בן כמה הוא?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקוטיל מדבר
מנהל: מפקחים
Re: קוקוטיל מדבר
שאלה אחרונה,
בן כמה הוא?
בן כמה הוא?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
מזל טוב, תגיד כמה זמן הוא אצליך ואיך בדיוק אימנת אותו?
klipso אם תבדוק בעמוד הראשון, תעיין בתגובות ותראה שהוא ענה לי לגבי השאלה השנייה שלך.
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
הוא בקע במאי אז הוא בערך 7-6 חודשיים ככה.
והוא אצלי מ-31 לאוגוסט ,ודיברתי אליו הרבה לדוגמא אמרתי לו קוקו, קוקו, קוקו תוכי טוב וכל זה. ותודה
והוא אצלי מ-31 לאוגוסט ,ודיברתי אליו הרבה לדוגמא אמרתי לו קוקו, קוקו, קוקו תוכי טוב וכל זה. ותודה

התוכי של יריו (: