ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

דררה רבייה , נקבה תוקפנית

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
שלו לוי
ביצה
ביצה

דררה רבייה , נקבה תוקפנית

שליחה על ידי שלו לוי »

תמונהיש לי זוג דררות בוגר הזכר עם פס מלה והנקבה בלי פס הזכר והנקבה לא הכלת יד ופחדננים אבל לי פני יומימים הנקבה ניהיתה תוקפנית קצת קליפי הזכר והיתה ארבה זמן בתוך הבית הטלה וליפני יומיים הכנסתי אצבה לכלוב והנקבה פשות מקבצה את הענים אי והזכר עפיים לבית הטלה הזכר ניכנס לתוכו והנקבה תוקפת אותי הכלוב גדול אני שם להם כל יום פירות וירקות יכול להיות שהנקבה אומדת להטיל כי לא ראית אותם מיזדווגים כי יש לי תוכונים קוקטליים וזאקואים וקוואקרים והם מזדווגים ואז מטילים והדררות אוד לא התילו ליתמונה
תמונה שלו לויתמונה

אם לא מגדלים תוכי באהבה לא מגדלים בכללתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: דררה רביה

שליחה על ידי eli_lea »

היי שלו, נאלצתי להסיר את האייקונים המרובים ששמת כי הם פשוט בילבלו לי את העיניים ולא יכולתי להתמקד בשאלה ששאלת.

אתה בהחלט צודק, בעת הריבוי הזוג הופך יותר ויותר אגרסיבי ותוקפני והרבה יותר טריטוריאלי.
יתכן מאוד שלא ראית שהם הזדווגו והם לפני הטלה.
נשמח לעידכונים בהמשך.
שלו לוי
ביצה
ביצה

Re: דררה רבייה , נקבה תוקפנית

שליחה על ידי שלו לוי »

תמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתודה על התשובה אזרה לי מעוד אתר אכי טוב בעולםםםם
תמונה שלו לויתמונה

אם לא מגדלים תוכי באהבה לא מגדלים בכללתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!