה להיות מילה ואם היא מתה חס וחלילה הוא צריך להחזיר לך תכסף ......
אני אישית קונה מחנויות כנרים ומעביר לדוד שלי ותאמין לי אני קונה כנר שמוכרים ב 300 ב 150 וחבל על הזמן ......
רוב בחנויות בודקות תתוכי ליפני שהם קונות עם יש לו נזלת או אם הביב נקי את רמת ההחתמה ...... וכוליי
לא פעם יצאה לי להביא לחנות תוכי שמוחתם לא היטב ואמרו לי אנחנו לא מקבלים אותו ........
אם החנות מקצוענית ההפך אין לך מה לדאוג
אז אתה מביא אותה ?
הזכר שלך מדבר ?
אם תביא אותה אתה נותן ומפנק אותנו בתמונות
הזכר שלך מדבר ?
אם תביא אותה אתה נותן ומפנק אותנו בתמונות
אני בהתלבטות קלה,נראה כבר....
אם כן נפנק בתמונות
ככה היא נראית(רק נקבה)
אם כן נפנק בתמונות
ככה היא נראית(רק נקבה)
- קבצים מצורפים
-
- knk.jpg (14.86 KiB) נצפה 2329 פעמים

יש לה טבעת ? אני אומר שתיכך אותה .........
אני לא זוכר כ"כ. אני יודע שהיא עבדה כבר..

חנות חיות זה הימור.. אתה לא יודע מה המקור של התוכי.. מאיפה הוא בא..
אז אתה גם לא יודע אם הוא בריא 100%, ואתה גם לא יודע מה המין 100%, כי אי אפשר לדעת בן כמה הוא בדיוק.
אם יש לה טבעת או שאתה סומך על המוכר ומדובר בנקבה בוגרת, אתה יכול לקנות ולשים אותה בבידוד כחודש, ואם הכל תקין
רק אז לחבר לזכר..
בקיצור אם תקנה תקח בחשבון שזה 50%-50%.. יכול להיות שהכל יהיה בסדר ויכול להיות שלא. אין תשובה חד משמעית.
בהצלחה
אז אתה גם לא יודע אם הוא בריא 100%, ואתה גם לא יודע מה המין 100%, כי אי אפשר לדעת בן כמה הוא בדיוק.
אם יש לה טבעת או שאתה סומך על המוכר ומדובר בנקבה בוגרת, אתה יכול לקנות ולשים אותה בבידוד כחודש, ואם הכל תקין
רק אז לחבר לזכר..
בקיצור אם תקנה תקח בחשבון שזה 50%-50%.. יכול להיות שהכל יהיה בסדר ויכול להיות שלא. אין תשובה חד משמעית.
בהצלחה

הנקבה בוגרת,בת שנתיים וחצי....
וגם עבדה בעבר בחנות(אני גם זוכר)
וגם עבדה בעבר בחנות(אני גם זוכר)