ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גידול גוזלים כמה שאלות
מנהל: מפקחים
גידול גוזלים כמה שאלות
כמה שאלות לגבי גידול גוזלי קוקטייל
1.כמה ביצים הם מטילים בדרך כלל ?
2.איזה גודל צריך לתא הטלה ?
3.מה זמן הדגירה ?
4.אין לי אומנת האם בכל זאת אני יהיה יכול לעשות את הגוזלים האכלת יד ?
5.אם כן מתי להוציא אותם מהתא והאם הם יפחדו ממני אם אני יוציא אותם בגיל קצת יותר מאוחר אחרי ניצוי חלקי בערך ?
תודה לעונים !
1.כמה ביצים הם מטילים בדרך כלל ?
2.איזה גודל צריך לתא הטלה ?
3.מה זמן הדגירה ?
4.אין לי אומנת האם בכל זאת אני יהיה יכול לעשות את הגוזלים האכלת יד ?
5.אם כן מתי להוציא אותם מהתא והאם הם יפחדו ממני אם אני יוציא אותם בגיל קצת יותר מאוחר אחרי ניצוי חלקי בערך ?
תודה לעונים !
-
רז פרוזניק
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: גידול גוזלים כמה שאלות
1. בין 3-7 ביצים
2. 25 על 25 על 35 ס"מ גובה
3. 18 ימים
4. כן אך הם לא יהיו "האכלת יד מקצועית/באיכות גבוהה" אתה יכול לקחת אותם כאשר יהיה להם ניצוי חלקי
5. אתה יכול ללטף אותם מידי פעם כדי שיתרגלו אלייך ולמגע ידייך
2. 25 על 25 על 35 ס"מ גובה
3. 18 ימים
4. כן אך הם לא יהיו "האכלת יד מקצועית/באיכות גבוהה" אתה יכול לקחת אותם כאשר יהיה להם ניצוי חלקי
5. אתה יכול ללטף אותם מידי פעם כדי שיתרגלו אלייך ולמגע ידייך
אתה יכול להוציא את הגוזלים עם תחילת הניצוי בעונת הקיץ ולשמור אותם במקום שאינו ממוזג וקריר.
עדיין הם יתרגלו אליך ויהיו חברותיים. קוקוטילים אינם זקוקים להחתמה מאוד מושכת כמו הזנים הגדולים
יותר והם באופיים די חברותיים.
עדיין הם יתרגלו אליך ויהיו חברותיים. קוקוטילים אינם זקוקים להחתמה מאוד מושכת כמו הזנים הגדולים
יותר והם באופיים די חברותיים.
מה התזונה שאני יכול לתת להורים כדי שיאכילו את הגוזלים עד שאני יוציא אותם ? מתי זמן תחילת הניצוי באיזה יום להוציא אותם בערך חודש אחרי שבקעו זה אפשרי או מאוחר מידי ? ובאיזה חודש כדי להתחיל כך שהגוזלים יבקעו בחודשי הקיץ ?
התזונה צריכה להיות מלאה לאורך כל השנה.
תערובת איכותית שמכילה גם כופתיות, השרייה/הנבטה, ירקות,פירות מזון ביצים ותוספת סידן.
אתה יכול להוסיף למזון הרגיל מזון ביצים על אף שלתוכים מתרבים אני ממליץ לתת לאורך כל השנה תוספת של מזון ביצים.
תערובת איכותית שמכילה גם כופתיות, השרייה/הנבטה, ירקות,פירות מזון ביצים ותוספת סידן.
אתה יכול להוסיף למזון הרגיל מזון ביצים על אף שלתוכים מתרבים אני ממליץ לתת לאורך כל השנה תוספת של מזון ביצים.
מתי זמן תחילת הניצוי באיזה יום להוציא אותם בערך חודש אחרי שבקעו זה אפשרי או מאוחר מידי ? ובאיזה חודש כדי להתחיל כך שהגוזלים יבקעו בחודשי הקיץ ?
בחודשי הקיץ אתה יכול להוציא את הגוזלים בגיל שלושה שבועות בערך. לכל גוזל קצב התפתחות שונה. אחד יתחיל ניצןי להאחר יהיה מנוצה חלקית. לכן צריך להחליט במקום על פי קצב ההתפתחות מתי להוציא את הגוזלים.
צריך לקחת בחשבון את מספר ההאכלות, ככל שהגוזל קטן יותר מספר ההאכלות רב יותר ולכן צריך שיהיה את הזמן הדרוש לכך.
בגיל שלושה שבועות אתה מתחיל בערך ( בודקים על פי הריקון) כ 4 ארוחות ביום.
קשה לתמרן את התוכים שיתרבו לתאריך שנוח לנו. באיזה חודש כדאי להתחיל במה?
צריך לקחת בחשבון את מספר ההאכלות, ככל שהגוזל קטן יותר מספר ההאכלות רב יותר ולכן צריך שיהיה את הזמן הדרוש לכך.
בגיל שלושה שבועות אתה מתחיל בערך ( בודקים על פי הריקון) כ 4 ארוחות ביום.
קשה לתמרן את התוכים שיתרבו לתאריך שנוח לנו. באיזה חודש כדאי להתחיל במה?
להתחיל את כל התהליך הזה של הזיווג וההטלה וכו׳ ניראלי שעדיף להתחיל בסביבות מאי יוני כך שיהיה לי זמן לטפל בהם בחופש הגדול (אני בתיכון)
אתה יכול להתחיל את התהליך בתאריכים שציינת. השאלה אם הזוג מספיק מחובר ומוכן לריבוי.
אם זה יסתדר זה מצויין.
אם זה יסתדר זה מצויין.
אוקיי תודה רבה לך אלי עזרת לי המון ותודה על כל מה שאתה עושה לאתר הזה אתה בן אדם מדהים כל הכבוד לך !!!!!!