ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הצעה מעולה למגדלי התוכונים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
peleg10000
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

הצעה מעולה למגדלי התוכונים

שליחה על ידי peleg10000 »

יש לי שיטה איך לאפשר לגוזלים המתבגרים מקום רב ומרחב מעולה , שיטתי היא לקחת תא של ציפורי אהבה לשים חציצה בתא ההטלה ולעשות בו שתי פתחי יציאה[רק אם זה בווליר אם זה בכלובי רבייה אז פתח אחד] ולשים חציצה באמצע ובצד אחד של החציצה לעשות שקע לביצים ולאחר שהגוזלים גדלים בשביל שלא יהיה צפוף מדי[סיבת מוות עיקרית בגוזלי התוכונים ] מוציאים את החציצה, בוולייר לפעמים שני זוגות מקננים בתא ההטלה ובמצב כזה לא מוציאים את החוצץ אבל אם אין עוד זוג מוציאים...
קבצים מצורפים
תא הטלה במבט מהצד
תא הטלה במבט מהצד
מבט מבנים, תא ההטלה הספציפי הזה הוא תא שהתבצעו בו רציחות מצד נקבה מסוימת שהרגה 3 תוכונים בוגרים[2 נקבות וזכר] את הנקבות בתאים והזכר בזמן האוכל וגם את הגוזל שלה... הוצאתי את התא לניקיון יסודי ואותה הפרדתי...
מבט מבנים, תא ההטלה הספציפי הזה הוא תא שהתבצעו בו רציחות מצד נקבה מסוימת שהרגה 3 תוכונים בוגרים[2 נקבות וזכר] את הנקבות בתאים והזכר בזמן האוכל וגם את הגוזל שלה... הוצאתי את התא לניקיון יסודי ואותה הפרדתי...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: הצעה מעולה למגדלי התוכונים

שליחה על ידי eli_lea »

רעיון לא רע, לדעתי כדאי לוותר על החור הנוסף כדי שלא יקננו באותו תא תוכונים נוספים כך שהמחיצה כבר לא שימושית. אפשר לסדר שהמחיצה תזוז במספר שלבים כך שהתא יגדל לפי הצורך .
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי jhony_bravo »

רעיון מעולה אבל כדאי שהמחיצה תהיה ממש נמוכה כך שבמידה ותהיה צפיפות הגוזלים הגדולים יוכלו לעבור אותה בעצמם
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
peleg10000
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי peleg10000 »

בכוונה היא אמורה להיות בגובה מקסימלי בשביל שהאם לא תעבור סתם , ואתה מוציא בעצמך את המחיצה... אני לא יגיד לכם שאני משתמש רק בתאים הללו אלא בשתי הסוגים אך באלה יש יתרון כלשהוא, יש לי בוולייר משתי הסוגם התוכים בוחרים... יש לי זוג מסויים שלא הסכים לי להחזיר את המחיצה אחרי שהאם נכנסה לסבב נוסף לכן היא הטילה ובקעו לה בתא של ציפורי אהבה עם שקע כך מראש יש מרווח...
matan_175
גוזל
גוזל

שליחה על ידי matan_175 »

מסורבל מידי ...........
פשוט מאוד בונים תא \ קונים בגודל 16 ס"מ מרובע ( אפילו 18 )
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”