ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פינקים חדשים
מנהל: מפקחים
Re: פינקים חדשים
יש לך זוג הזכר עים לחי כתום והנקבה בלי צבע ..תצליח
היום ראיתי שהזכר עלה על הנקבה ונפל כי הם עמדו על הסטנד מאז הוא רודף אחריה והיא בורחת כזה..ואני לא מביןהם נגנסים לתא אבל עם החוטים לא עושים כלום?

תן להם להסתדר הם יעשו מה שצריכים לעשות אתה בדרך הנכונה להיות סבא .
כן אלו קולות החיזור ותמתין בסבלנות להטלה
רציתי לדעת כמה שאלות..
1)כמה הטלות יש בממוצע לפינק זברה בשנה.
2)והאמרו שצריך לנקות את התא מתי שהגוזלים כבר יוצאים החוצה איך לעשות את זה?עם אני זורק את החוטים ושם בכלוב חדש הם יבנו מחדש?
3)ראיתי באיזה פוסט שמישהו רשם שמתוך 11ביצים יצאו לו 8 מה עם השאר הפינקים עושים להם שוברים את זה?
תודה מראש.!:)
1)כמה הטלות יש בממוצע לפינק זברה בשנה.
2)והאמרו שצריך לנקות את התא מתי שהגוזלים כבר יוצאים החוצה איך לעשות את זה?עם אני זורק את החוטים ושם בכלוב חדש הם יבנו מחדש?
3)ראיתי באיזה פוסט שמישהו רשם שמתוך 11ביצים יצאו לו 8 מה עם השאר הפינקים עושים להם שוברים את זה?
תודה מראש.!:)

זברה פינק יטילו בממוצע כ6 ביצים. זמן דגירה 14 יום.
לאחר 21 יום הגוזלים כבר עוזבים את הקן.
הזכר והנקבה דוגרים ביחד.
זברה פינק מתרבים לאורך כל השנה, מומלץ לאפשר להם 3-4 סבבים. לעיתים הם כבר נכנסים לסבב נוסף עוד לפני שהגוזלים הצעירים
עוזבים את הקן.
כדי לנקות מוציאים את חומר הקינון ומחליפים בחדש.
לאחר 21 יום הגוזלים כבר עוזבים את הקן.
הזכר והנקבה דוגרים ביחד.
זברה פינק מתרבים לאורך כל השנה, מומלץ לאפשר להם 3-4 סבבים. לעיתים הם כבר נכנסים לסבב נוסף עוד לפני שהגוזלים הצעירים
עוזבים את הקן.
כדי לנקות מוציאים את חומר הקינון ומחליפים בחדש.