ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פתרון לעכברים
מנהל: מפקחים
Re: פתרון לעכברים
אני בדעה של שירלי, מלכודות דבק זה איום ונורא וגורם לעכבר מוות ביסורים.
אני בכלל נגד שימוש ברעל ואם כבר מלכודות אז לשחרר את העכברים במקום מרוחק ולא להרוג.
הכלוב שלך לא מוגן כראוי, רשת 1*1ס"מ מונעת היטב כניסה מעכברים ולבטח יש לך פירצות שמהן הם נכנסים.
אחר ויש לך ריצפת בטון תנסה משהוא שבדואי אחד אמר לי פעם, הוא אומר שאם צובעים את הריצפה בלבן בצבע סיד הכברים נמנעים מלהיכנס ולא רק עכברים אלא גם נחשים. זה יכול להיות פשוט לביצוע.
תדאג לנקות טוב יותר את תחתית הכלוב ולא יהיה להם מה לחפש בסביבה.
חבל לענות בעל חיים בצורה כל כך קשה. אגב, ישנן כבר חנויות רבות שהפסיקו למכור את מלכודות הדבק מהסיבה שדיברנו עליה.
אני בכלל נגד שימוש ברעל ואם כבר מלכודות אז לשחרר את העכברים במקום מרוחק ולא להרוג.
הכלוב שלך לא מוגן כראוי, רשת 1*1ס"מ מונעת היטב כניסה מעכברים ולבטח יש לך פירצות שמהן הם נכנסים.
אחר ויש לך ריצפת בטון תנסה משהוא שבדואי אחד אמר לי פעם, הוא אומר שאם צובעים את הריצפה בלבן בצבע סיד הכברים נמנעים מלהיכנס ולא רק עכברים אלא גם נחשים. זה יכול להיות פשוט לביצוע.
תדאג לנקות טוב יותר את תחתית הכלוב ולא יהיה להם מה לחפש בסביבה.
חבל לענות בעל חיים בצורה כל כך קשה. אגב, ישנן כבר חנויות רבות שהפסיקו למכור את מלכודות הדבק מהסיבה שדיברנו עליה.
נריה אם אתה אומר שהם נכנסים דרך הרשת אז גם מזיקים אחרים יכנסו, כגון נחשים, פרווניות ועוד.
יש הרבה תאוריות להרחקת מזיקים: פיזור סיד, נפט, שתן של חתולים. חצי אומרים שזה עוזר חצי אומרים שזה שטויות.
דבר נוסף שאתה יכול לעשות, להעביר את כלי האוכל/מים של החתולים לייד הכלוב. אני עשיתי את זה, אולי זה לא כ״כ מועיל כי הם יוצאים בלילה אבל זה גם לא מזיק.
יש הרבה תאוריות להרחקת מזיקים: פיזור סיד, נפט, שתן של חתולים. חצי אומרים שזה עוזר חצי אומרים שזה שטויות.
דבר נוסף שאתה יכול לעשות, להעביר את כלי האוכל/מים של החתולים לייד הכלוב. אני עשיתי את זה, אולי זה לא כ״כ מועיל כי הם יוצאים בלילה אבל זה גם לא מזיק.

הינה הצעה קטנה שאולי תעזור לך (אני מקווה)
חתיכת פח בעובי של 2-3 מ"מ על רוחב של 20 ס"מ לאורך כל הכלוב שלך.
כאשר 5 ס"מ בתוך האדמה/רצפת הבטון ושאר 15 סמ' בולטים החוצה כלפי מעלה.
לפי מיטב ידיעתי עכבר לא יכול "חפור" בתוך פח מתכת (הכי הרבה תוכל לשים פח קצת יותר עבה של 5 מ"מ, זה בהחלט יספיק)
כך גם לא תצטרך להרוג/להדביק/להרעיל אותם וזה גם יפתור לך את כל הבעיות החורים שיש לך שמהם נכנסים העכברים.
בהצלחה.
לפי מיטב ידיעתי עכבר לא יכול "חפור" בתוך פח מתכת (הכי הרבה תוכל לשים פח קצת יותר עבה של 5 מ"מ, זה בהחלט יספיק)
כך גם לא תצטרך להרוג/להדביק/להרעיל אותם וזה גם יפתור לך את כל הבעיות החורים שיש לך שמהם נכנסים העכברים.
בהצלחה.

תקשיב, תלמד, תחכים, תפנים, תתנסה...אבל הכי חשוב תהנה!
חולדות יש לך ?
אני אומר שמלכודות + רעל + חתולים + שלוים יפנים הסוג הגדול זה עוזר בכל ווילר זוג ..........
הם מנקרים את העכבר ואפילו אוכלים ראיתי בעיינים ..........
נגד חולדות הם לא יעזרו החולדות יוכלו אותם.
הכי חשוב להעיף מהחצר שמטסים וגרוטאות שהם יכולים להסתתר בהם אה וגם לסגור פחי אשפה ופחי תערובת .
אני אומר שמלכודות + רעל + חתולים + שלוים יפנים הסוג הגדול זה עוזר בכל ווילר זוג ..........
הם מנקרים את העכבר ואפילו אוכלים ראיתי בעיינים ..........
נגד חולדות הם לא יעזרו החולדות יוכלו אותם.
הכי חשוב להעיף מהחצר שמטסים וגרוטאות שהם יכולים להסתתר בהם אה וגם לסגור פחי אשפה ופחי תערובת .
תרנגולות תאילנדיות אכלות את השאריות של האוכל וגם את העככרים במקום שיש עכברים עלולים לבוא נחשים
* אצלי בוולירים יש מלא שלווים מהגדולים והם לא נגעו בעכברים הקטנים. אבל הם כן אוכלים עכבישים תיקנים ושאר חרקים.
* תרנגולות אכן תופסות עכברים ואוכלות אותן, הבעיה שהעכברים יוצאים בשקט בלילה.
* תרנגולות אכן תופסות עכברים ואוכלות אותן, הבעיה שהעכברים יוצאים בשקט בלילה.

העכברים לא חופרים את הבטון הכניסה היחידה שלהם היא מהרשת ס''מ רבוע
ראיתי בעניים שלי איך הם עוברים דרכה
ראיתי בעניים שלי איך הם עוברים דרכה
נסה לשים מסביב לכלוב ניילון בגובה 40-50 ס"מ צמוד לרשת, זה יגביל אותם בטיפוס וכניסה, תדאג לניקיון בסביבת הכלוב ובתוכו ואני מאמין שתוך תקופה קצרה הם פשוט יחפשו מקור מזון אחר.
את הניילון הם יכרסמו בלי בעיה, אתה יכול להצמיד רשת נוספת בגובה 30-40 ס"מ על הרשת הקיימת הם לא יעברו דרך זה.

אם הבעיה שלך זה מהרשת אז הפיתרון היחיד שיהיה לך טוב זה מה שרשמתי לך..
ואם אין לך שום חור בבטון או בקיר אלא רק ברשת, תעשה מה שרשמתי לך..
אתה לא חייב להכניס אותה בתוך האדמה, "תדביק" אותה לרשת (על ידי ברגים או קליפסים)
ואם אין לך שום חור בבטון או בקיר אלא רק ברשת, תעשה מה שרשמתי לך..
אתה לא חייב להכניס אותה בתוך האדמה, "תדביק" אותה לרשת (על ידי ברגים או קליפסים)
7168 כתב:הינה הצעה קטנה שאולי תעזור לך (אני מקווה)
בהצלחה.

תקשיב, תלמד, תחכים, תפנים, תתנסה...אבל הכי חשוב תהנה!