ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בשעה טובה קניתי קוניור ראש כחול כמה שאלות
מנהל: מפקחים
Re: בשעה טובה קניתי קוניור ראש כחול כמה שאלות
אם על המוכר הוא עלה בלי בעייה אז עם גישה נכונה וסבלנות הוא יעלה גם לך על ההיד.
בקשר להודעה פרטית, המענה על גבי הפורום בלבד.
בקשר להודעה פרטית, המענה על גבי הפורום בלבד.
-
adimazda10
- ביצה

אוקי אז זו השאלה ששאלתי בפרטי..
כמו שהוזכר קניתי קוניור ראש כחול עכשיו יש לי שאלה לגביו..
בחווה שבה קניתי היה מוסטאש יפה מאד שהתחבר אליי בצורה יפה כל פעם שרציתי להרים אותו פשוט הנחתי את היד והוא עלה לא ניסה לעוף ולא לנשוך ממש אני התחברתי אליו והוא אליי
הקוניור שקניתי עוד בחווה עשה תנועות של לנשוך אותי ולא תמיד רצה לעלות ליד וגם כשעלה אחרי כמה שניות עף מהיד..
ההפרש בניהם היה 300 שקלים שלא היו לי להוסיף וכרגע יש..המגדל אמר שאם לא אתחבר אליו אוכל להוסיף לו את הסכום ולהחליף אותו במוסטאש..
השאלה היא האם עדיף להשאיר ולחכות שהקוניור יתחבר אליי או שעדיף להחליף למוסטאש? אני יודע שזה נשמע כמו צעצוע אבל אני באמת אוהב תוכים ולכן מעדיף שיהיה את זה שהכי התחבר אליי (המוסטאש)
אני קצת מתלבט והייתי מעדיף שתייעץ לי מה לעשות בגלל שאני רואה שאתה ממש מבין..
אני מאד מפחד שזה פשוט לא יקרה ביני לבין הקויניור ואז כבר לא אוכל לקחת את מה שאהבתי ואהב אותי...אשמח לתשובה תודה רבה רבה
כמו שהוזכר קניתי קוניור ראש כחול עכשיו יש לי שאלה לגביו..
בחווה שבה קניתי היה מוסטאש יפה מאד שהתחבר אליי בצורה יפה כל פעם שרציתי להרים אותו פשוט הנחתי את היד והוא עלה לא ניסה לעוף ולא לנשוך ממש אני התחברתי אליו והוא אליי
הקוניור שקניתי עוד בחווה עשה תנועות של לנשוך אותי ולא תמיד רצה לעלות ליד וגם כשעלה אחרי כמה שניות עף מהיד..
ההפרש בניהם היה 300 שקלים שלא היו לי להוסיף וכרגע יש..המגדל אמר שאם לא אתחבר אליו אוכל להוסיף לו את הסכום ולהחליף אותו במוסטאש..
השאלה היא האם עדיף להשאיר ולחכות שהקוניור יתחבר אליי או שעדיף להחליף למוסטאש? אני יודע שזה נשמע כמו צעצוע אבל אני באמת אוהב תוכים ולכן מעדיף שיהיה את זה שהכי התחבר אליי (המוסטאש)
אני קצת מתלבט והייתי מעדיף שתייעץ לי מה לעשות בגלל שאני רואה שאתה ממש מבין..
אני מאד מפחד שזה פשוט לא יקרה ביני לבין הקויניור ואז כבר לא אוכל לקחת את מה שאהבתי ואהב אותי...אשמח לתשובה תודה רבה רבה
איך הקוניור היום? יש שיפור?
ישנם תוכים שלוקח להם יותר זמן כדי להתחבר. האם הוא יצא מחוץ לכלוב?
ישנם תוכים שלוקח להם יותר זמן כדי להתחבר. האם הוא יצא מחוץ לכלוב?
-
adimazda10
- ביצה

אין שיפור... עדיין בכלוב לא יוצא ולא זז מהמוט
ניסית להעלות אותו ליד? איך הוא מגיב?
אם אתה לא מסתדר איתו כמובן שעדיף לקחת תוכי שמרגיש בנוח וחברותי. לא הבנתי למה לשלם עוד 300 ש"ח, כמה שילמת על הקוניור ראש כחול?
אם אתה לא מסתדר איתו כמובן שעדיף לקחת תוכי שמרגיש בנוח וחברותי. לא הבנתי למה לשלם עוד 300 ש"ח, כמה שילמת על הקוניור ראש כחול?
-
adimazda10
- ביצה

