ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גרין ציק
מנהל: מפקחים
Re: גרין ציק
מבחינת גודל הגרין צ'יק גדול במעט מהסנגל(3 ס"מ) בזכות זנבו הארוך. הסנגל יותר מאסיבי עם זנב די קצר.
מבחינת רמת רעש הם זהים פחות או יותר. לדעתי לסנגל כושר דיבור טוב יותר מאשר לגרין צ'יק.
שניהם נחשבים לפעילים כאשר הגרין צ'יק יותר אנרגטי.
שניהם מאוד נוחים כתוכים מוחתמים וזקוקים לאותם תנאי מחייה.
מבחינת רמת רעש הם זהים פחות או יותר. לדעתי לסנגל כושר דיבור טוב יותר מאשר לגרין צ'יק.
שניהם נחשבים לפעילים כאשר הגרין צ'יק יותר אנרגטי.
שניהם מאוד נוחים כתוכים מוחתמים וזקוקים לאותם תנאי מחייה.
לדעתי אותה רמת רעש פחות או יותר תלוי באופי התוכי שתרכוש.
כלוב שמתאים לשני הסוגים 9831-A10 ומעלה.
כלוב שמתאים לשני הסוגים 9831-A10 ומעלה.
אני מייעץ לרכוש לתוכי כלוב גדול ככל האפשר. 1901 יכול לשמש את התוכי אבל זה כלוב שלתוכי אין הרבה מרחב ומקום לזוז.
גרין צ'יק הינו תוכי שאינו גדול מימדים, אך הוא תוכי פעיל, כשהוא יהיה סגור בכלוב יהיה לו פחות מרווח ומקום וצריך לקחת את זה בחשבון.במיוחד אם הוא יהיה סגור להרבה שעות.
גרין צ'יק הינו תוכי שאינו גדול מימדים, אך הוא תוכי פעיל, כשהוא יהיה סגור בכלוב יהיה לו פחות מרווח ומקום וצריך לקחת את זה בחשבון.במיוחד אם הוא יהיה סגור להרבה שעות.
הוא לא יהיה סגור כל היום בכלוב רק כמה שעות בבוקר,ויהיה לו את הקוקוטייל שלי ואני עכשיו גם יקנה מגרש משחקים גדול וסטנד שיהיה להם.
גרין ציק רועש כמו במידה של קוקוטייל?
גרין ציק רועש כמו במידה של קוקוטייל?

התוכי של יריו (:
גרין צ'יק רועש שונה מקוקטיל. רמת הרעש משתווה לקוקטיל ואולי מעט יותר חזקה אבל שמעתי כבר קוקטילים "חופרים" שיודעים להשמיע קול די חזק. הקול של הגרין צ'יק שונה וחורק מעט, כדאי שתשמע גרין צ'יק אצל מגדל.
מנסיוני האישי קוקטלים בשעת קריאתם נשמעים למרחוק ולפעמים הם פשוט נודניקים בטרוף ולכן מסרתי אותם ...
ולגרין צ'יקים יש את הקריאות שלהם שזה בבוקר מעט בצהריים ולפני השינה ובמשך רוב היום הם כן שקטים ...
וכל זה מדובר בזוגות אבל יתכן מאוד שגרין צ'יק כבודד הוא יהיה יותר שקט אני משער ...
ולגרין צ'יקים יש את הקריאות שלהם שזה בבוקר מעט בצהריים ולפני השינה ובמשך רוב היום הם כן שקטים ...
וכל זה מדובר בזוגות אבל יתכן מאוד שגרין צ'יק כבודד הוא יהיה יותר שקט אני משער ...