ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בעיות רעש

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: בעיות רעש

שליחה על ידי eli_lea »

אווה אצלנו זה לא קיבוץ,בקיבוץ כשמוחאים כף כולם יוצאים במחולות,אצלנו במושב מחיאת כפיים לשכן עצבני יכול להיות מסוכן תמונה

אבל ברצינות,

לפני כחצי שנה בערך הגיעה משפחה להתגורר בבית לידנו,עד להגעתם היה די שקט,כשהגיעו החלו צרחות ביום ובלילה,מוזיקה בקולי קולות,
התקשורת בין בני הזוג לבין הילדים נעשתה מכל חלק בבית ובחצר כאשר תמיד התשובה לשאלה הגיע מקצה אחר של הבית,מה הם היו צועקים
זה לזה לא הבנתי,פשוט כי הם דיברו ארגנטינאית,(לא להבין לא נכון,אין לי כלום נגדם)בקיצור גם הטיולים של ילדיהם הקטן וחבריו בחצר ביתי
והשלכת הפסולת לא כל כך שימחו אותי,אבל...שכנים ועוד עולים..מה כבר אפשר לעשות,ואז זה הגיע,ביום שישי בלילה,כשאנו במרפסת הגיעו האב
והבן הגדול,נכנסו לחצר מאחור היכן שממוקמים התוכים,שם ישבנו אותה עת ואמרו "שלום"..שלום אני אומר להם היכנסו...כאילו שהם היו
צריכים הזמנה..האבא מסתכל עליי ואומר "תגיד...זה מה זה שם ציפור גדולה"? ואני מסתכל ואומר בליבי הנה זה בא..כן אני עונה לו ציפור גדולה,
והוא אומר"זה עושה רעש חזק ציפור זה" ואני אומר לו טוב תסגור את התריס..והוא עונה "תריס סגור..לא יושן בבוקר מה זה?ככה גדול"?
אז אני אומר לו מפריע לך רק בבוקר? והוא אומר "כן רעש חזק" ,אמרתי לו אהה...רק בבוקר בסדר אני אדבר איתם שלא ירעישו בבוקר,
הוא מסתכל לי לתוך העיניים מנסה לברר האם אני רציני,נשארתי רציני לגמרי,ואז הוא אומר "טוב תודה רבה" והלך.

מאותו רגע התחלתי לשים לב לרעש שהתוכים משמיעים,בבוקר לא יכולתי לישון כשהם צווחו או שרקו,אבל במקביל התחלתי לשים לב לרעש
שהשכנים עושים,והתחלתי לעשות השוואות,הגעתי מהר מאוד למסקנה שהשכנים שלי רועשים יותר מהתוכים.
מיותר לציין שמאז הוא לא התלונן שוב,או שהתרגל לרעש או הבין שבאמת אין מה לעשות.

לפני כחודש הם עברו דירה ,כך שהבעייה בינתיים נפתרה.
שניר7
ביצה
ביצה

שליחה על ידי שניר7 »

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטעים אלי הרגת אותי חחחחחחחחחח
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

טוב שנשארת רציני שהוא לא הרגיש שאתה עובד עליו.
גם לי היו זוג שכנים שהתחילו להתלונן ובגללם הוצאתי את הזוג פטגונים והמוסטז'
בסופו של דבר הם עברו לדירה אחרת ואני הפסדתי את שני הזוגות.תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כנראה שהמסקנה היא שלא צריך למהר ולפרק את הגידול,
אם עוזבים לרגע את נושא השכנות הטובה והרצון להפריע ככל שניתן לאחרים
ובודקים את כל העניין מבחינת החוק,אז קשה מאוד יהיה לשכנים לגרום לך להפסיק לגדל תוכים.
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

הבעיה בעיר וגם במושב שיש חוק עזר עירוני, והם כן יכולים להביא את המשטרה ואז זה כבר סיפור.
בקיבוץ יש את המזכירות, שפשוט יכולה להורות לך להעביר מחוץ למשק את הגידול, או להפסיק אותו.
כך שעדיף להתפשר, אין מה לעשות.תמונה
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”