ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זאקו הבדלי צבעים
מנהל: מפקחים
זאקו הבדלי צבעים
שלום לכולם,
הזוג זאקו שלי הנקבה בהירה והזכר כהה...
האם זהו סימן להבדלי המין? אם לא מה הסיבה לשוני?
הנקבה זו למעלה.
הזוג זאקו שלי הנקבה בהירה והזכר כהה...
האם זהו סימן להבדלי המין? אם לא מה הסיבה לשוני?
הנקבה זו למעלה.
Re: זאקו הבדלי צבעים
לא הבדל שאפשר להסתמך עליו, לי יש זוג ששניהם בהירים ואני בקושי מבדיל ביניהם.
אפשר להסתמך על זוג מתרבה שהנקבה כבר הטילה ביצים פוריות או על זוג שעבר בדיקות זוויג לזיהוי מין.
אפשר להסתמך על זוג מתרבה שהנקבה כבר הטילה ביצים פוריות או על זוג שעבר בדיקות זוויג לזיהוי מין.
תודה רבה, ויש משמעות אחרת להבדלי הצבעים?
אין משמעות להבדלי הצבעים, לא משמעות ברורה, ישנם שמנסים לזהות מין ע"י צבע הזנב, רוחב הראש ,צבע הנוצות מתחת לכנפיים וע"י צורת האישון. מאחר והסימנים מאוד לא ברורים ומשתנים הבדיקה האמינה (אני מעריך 90%) זוהי בדיקת מין ע"י בדיקת דם או נוצה.
מגדלי ג'אקו או תוכים גדולים לריבוי חייבים לעשות את הבדיקה לזיהוי מין ואני ממליץ מאוד לבצע גם את שאר הבדיקות וזה כולל המקור והנוצות, פוליומה וכלמידיה.
מגדלי ג'אקו או תוכים גדולים לריבוי חייבים לעשות את הבדיקה לזיהוי מין ואני ממליץ מאוד לבצע גם את שאר הבדיקות וזה כולל המקור והנוצות, פוליומה וכלמידיה.
תעשה בדיקות מין מקווה בשבילך שזה זוג .
זה זוג בדוק שהביא גוזלים , אני יודע בבירור שהבהירה נקבה ולכן שאלתי אם זה משהו שתמיד ככה...
לג'אקו יש חד צורתיות מינית(מונומורפים).
כלומר,לא ניתן להבדיל בין הזכר לנקבה עפ"י מראה חיצוני.ניתן רק לשער.
כלומר,לא ניתן להבדיל בין הזכר לנקבה עפ"י מראה חיצוני.ניתן רק לשער.