ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מקלות דבש
מנהל: מפקחים
מקלות דבש
בס"ד
שלום לכולם, הכנתי מקלות דבש ע"פ מדריך בגוגל, הרתחתי על אש נמוכה דבש עם מעט מעט מים עירבבתי את התערובת הרגילה + תפוח ועוד פירות, גילגלתי על ענף לימון בניילון נצמד והכנסתי להקפאה ל12-14 שעות.
עכשיו השאלה שלי אחרי שהממתק מפשיר הדבש לא מתפרק או משהו? אני חושב שבחנויות זה יותר אפוי מקפוא, תקנו אותי..
בכל מקרה, אשמח לדעת אם זו הדרך הנכונה ואם לא מה עלי לעשות, תודה.
שבת שלום.
שלום לכולם, הכנתי מקלות דבש ע"פ מדריך בגוגל, הרתחתי על אש נמוכה דבש עם מעט מעט מים עירבבתי את התערובת הרגילה + תפוח ועוד פירות, גילגלתי על ענף לימון בניילון נצמד והכנסתי להקפאה ל12-14 שעות.
עכשיו השאלה שלי אחרי שהממתק מפשיר הדבש לא מתפרק או משהו? אני חושב שבחנויות זה יותר אפוי מקפוא, תקנו אותי..
בכל מקרה, אשמח לדעת אם זו הדרך הנכונה ואם לא מה עלי לעשות, תודה.
שבת שלום.
Re: מקלות דבש
כאשר מוציאים מההקפאה זה ממש קפוא חזק כמו ברזל!
ומה גם שאצלי הקוקוטיילים לא ממש התלהבו אז ויתרתי על הרעיון.
כנראה במקלות הדבש שמוכרים בחנויות יש איזשהו חומר כרישה שמשאיר אותו קשה גם ללא הקפאה.
ומה גם שאצלי הקוקוטיילים לא ממש התלהבו אז ויתרתי על הרעיון.
כנראה במקלות הדבש שמוכרים בחנויות יש איזשהו חומר כרישה שמשאיר אותו קשה גם ללא הקפאה.

אז צריך תמיד לאחסן את זה בהקפאה?
אוקי תודה.
ולמה הקוקטיילים לא אהבו?
ולמה הקוקטיילים לא אהבו?
שאלתי את ד"ר שרביט לגביי מקל דבש ותשובתו הייתה (כצפוי) שמזון ממותק לא מומלץ לתוכים
(http://www.tukinfo.com/forum/viewtopic. ... 87#p147087)
לדעתי מקל דבש עדיף לא לתת כלל, גם לא כצ'ופר (עדיף לתת אגוז או שקד, או פרי אפילו)
ואם כבר נותנים אז עדיף לקנות ולא להשתמש בדבש בייתי כי יש היום הרבה דבשים שהם לרוב סוכר וחומרים אחרים ולא דבש אמיתי
(http://www.tukinfo.com/forum/viewtopic. ... 87#p147087)
לדעתי מקל דבש עדיף לא לתת כלל, גם לא כצ'ופר (עדיף לתת אגוז או שקד, או פרי אפילו)
ואם כבר נותנים אז עדיף לקנות ולא להשתמש בדבש בייתי כי יש היום הרבה דבשים שהם לרוב סוכר וחומרים אחרים ולא דבש אמיתי