ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
משחקים - האם פקק בקבוק מתאים כצעצוע לתוכי?
מנהל: מפקחים
Re: משחקים - האם פקק בקבוק מתאים כצעצוע לתוכי?
אם אני עושה גם כזה אבל שקדים אני מביא לו כצ'ופר אז לשים שם או שם זה רק אוכל שהוא אוכל בדר"כ?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
שים לו שם רק דברים שהוא אוהב וצופרים

התוכי של יריו (:
כן7114 כתב:שמתי בתוך הפקקים ,בפקק הראשון גרעינים,בשני תפוח ועוד קצת פירות וירקות חתיכות קטנות,ובשני חתיכות של שקד.
זה בסדר גם לא?
סתם שאלה לגבייך,7114 כתב:שים לו שם רק דברים שהוא אוהב וצופרים
מה אתה נותן לו בתור צ'ופר?
(אני חתיכות קטנות משקדיים טבעיים).
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11