נראה בסדר...
(במזל)
נראה לי שהמוכר סתם לקח ממך כסף והוא סתם גזר רק את השפיצים שנשארו כשאני גזרתי בגלל שהמספריים לא היו טובות... (בתכלס זה לא שינה כלום)
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גזרתי הרגע לקוקטייל שלי כנפיים(זאת אומרת בחנות)
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
Re: גזרתי הרגע לקוקטייל שלי כנפיים(זאת אומרת בחנות)
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
לא רואים ככה כלום, אתה צריך לפרוש את הכנף ולצלם שנראה איזה נוצות גזורות
בכל מקרה אם הוא נופל לריצפה הוא גזור יותר מדי.
כשגוזרים מספיק התוכי מסוגל לנחות באלכסון לריצפה.. הוא מנופף חזק בכנפיים ויורד בערך 1-2 מטר עד שהוא מגיע לריצפה
אם בשנייה שהוא מנסה לעוף הוא מיד נופל לריצפה הוא גזור יותר מדי ואז צריך למנוע ממנו ליפול או לקפוץ מגובה
כי עלול להיגרם נזק/שבר וכד'
בכל מקרה אם הוא נופל לריצפה הוא גזור יותר מדי.
כשגוזרים מספיק התוכי מסוגל לנחות באלכסון לריצפה.. הוא מנופף חזק בכנפיים ויורד בערך 1-2 מטר עד שהוא מגיע לריצפה
אם בשנייה שהוא מנסה לעוף הוא מיד נופל לריצפה הוא גזור יותר מדי ואז צריך למנוע ממנו ליפול או לקפוץ מגובה
כי עלול להיגרם נזק/שבר וכד'
יופי , תודה לאל.
מזל שנפלתי על מוכר שמבין ולא נוכל כי הוא פרש לו את הכנף וראה קצת נוצות ואמר לי שהוא לא יכול לעוף ככה אבל בכל זאת יש כמה נוצות לגזור וגזר מה שהיה.
אני חושב שזה בסדר כי אתמול אחרי שגזרנו לו הכלוב היה פתוח והוא קפץ ממנו כזה ונחת על הרצפה ניראלי מעולה.
אז זה בסדר?
מזל שנפלתי על מוכר שמבין ולא נוכל כי הוא פרש לו את הכנף וראה קצת נוצות ואמר לי שהוא לא יכול לעוף ככה אבל בכל זאת יש כמה נוצות לגזור וגזר מה שהיה.
אני חושב שזה בסדר כי אתמול אחרי שגזרנו לו הכלוב היה פתוח והוא קפץ ממנו כזה ונחת על הרצפה ניראלי מעולה.
אז זה בסדר?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
לא מבינה מהתאור שלך.. אם אתה יכול תעלה סרטון
כמו שכתבתי כשגוזרים מספיק התוכי מסוגל לנחות באלכסון לריצפה..
הוא מנופף חזק בכנפיים ועף כלפיי מטה למרחק של בערך 1-2 מטר עד שהוא מגיע לריצפה
אם בשנייה שהוא מנסה לעוף הוא מיד נופל לריצפה הוא גזור יותר מדי
אם הוא עף למרחק גדול יותר או מסוגל לעוף כלפי מעלה סימן שהוא לא גזור מספיק
כמו שכתבתי כשגוזרים מספיק התוכי מסוגל לנחות באלכסון לריצפה..
הוא מנופף חזק בכנפיים ועף כלפיי מטה למרחק של בערך 1-2 מטר עד שהוא מגיע לריצפה
אם בשנייה שהוא מנסה לעוף הוא מיד נופל לריצפה הוא גזור יותר מדי
אם הוא עף למרחק גדול יותר או מסוגל לעוף כלפי מעלה סימן שהוא לא גזור מספיק
הוא עף טיפה קדימה וישר נוחת עם הכנפיים..
לבינתיים אני לא חושב שיש אפשרות לצלם כי אני לא יודע מתי הוא הולך לעוף {:
לבינתיים אני לא חושב שיש אפשרות לצלם כי אני לא יודע מתי הוא הולך לעוף {:
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11