אחרי עמל רב יש הנבטה אבל לא התוכונים ולא הקוקוטלים מתעניינים .
זה בסדר?
תודה מראש
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הנבטה
מנהל: מפקחים
Re: הנבטה
אם זו פעם ראשונה שאת נותם להם קטניות מונבטות אז כן, הם לא מכירים ובהתחלה הם יסתייגו.
תנסה בהתחלה לתת כמויות קטנות כדי שלא תזרוק את זה בסוף היום סתם לפח.
אני בהתחלה פיזרתי להם גם מהתערובת זרעים, האוכל הקבוע שהם אוכלים על בסיס יומיומי.
תנסה לפזר קצת ולערבב את זה.
אצלי זה עבד
תנסה בהתחלה לתת כמויות קטנות כדי שלא תזרוק את זה בסוף היום סתם לפח.
אני בהתחלה פיזרתי להם גם מהתערובת זרעים, האוכל הקבוע שהם אוכלים על בסיס יומיומי.
תנסה לפזר קצת ולערבב את זה.
אצלי זה עבד

תקשיב, תלמד, תחכים, תפנים, תתנסה...אבל הכי חשוב תהנה!
כמו שהוצע תנסה לערבב עם התערובת.
אפשרות נוספת: לאחר שהם אוכלים את כמות הזרעים בבוקר תוציא אותם לגמריי ותגיש רק את ההנבטה, במשך היום הם יתעניינו ויאכלו.
אפשרות נוספת: לאחר שהם אוכלים את כמות הזרעים בבוקר תוציא אותם לגמריי ותגיש רק את ההנבטה, במשך היום הם יתעניינו ויאכלו.

תשים את הקערה עם ההנבטה ליד קערת המזון הקבוע שלהם
או תפזר על מגש/נייר על הרצפה של הכלוב - אצלי הם נהנים לטייל על הגג של הכלוב או על רצפת הכלוב ו"למצוא" את המזון בעצמם
תגיש כמות קטנה מדי יום והם יאזרו אומץ ויטעמו בשלב מסוים. אחרי שהם יתרגלו הם יתסערו על ההשרייה/הנבטה
צריך רק סבלנות
אני לא ממליצה להוציא את המזון המוכר, לדעתי לא צריך למנוע מזון כדי לעורר תאבון, זה גם עלול להכניס את התוכים לסטרס מיותר
בהצלחה
או תפזר על מגש/נייר על הרצפה של הכלוב - אצלי הם נהנים לטייל על הגג של הכלוב או על רצפת הכלוב ו"למצוא" את המזון בעצמם
תגיש כמות קטנה מדי יום והם יאזרו אומץ ויטעמו בשלב מסוים. אחרי שהם יתרגלו הם יתסערו על ההשרייה/הנבטה
צריך רק סבלנות
אני לא ממליצה להוציא את המזון המוכר, לדעתי לא צריך למנוע מזון כדי לעורר תאבון, זה גם עלול להכניס את התוכים לסטרס מיותר
בהצלחה