אני כל כמה זמן מנסה להעלות אותו ליד הוא לא רוצה בכלל ומביא את המקור לכיוון היד שלי..
שילמתי 1000 והמוסטאש עולה 1300
וזהו אני כבר סגור שאחליף אותו עקב כך שאין כל שינוי..הוא עדיין על המוט ואוכל רק מהיד שלי..
שילמתי 1000 והמוסטאש עולה 1300
וזהו אני כבר סגור שאחליף אותו עקב כך שאין כל שינוי..הוא עדיין על המוט ואוכל רק מהיד שלי..
לדעתי זה עניין של גישה, חבל שהמוכר לא הדריך אותך והסביר לך כיצד לגשת כיצד לגרום לתוכי לעלות על היד וכו'.
תנסה לבדוק עם המוכר האם מדובר בבעייה של גישה והתוכי יתפח אליך או שיש איתו בעייה.
תעדכן.
תנסה לבדוק עם המוכר האם מדובר בבעייה של גישה והתוכי יתפח אליך או שיש איתו בעייה.
תעדכן.
-
adimazda10
- ביצה

יש מצב שתוכל להדריך בעל פה??
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום שקשור..
יש מצב לטיפים איך לגשת ואיך לגרום לו לעלות??
המגדל הראה לי את הדרך של להביא את היד לכיוון החזה ואז לגלות לכיווון הרגלים אבל הראה זאת כשהיה בחוץ..יכול להיות שבגלל שהוא בתוך הכלוב זה לא ככ הולך לי??
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום שקשור..
יש מצב לטיפים איך לגשת ואיך לגרום לו לעלות??
המגדל הראה לי את הדרך של להביא את היד לכיוון החזה ואז לגלות לכיווון הרגלים אבל הראה זאת כשהיה בחוץ..יכול להיות שבגלל שהוא בתוך הכלוב זה לא ככ הולך לי??
נכון, כשהתוכי בתוך כלוב הוא מרגיש יותר חוסר רצון לעלות ליד והרבה יותר קל לו להתחמק מהיד כי לא נוח לנו בצורה שאנחנו מכניסים את היד. הדבר הראשון שאתה צריך להתגבר עליו זה הפחד מנשיכה, אם אתה חושש להביא את היד לתוכי בגלל שהוא מושיט את הראש כלפי היד שלך אז זו בעייה שתצטרך להתגבר עליה.
אפשר להוציא את התוכי על מקל למשל אבל אני לא חושב שיש צורך בזה.
בעיקרון הפעולה בתוך הכלוב ומחוצה לו אותה פעולה, רק שבתוך הכלוב אתה צריך למקם את היד בצורה כזאת שלא תותיר לתוכי אפשרות אלא לעלות ליד.
אני אסביר, נניח כשאתה רוצה להעלות את התוכי ליד הוא זז על המקל לכיוון פנים הכלוב, אתה צריך לשים את היד בצורה כזאת שגם תהיה צמודה אליו כדי שיעלה אבל גם שתחסום לו את הדרך לברוח פנימה.
הפעולה לשך צריכה להיות החלטית, אל תעשה את התנועות בהילוך איטי כי לתוכי יהיה יותר זמן לחשוב איך להתחמק.
אם אינך מבין תשאל ואסביר לך שוב. הכי חשוב להיות החלטי ולא לפחד, התוכי מרגיש אם חוששים ומתנהג בהתאם.
כדאי לךך לנסות לפני שאתה מחזיר אותו כי יתכן שאתה מפספס איתו.
אפשר להוציא את התוכי על מקל למשל אבל אני לא חושב שיש צורך בזה.
בעיקרון הפעולה בתוך הכלוב ומחוצה לו אותה פעולה, רק שבתוך הכלוב אתה צריך למקם את היד בצורה כזאת שלא תותיר לתוכי אפשרות אלא לעלות ליד.
אני אסביר, נניח כשאתה רוצה להעלות את התוכי ליד הוא זז על המקל לכיוון פנים הכלוב, אתה צריך לשים את היד בצורה כזאת שגם תהיה צמודה אליו כדי שיעלה אבל גם שתחסום לו את הדרך לברוח פנימה.
הפעולה לשך צריכה להיות החלטית, אל תעשה את התנועות בהילוך איטי כי לתוכי יהיה יותר זמן לחשוב איך להתחמק.
אם אינך מבין תשאל ואסביר לך שוב. הכי חשוב להיות החלטי ולא לפחד, התוכי מרגיש אם חוששים ומתנהג בהתאם.
כדאי לךך לנסות לפני שאתה מחזיר אותו כי יתכן שאתה מפספס איתו.
-
adimazda10
- ביצה

אוקי..מחר אנסה זאת פשוט כרגע אני עובד..
לשים את כף היד בכיוון החזה או או האצבע?? אגב מחר יגיע המגדל ויראה לי גם איך לעשות זאת..אז אני מניח שאתן לו הזדמנות לפני שאלך על המוסטאש..תודה אעדכן מחר
לשים את כף היד בכיוון החזה או או האצבע?? אגב מחר יגיע המגדל ויראה לי גם איך לעשות זאת..אז אני מניח שאתן לו הזדמנות לפני שאלך על המוסטאש..תודה אעדכן מחר