היום ששיחקתי עם התוכי שלי הוא טיפס על הכלוב וקפץ,ומהקפיצה נפלה לו הנוצת תעופה שלו שדווקא הייתה ממש ארוכה והיא הייתה הנוצת תעופה היחידה והארוכה בכנף שלו,היא הייתה רופפה ואז נתלשה לו מהמקום.
1)זה כאב לו?
2)צריך וטרינר?
3)זה ישפיע על גזירת נוצות התעופה בהמשך?
4)ומה ההשלכות של זה?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נפל לתוכי נוצת תעופה
מנהל: מפקחים
נפל לתוכי נוצת תעופה

התוכי של יריו (:
Re: נפל לתוכי נוצת תעופה
איזה תוכי זה? אני מבקש בכל דיון לציין באיזה תוכי מדובר לטובת החברים שלא יודעים מה אתה מגדל ובכלל.
1. נוצות רופפות נופלות כחלק מחילוף הנוצות, להבדיל מכך שנוצה נתלשת (נוצה שלא אמורה ליפול) נוצה שנושרת נושרת ללא כאב.ממש כמו שערה שנושרת לבד לעומת שערה שנתלשת.
2.לא צריך וטרינר .
3.לא משפיע על גזירת הנוצות, גוזרים נוצות תעופה קיממות על פי כושר התעופה של התוכי.
4.אין השלכות, נוצה חדשה תצמח במקום הנוצה שנשרה.
1. נוצות רופפות נופלות כחלק מחילוף הנוצות, להבדיל מכך שנוצה נתלשת (נוצה שלא אמורה ליפול) נוצה שנושרת נושרת ללא כאב.ממש כמו שערה שנושרת לבד לעומת שערה שנתלשת.
2.לא צריך וטרינר .
3.לא משפיע על גזירת הנוצות, גוזרים נוצות תעופה קיממות על פי כושר התעופה של התוכי.
4.אין השלכות, נוצה חדשה תצמח במקום הנוצה שנשרה.
אם הנוצות גזורות הנוצות יתחלפו בחדשות רק בעת החלפת נוצות , אני מעריך שבחודשים הקרובים הנוצות יתחלפו. יתכן שהנוצה שנשרה מסמנת התחלה של חיוף נוצות, האם מלבד הנוצה ישנם נוצות שנושרות יותר מהרגיל?
אז יתכן שהתוכי מתחיל חילוף נוצות .