ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

התנהגות מוזרה של פינקים

פורום ציפורי שיר ונוי הינו פורום שיהווה מלבד מענה לשאלות של חברי הקהילה
מאגר מידע על סוגי הציפורים השונים.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: התנהגות מוזרה של פינקים

שליחה על ידי eli_lea »

לא הבנתי למה להחליף את הנקבה, מה החיפזון?יכולות להיות סיבות נוספוטת לכך שאינה דוגרת והסיבות העיקריות יכולות להיות הפרעות, אם התוכים מחוץ לבית יתכן שיש מזיקים כגון עכברים שמפחידים את הנקבה, גם אם לא הלך עד עכשיו זה לא סוף העולם,תוציא את חומר הקינון תשאיר ממש מעט בתא ותפזר להם חומר קינון מחדש בריצפת הכלוב.
יוסי11
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי יוסי11 »

א. רק עכשיו שמתי לב שיש שני עמודים בשרשור הזה, והתפלאתי למה לא מגיבים ... אז עכשיו אני אקפיד. פשוט אני חדש בפורום...
ב. לענייננו, החלפתי את זוג הזברות בזוג חדש, סתם כי הייתי בחנות. וקניתי עוד זוג פינקים "מקור כסף", מכיר? אז שיכנתי את כולם באותו כלוב. הוספתי תא הטלה נצרים והורדתי קצת חומרי קינון, כי נתתי להם יותר מידי. זהו, ממתין בסבלנות שיתחילו לעבוד.
סמל אישי של משתמש
ben.m
גוזל
גוזל
אזור מכירה: צפון
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי ben.m »

אין מה למהר בהחלפת זוגות, אם הזוג לא מטיל זה לא אומר שהוא מקולקל...

לא מומלץ לערבב בין ציפורים שונים, מה גם שמכור כסף מאוד ביישנים ואינם אוהבים פלישות של אחרים.

נ.ב. הדרך היחידה לזהות בין זכר לנקבה היא להמתין לשירה של הזכר, כמו אצל הבנגלזים (לא תמיד המוכרים אומרים זאת).
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “ציפורי שיר ונוי”