ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זיהוי סוג תוכים , גודל כלוב ובית הטלה
מנהל: מפקחים
Re: זיהוי סוג תוכים , גודל כלוב ובית הטלה
נשיכות לא קשורות למינו של התוכי, קשה לדעת על פי התמונה אם יש בעייה פיזית לתוכי אבל על פי התמונה הם נראים בסדר, תן להם זמן להסתגל מבלי להפריע להם.
כן כי אני פוחד שהוא לא ימות או משהו כזה
והוצאתי אותו מהכלוב והוא פשוט עף הוא לא הלך אם הרגליים
ומתי אני אתחיל לשחק איתם וכל זה?
והוצאתי אותו מהכלוב והוא פשוט עף הוא לא הלך אם הרגליים
ומתי אני אתחיל לשחק איתם וכל זה?

ידידי היקר, כתבתי לך כבר מספר פעמים ואכתוב שוב. תן להם מספר ימים להסתגל , זה לא צעצוע זה בעל חיים עם רגשות ופחדים וצרכים.
הם זקוקים להסתגלות כדי להכיר את המקום ואת הכלוב ולדעת שלא יפגעו בהם, בעוד יומיים תנסה להתקרב ולתת להם לאכול מהיד, בינתיים
אל תוציא אותם.
התוכי עף כי הוא מפוחד ורוצה להתרחק בדרך המהירה שהוא מכיר , פשוט מנסה לעוף ולהתרחק.
הם זקוקים להסתגלות כדי להכיר את המקום ואת הכלוב ולדעת שלא יפגעו בהם, בעוד יומיים תנסה להתקרב ולתת להם לאכול מהיד, בינתיים
אל תוציא אותם.
התוכי עף כי הוא מפוחד ורוצה להתרחק בדרך המהירה שהוא מכיר , פשוט מנסה לעוף ולהתרחק.
אוקיי ודבר אחרון
שמתי לב שהאצבעות שלו עקומות כזה
וביגלל זה הוא יושב לבד ולא עושה כלום ואני מפחד
שהוא ימות לפני שאחזיר אותו או משהו וגם לא אוכל בינתיים כלום..
אז מה לעשות?
שמתי לב שהאצבעות שלו עקומות כזה
וביגלל זה הוא יושב לבד ולא עושה כלום ואני מפחד
שהוא ימות לפני שאחזיר אותו או משהו וגם לא אוכל בינתיים כלום..
אז מה לעשות?

לדעתי אתה מאוד לחוץ ואין צורך בכך, אני לא יכול לקבוע מה מצבו על אף שנראה שהוא בסדר בתמונה, אם יש לך חשש לבריאותו קח אותו לוטרינר שיבדוק אותו. אני לא יכול להתחייב מכאן שהכל בסדר עם התוכון ואצבעות רגליים עקומות (לא רואה בתמונה שיש בעייה) לא מובילות למוות.
אגב, הכלוב לא מתאים לתוכונים. במידה ויש לך שאלות לגבי הכלוב פתח נושא חדש.
אגב, הכלוב לא מתאים לתוכונים. במידה ויש לך שאלות לגבי הכלוב פתח נושא חדש.
היה להם קקי סביב הרגליים?
בצורת עיגול סביב כל אצבע?
אם כן נראה לי שזה לא האכלת יד ואני יסביר:
קורה הרבה פעמים שבמשך הזמן שהתוכים בתא יש בתא בוץ וקקי ביחד עם שאריות של דייסה ולפעמים זה מתייבש סביב הרגל, מה שאומר שהתוכים יצאו מתא הטלה עכשיו מה שאומר שהם לא האכלת יד .
יכול להיות שאחד מהם לא מפחד ממך כי הרבה פעמים כשהם ממש צעירים הם לא מפחדים וכמו שאמרתי בהתחלה משחקים איתם קצת והם מתרגלים
בצורת עיגול סביב כל אצבע?
אם כן נראה לי שזה לא האכלת יד ואני יסביר:
קורה הרבה פעמים שבמשך הזמן שהתוכים בתא יש בתא בוץ וקקי ביחד עם שאריות של דייסה ולפעמים זה מתייבש סביב הרגל, מה שאומר שהתוכים יצאו מתא הטלה עכשיו מה שאומר שהם לא האכלת יד .
יכול להיות שאחד מהם לא מפחד ממך כי הרבה פעמים כשהם ממש צעירים הם לא מפחדים וכמו שאמרתי בהתחלה משחקים איתם קצת והם מתרגלים
כן היה לאחד מהם
והשני הכחול כל הזמן שאני מנסה לגעת בו הוא משתגע ומתחיל לעוף

והינה הצילומים שלהם ואם תוכלו להגיד לי איזה סוג הצהוב ואם הוא יגדל עוד או שישאר כזה קטן?
ואם הם צעירים שניהם או שכבר בוגרים איך אני אמור לדעת שהצהוב היא צעירה לה אין סימנים בראש
ואגב הכחולה שאני מנסה לגעת בה היא משתגעת מתחילה לעוף ואפילו תוקפת ועד עכשיו לא מצליחה ללכת
...ואגב לא מצאתי את הערוך אם תוכל להסביר לי עוד פעם איך למצוא אותה.
ואם הם צעירים שניהם או שכבר בוגרים איך אני אמור לדעת שהצהוב היא צעירה לה אין סימנים בראש
ואגב הכחולה שאני מנסה לגעת בה היא משתגעת מתחילה לעוף ואפילו תוקפת ועד עכשיו לא מצליחה ללכת

...7102 כתב:כן היה לאחד מהם

................7102 כתב:והינה הצילומים שלהם ואם תוכלו להגיד לי איזה סוג הצהוב ואם הוא יגדל עוד או שישאר כזה קטן?