ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בועות בצואה
מנהל: מפקחים
בועות בצואה
שמתי לב שבצואה של הסנגל יש בועות..קראתי שזה או גזים או זיהום,איך מבדילים? לפעמים הצואה נורמלית,לפעמים היא ממש ממש מימית מלא מים ונראה כשלשול לפי גוגל אולי זה בגלל הפירות והירקות שהוא אוכל?
קניתי לו קערה וכול בוקר אני שוטפת אותה ושמה לו פרי או ירק,וגם במשך היום שמה..אולי בגלל זה זה מימי? אבל ממה הבועות?
קניתי לו קערה וכול בוקר אני שוטפת אותה ושמה לו פרי או ירק,וגם במשך היום שמה..אולי בגלל זה זה מימי? אבל ממה הבועות?
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: בועות בצואה
בהחלט יכול להיות שינוי בצואה בהתאם למזון. פירות יכולות לגרום לצואה להיות מיימית. בנוגע לבועות, נכון. יכולות להעיד על גזים\זיהום.
אני מציע שתקופה לא תבצעו שינויים מהותיים במזון ותעקבו. אם הבועות ממשיכות אני מציע לפנות לוטרינר.
מאמר בנושא
אני מציע שתקופה לא תבצעו שינויים מהותיים במזון ותעקבו. אם הבועות ממשיכות אני מציע לפנות לוטרינר.
מאמר בנושא
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
מה זאת אומרת? לא לתת בנתיים חוץ מכופתיות שום דבר ולראות?
הכוונה להפסיק לתקופה את הפירות המימיים ולהמשיך לתת כופתיות ותערובת זרעים. תעשי הפסקה של מספר ימים ואם אין שיפור צריך לחשוב על בדיקה ממה זה נובע.
אוקיי תודה.
במידה וזה באמת בגלל הפירות והירקות אז מה עושים? כמעט בטוחה שזה בגלל זה..כי כשהוא אכל רק כופתיות ולא היה מוכן לגעת בפירות וירקות אז היה הכול בסדר
במידה וזה באמת בגלל הפירות והירקות אז מה עושים? כמעט בטוחה שזה בגלל זה..כי כשהוא אכל רק כופתיות ולא היה מוכן לגעת בפירות וירקות אז היה הכול בסדר
ירקות ופירות גורמות לתוכי ללשלש צואה נוזלית יותר. יתכן שמערכת העיכול של התוכי מגיבה לירקות ופירות
בצורה שאת רואה כרגע וזה ישתנה, אבל כדי לדעת בוודאות שמדובר בירקות ופירות כדאי לךהפסיק ולראות שהכל חוזר לקדמותו.
במידה וזה קשור לפירות וירקות אפשר להתחיל ולתת לו מחדש.
בצורה שאת רואה כרגע וזה ישתנה, אבל כדי לדעת בוודאות שמדובר בירקות ופירות כדאי לךהפסיק ולראות שהכל חוזר לקדמותו.
במידה וזה קשור לפירות וירקות אפשר להתחיל ולתת לו מחדש.
תמונה של הקקי תעזור להבין
אוקיי תודה לכם
.
עכשיו הצואה שלו הייתה תקינה לחלוטיין... נראה שאחרי התפוח הצואה היא כזאת..בכל מקרה מחר לא אביא לו שום דבר ונראה.
עכשיו הצואה שלו הייתה תקינה לחלוטיין... נראה שאחרי התפוח הצואה היא כזאת..בכל מקרה מחר לא אביא לו שום דבר ונראה.
תפסיקי את הפירות לשבוע, ככה תוכלי להיות בטוחה. לא יקרה לתוכי כלום ללא פירות.
תעדכני.
תעדכני.
אני יודעת... אבל הוא ממש אוהב...וזה גם מעסיק אותו.. להפסיק גם עם הירקות? שבנתיים זה מלפפון,גזר וגמבה. עדיין לא קניתי לו תערובת כי הוא היה קטן ולא הסכים לאכול כלום..וכשקניתי את הקערה הנוספת לפירות אז לא היה תערובת לסנגל.
לא יקרה כלום עם שבוע הוא יאוכל נטו כופתיות? ועוד שאלה קטנה..אני מביאה לתוכונים מזון ביצים קנוי..ניתן לתת לו כף שטוחה בטוח הכלי בלי כלום שיאוכל? וכמה פעמים מביאים מזון ביצים?
לא יקרה כלום עם שבוע הוא יאוכל נטו כופתיות? ועוד שאלה קטנה..אני מביאה לתוכונים מזון ביצים קנוי..ניתן לתת לו כף שטוחה בטוח הכלי בלי כלום שיאוכל? וכמה פעמים מביאים מזון ביצים?